Voodooman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το πρώτο spoiler που άρπαξα ποτέ στη σειρά ήταν ο θάνατος του Bean, το έμαθα πριν καν αρχίσει η σειρά. Μπορώ να πω ότι μου χάλασε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου κύκλου. Εκεί στο τέλος του δεύτερου κύκλου, κόλλησα άσχημα με το Rains of Castamere, και άρχισα να διαβάζω για το τραγούδι. Ακολουθούσα το ένα link μετά το άλλο, ήξερα ότι έκανα μεγάλο λάθος, αλλά συνέχιζα. Έτσι έφτασα και στα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου. Μπορώ να πω ότι το spoiler που έριξα στον εαυτό μου μου τα χάλασε όλα. Έχασα την προσωρινή ανακούφιση που υπήρχε στην αρχή και όλη την ένταση που ακολούθησε. Η σκηνή της σφαγής ήταν για εμένα η καλύτερη της σειράς ως τώρα, κορυφαία ηθοποιϊα από την Kat. Εκ των υστέρων πάντως μπορώ να πω ότι ο Ρομπ δεν πήγαινε καλά ως βασιλιάς, σε όλα τα προηγούμενα επισόδια του κύκλου φαινόταν πως είχε χάσει το momentum του, το κίνητρό του και απλά σερνόταν. To θέμα είναι ότι δεν ασχολούμαι ξανά με τα παρακάτω, ούτε wiki ούτε τίποτα, σε αυτή τη σειρά χάνεις πολύ μεγάλο μέρος της αξίας της, αν κοιτάς παρακάτω. Χαρά στο κουράγιο όσων σας έχετε διαβάσει τα βιβλία και βλέπετε τη σειρά. Για να μην αδικούμε όμως το επεισόδιο, ήταν από τα πιο γεμάτα όλης της σειράς, ακόμη και η βαρετότατη για εμένα ιστορία του Μπραν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα σήμερα.
ex3Lmei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt2178784/ Ενταξει 9,8!!!??!! τελικα οσα wtf τοσο καλυτερα!
kirileman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Το συγκεκριμένο οίκο, πάντως, τον έχουν σχεδόν αφανίσει. Οι υπόλοιποι την έχουν σκαπουλάρει με ένα δαχτυλάκι στην καλύτερη μέχρι ένα χέρι στη χειρότερη.
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Βαλαρ Ματσιουλις κλαίω Επίσης DKNI, πάρε αυτά (και ας το έχετε συζητήσει ήδη) (3:26) - http://youtu.be/9S3rujMUpk4?t=0m
Pa0ki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τα βιβλια που μπορω να τα βρω? Εχουν μεταφραστει? Παντου Ναι Αν το έχεις με τα αγγλικά θα γλιτώσεις πολλά €
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt2178784/ Ενταξει 9,8!!!??!! τελικα οσα wtf τοσο καλυτερα! Γιατί δεν άξιζε? Πέρα απο το τέλος που ήταν πολύ δυνατό, είχαμε μεγάλες και σημαντικές εξελίξεις σε όλες τις υποιστορίες που προβλήθηκαν. To θέμα είναι ότι δεν ασχολούμαι ξανά με τα παρακάτω, ούτε wiki ούτε τίποτα, σε αυτή τη σειρά χάνεις πολύ μεγάλο μέρος της αξίας της, αν κοιτάς παρακάτω. Χαρά στο κουράγιο όσων σας έχετε διαβάσει τα βιβλία και βλέπετε τη σειρά. To να φας κάποιο ξεκάρφωτο σποιλερ σίγουρα σου χαλάει την συνέχεια της σειράς. Για εμας των βιβλίων όμως (για πολλούς αλλα όχι όλους) οι εξελίξεις συνεχίζουν και έχουν ενδιαφέρον γιατί τώρα πια τις βλέπεις και χτυπάνε διαφορετικά συναισθήματα. Έχουμε ξεχωρίσει τα 2 μέσα της ιστορίας, άλλο το βιβλίο και άλλο η σειρά, και έτσι συνεχίζεις να απολαμβάνεις (η να ρίχνεις κατάρες - αναλόγος το επεισόδιο). Δυσκολεύτηκα πολύ στην 2η σεζόν να μπορέσω να ακολουθήσω να βλέπω και να μαρέσει, κυρίως επειδή κοιτούσα της διαφορές μεταξύ σειράς/βιβλίου και χάλασε πολύ την εμπειρία. Τώρα που πέρασε κάποιος χρόνος απο το διάβασμα όμως, δεν αφήνω κάτι τέτοια να επηρεάζουν. Τελικά αυτή η σειρά έχει τη μαγική ιδιότητα να σε καθηλώνει κι ας μην είναι επιπέδου House,homeland,Breaking bad, Sopranos, Lost etc... Ποιός ήρθε?
liakos18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παντου Ναι Αν το έχεις με τα αγγλικά θα γλιτώσεις πολλά € Ισχύει! Πρόσφατα αγόρασα το 1ο στα αγγλικά 7,5 ευρώ!. Μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο με κρατάει αν και ξέρω τι θα γίνει. Πολύ καλογραμμένα! Δε το περίμενα!
ex3Lmei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Γιατί δεν άξιζε? Πέρα απο το τέλος που ήταν πολύ δυνατό, είχαμε μεγάλες και σημαντικές εξελίξεις σε όλες τις υποιστορίες που προβλήθηκαν. Οχι αντιθετως! Ισα ισα που το ξανασκεφτομαι και λεω ολο αυτο το καιρο υπηρχε τοση ομαλοτητα και σοφτ καταστασεις που ενα ισχυρο wtf θα το ανεβαζε κατακορυφα 1
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Το συγκεκριμένο κομμάτι στα βιβλία μην φοβάστε δεν αφορά τα βιβλιά το σποιλερ είναι από τα πιο σημαντικά και δυνατά κομμάτια. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν φάνηκε στην τηλεοπτική μεταφορά. Ακόμα και στην κυρίως αίθουσα ήταν από βαρετά εως ανοστα. Το ψωμί και αλάτι δεν το εξήγησαν καν και είναι σημαντικό. Που ήταν τα γλέντια, οι χοροί, τα μεθύσια όλα αυτά που περιγράφονται στο βιβλίο. Ωραία η αγωνία στα μάτια της Κατ δεν λέω, ωραία και η προσθήκη της εγγύου για να κάνει πιο φρικτή την σφαγή αλλά πάλι έλειπε το πάρτυ η χαρά που θα κάνει την σφαγή ακόμα πιο ξαφνική. Μετά ο Blackfish πήγε για κατούρημα και γλυτωσε την σφαγή ή έχασα κάτι. Αν κατάφερε να ξεφύγει και από το κάστρο τελείως θα είναι αστείο. Πυ ήταν ο Greatjon να παλεύει να σωσει τον Βασιλιά του.Για να μην πάμε στα εκτός αιθουσας που δεν εδειξε ή δεν υπονόησε καν σχεδόν τιποτα. Σφαγιασθηκε το μεγαλύτερο μέρος του στρατού του Βορρά και είδαμε 2 τραπέζια με μεθυσμένους και 5 στρατιώτες να τρέχουν. Που ήταν το στρατόπεδο να καίγεται από ακρη σε άκρη στρατιώτες μεθυσμένους να ουρλιάζουν περικυκλωμένοι. Ακόμα και ο θάνατος του λύκου ήταν από μέτριος εως αγευστος. Σε ένα ξυλινο σπιτακι χωρίς να αντισταθεί μετριοτατη μεταφορά των πιο σημαντικών κεφαλαίων του 3ου βιβλίου ΙΜΗΟ. Απότομη προσγείωση για το επίπεδο της σειρά το χθεσινό για μένα Όσο για το στρατόπεδο που λες, είδες μήπως το preview του επόμενου επεισοδίου? Το επεισόδιο τελείωσε μέσα στην αίθουσα, ακόμα δεν είχαν βγεί προς τα έξω καλά καλά οπότε λογικό αυτό (και πολλά άλλα) να είναι στο επόμενο επεισόδιο σαν aftermath Γνώμη σου και την δέχομαι, αλλωστε κουβέντα κάνουμε και δεν έχω σκοπό να σου την αλλάξω, αλλα δεν πιστεύω να "μην φάνηκε κάτι τέτοιο στην μεταφορά". Το επεισόδιο ήταν σταθμός για την ιστορία του asoiaf αλλα και για τηλεοπτική σειρά. Το πόσο έδειξε τα σημαντικά πράγματα και τις εξελίξεις φαίνεται καλύτερα απο τις αντιδράσεις των θεατών οι οποίοι δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία. Τις λεπτομέριες λογικό να μην έχουν χρόνο να τις δείξουν όλες, 60 λεπτά είναι αυτά τι να πρωτοχωρέσουν? Τα περι ψωμί και αλάτι: αυτό όπως και άλλα πολλά φέτος, ήταν σαν να μας 'κλείνουν το μάτι' εμάς των βιβλίων όταν τα βάζουν. Όπως όταν είπε η Cersei στον Tyrion πως δεν τραυματίστικε τόσο όσο ακουγόταν πχ. Πόση ώρα να πάρουν να το εξηγήσουν το guest right? Ο Blackfish πήγε να βρει ένα δέντρο να κατουρίσει, άρα ναι λογικά βγήκε εκτός τειχών. Θα μπορούσε να του πει κανείς όχι χωρίς να πάρει κάτι πρέφα? Όχι. Και μιας και δεν ήταν prime target το βλέπω λογικότατο να τον αφήσουν να φύγει. O Greatjon πράγματι κρίμα που λείπει. Όχι μόνο απο τον γάμο, αλλα και απο την σεζόν. Ο Greatjon του πρώτου κύκλου θα ήταν φοβερή προσθήκη στο τελευταίο επεισόδιο. Γίνονται όμως και αυτά, εδώ έχουμε χάσει τον γαμάτο Mountain του πρώτου κύκλου... Σαν book reader λοιπόν και εγώ θα πω πως imo δεν ήταν μετριότατη μεταφορά, αλλα αντιθέτως πιστεύω πως - για τον τηλεοπτικό μέσο - το καραπέτυχαν. EDIT: πάρε και αυτό το άρθρο που αναλύει τις διαφορές του επεισοδίου http://ca.ign.com/wikis/game-of-thrones/The_Rains_of_Castamere_Differences
liakos18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 This article contains some major spoilers from last Sunday night's episode of Game of Thrones, so if you're not caught up, read no further! Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Site: http://www.cinemablend.com/television/Game-Thrones-Michelle-Fairley-Recur-Suits-Season-3-56355.html">Game Of Thrones' Michelle Fairley To Recur On Suits In Season 3
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εχετε καταλαβει ετσι οτι την κυριακη ειναι το τελευταιο επεισοδιο και το επομενο θα ειναι μετα απο 10 μηνες; Ας ευχαριστηθουμε αυτη την μια εβδομαδα που μας μενει
overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ισχύει! Πρόσφατα αγόρασα το 1ο στα αγγλικά 7,5 ευρώ!. Μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο με κρατάει αν και ξέρω τι θα γίνει. Πολύ καλογραμμένα! Δε το περίμενα! Ναι απλα δεν ξερω και τοσο καλα αγγλικα και δεν θα καταλαβινω καποια σημεια. Η μεταφραση καλη ειναι? Srsly, με τα αρχικα εξωφυλλα μπορω να τα βρω? http://westeros.anubis.gr/books Δεν τα θελω ετσι.....
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Srsly, με τα αρχικα εξωφυλλα μπορω να τα βρω? http://westeros.anubis.gr/books Lol!
ggQQbb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδιά τώρα η συνέχεια που θα δούμε σε 10μήνες πιο βιβλίο ειναι ? Θύελλα απο Ατσάλι, Β' Τόμος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα