oceflat Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Προς αναγνώστες, μια ερώτηση: Βιβλιοσποιλερ: Στο βιβλίο, ο ρομπ την γυναίκα δεν την είχε αφήσει στο ριβερραν?? Κ όλο το σκηνικό της γνωριμίας τους δεν ήταν στημένο από τον ταιγουην? Για το οποίο πήραν κ ανταμοιβή μετά?? Γενικότερα, έχω την εντύπωση ότι ο ταιγουην παρουσιάζεται πολύ πιο πανουργος κ επικίνδυνος στα βιβλία απ ότι στην σειρα, όπου τον λες κ απλο "κακό"
salazar1991 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ρε γαμωτο τι παθανε ολοι???Και η κουτση Μαρια που μεχρι χθες εβλεπε μονο Μανουσακη και Φωσκολο ειχε σποιλερ φατσα καρτα στο fb.Δεν εχω δει κανενα επεισοδιο απο την 3 αλλα τωρα ξερω το τελος...
Dimitris1948 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ασδφγ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VoZTWNutzm0 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εχετε καταλαβει ετσι οτι την κυριακη ειναι το τελευταιο επεισοδιο και το επομενο θα ειναι μετα απο 10 μηνες; Ας ευχαριστηθουμε αυτη την μια εβδομαδα που μας μενει Φτού και σε ποιό thread θα τρολλάρουμε τώρα;
kirileman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ρε γαμωτο τι παθανε ολοι???Και η κουτση Μαρια που μεχρι χθες εβλεπε μονο Μανουσακη και Φωσκολο ειχε σποιλερ φατσα καρτα στο fb.Δεν εχω δει κανενα επεισοδιο απο την 3 αλλα τωρα ξερω το τελος... Σχεδόν όλα τα γκρουπ και οι μισοί φίλοι σου σποιλεριάζουν ασύστολα από χθες.
TAKE5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 @Kasrith εννοείται ότι κουβέντα κάνουμε. Δεν αμφιβάλλω ότι σε όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία το επεισόδιο τους σακάτεψε για 10 λεπτά έβλεπαν λαρρυγια να ανοίγουν την σφαγή στην αίθουσα την πέτυχαν στο κομμάτι της φρίκης. Αυτό που δεν πέτυχαν είναι να μεταφέρουν το κλίμα του πριν ώστε εκτός από φρίκη για τη βία να δημιουργήσουν έκπληξη. Τι σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά, το γλέντι, τη χαρά δεν τα ενιωσαν. Στη τηλεοπτική μεταφορά το γλέντι φαινόταν από υποτονικό εως μίζερο αντε λίγο να χαμογέλασα με τον Εντμουρ, ενώ ταυτόχρονα φαινόταν ότι έρχεται, θα τους σκοτώσουν. Η βίαια σοκαρε ναι το γεγονός όμως το περίμεναν όλοι οι θεατές. Για το Blackfish θα επιμείνω πόσο πιο λογικό να τον αφήσει να φυλάει το κάστρο όπως στο βιβλίο παρά να γλυτώσει επειδή έψαχνε για δέντρο να κατουρήσει έλεος. Για να τον πάρουν λίγο μάτι οι κόρες και να πει την ατάκα για τον ανηψιο. Να δω και πως θα καλύψουν το κενό από το θάνατο της εγγύου αν και υποψιάζομαι. Η σφαγή ήταν μέσα και έξω το να την σπάσουν στα 2 για χωρέσει σε 2 επεισόδια αφαιρεί τη μισή "χαρά". Στα αντίστοιχα κορυφαία επεισόδια των προηγούμενων σεζον εμένα προσωπικά μου είχαν γεννήσει τα ίδια σχεδόν συναισθήματα με τα βιβλία (είτε μιλάμε για αποκεφαλισμό του Νεντ, την γεννηση των δράκων, το blackwater κ.ο.κ). Σε αυτό δεν τα κατάφεραν. Αυτό που μου άρεσε στο επεισόδιο είναι ότι επιτέλους 2 σημαντικοί και υποτιμημένοι χαρακτήρες φανερώθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Μπόλτον στο γάμο, και ο Μπράν που τον είχαν υποβαθμίσει σε παράλυτο που βλέπει όνειρα. Ελπίζω στο επόμενο να φανεί ακόμα περισσότερο
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Προς αναγνώστες, μια ερώτηση: Βιβλιοσποιλερ: Στο βιβλίο, ο ρομπ την γυναίκα δεν την είχε αφήσει στο ριβερραν?? Κ όλο το σκηνικό της γνωριμίας τους δεν ήταν στημένο από τον ταιγουην? Για το οποίο πήραν κ ανταμοιβή μετά?? Γενικότερα, έχω την εντύπωση ότι ο ταιγουην παρουσιάζεται πολύ πιο πανουργος κ επικίνδυνος στα βιβλία απ ότι στην σειρα, όπου τον λες κ απλο "κακό" Την είχε αφήσει πίσω, επίσης δεν ηταν έγκυος. Η μανα της γυναικας του ηταν αυτη που της έδινε ενα ροφημα για να μην μπορει να συλλάβει παιδι αλλά και τα κανονισε με τον Ταιγουιν, φοβουμενη ίσως τις Rains of Castamere
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τα εχουμε ξαναπεί γραψτε εδω!!!!!!!!!!!! SPOILER FREE GAME OF THRONES
DKNI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Eλα ντες, αυτο που το πας Ακουμε "αμα δεν εχεις δει το επεισοδιο τι μπαινεις" Ετσι γουσταρουν καποιοι! Υπαρχει ολοκληρο τοπικ - που δεν νομιζω οτι γινεται συχνα - που ειναι spoiler free, μπειτε και γραψτε εκει. Και θελετε να παιζετε με τους πολλους και θελετε να λετε σποιλερς? Δεν παιζει ετσι
Sellers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παίδες ναι, υπάρχει τόπικ για τα spoiler απο βιβλία. Όποια απορία γιατί δεν έγινε έτσι και έγινε αλλιώς, και για το πόσο πιστή είναι η μεταφορά, στο άλλο τόπικ. Εδώ συζητάμε για την σειρα και μόνο για αυτήν. Δεν μπορώ να κάτσω να σβήνω ότι αφορά τα βιβλία μιας και ειναι πάρα πολλά, αλλά τώρα που είδα κι εγώ τα επεισόδια και μπορώ και μπαίνω θα σβήνεται ότι αφορά τα βιβλία απο εδώ και πέρα. Ευχαριστώ. 1
Skylined Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μετά και το τελευταίο επεισόδιο, σκεφτομαι ότι το game of thrones αναπαριστά σε φανταστικά πλαίσια την πραγματικότητα: ότι κόσμος και κοσμάκης έχει υποφέρει και συνεχίζει να υποφέρει για τα παιχνίδια εξουσίας μιας ολιγομελούς ελίτ, ένα μικρό μόνο παράδειγμα αποτελεί η ευρωπαϊκή μεσαιωνική ιστορία όπου κάθε λογής κληρονόμοι με βλέψεις σε θρόνους παρέσυραν ολόκληρους λαούς - πρόβατα στο θάνατο και τον πόνο. Αλλά και η πρόσφατη και η τωρινή ιστορία δε διαφέρουν, απλά τωρα κρύβουν καλύτερα τα κίνητρα και επιστρατεύουν Μ.Μ.Ε. γι αυτό το σκοπό. Και το πιο γελοίο είναι ότι λαοί θεωρούν αυτά ως ιστορία τους, ως κομμάτι της ταυτότητάς τους. Έχει ακόμα δρόμο να διανύσει αυτό το είδος..
NoisePollution Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Χθες η Sercei στον Conan σήμερα ο Martin. Ο θείος το έφερε το πρώτο για όποιον θέλει.
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τα εχουμε ξαναπεί γραψτε εδω!!!!!!!!!!!! SPOILER FREE GAME OF THRONES Spoiler free σημαινει χωρις spoilers...
ggQQbb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδιά τώρα η συνέχεια που θα δούμε σε 10μήνες πιο βιβλίο ειναι ? Θύελλα απο Ατσάλι, Β' Τόμος ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα