Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θυμηστε μου κατι

Αυτο το ειχε πει αρχικα ο τυπος με το περιεργο ονομα που σκοτωνε κοσμο σαν τζινι με 3 ευχες

Ειχε πει στην Αρυα "πες το σε καποιον απο το Μπρααβος και θα ερθω"

Επισης εχουμε δει και αλλες ατακες με Βαλαρ κατι, Βαλαρ Ματσιουλις δεν ξερω γω τι

- Τι ακριβως σημαινει αυτη η εκφραση και οσες ειναι Βαλαρ κατι?

- Ειναι απο καποια γλωσσα του βιβλιου?

- Που κολλαει η συγκεκριμενη φραση?

αυτο το μοτο,το ειχε πει ο εκπαιδευτής της αρυας,μετα το ειπε η μάγισσα κάνα δυο φορές,το είπε η ντανι σε κάποια φάση αλλα στο μεταφρασμένο του δλδ all men must die,γενικά ακούγεται πολύ και ως τωρα οι άνδρες πέφτουν σα τις μύγες,ενω οι γυναίκες συνεχίζουν ακάθεκτες...[/spoiler

• Super Moderators
Δημοσ.

πολύ βγαλμένο από την ατάκα που έλεγαν για τον Witch King of Angmar, ότι "no man can harm him" :P

Δημοσ.

οκ για την μεταφραση
αλλα
το Valar Morghulis οτι αφορα την Arya και τον Jaqen H'ghar

εγω το εχω καταλαβει οτι ολων η καταληξη ειναι ο θανατος αλλα εμεις απο το braavos και το ξερουμε και το κανουμε (οι μπρααβοσιανοι ειναι απο τους καλυτερους μισθοφορους-εκτελεστες-μπραβους)

ενω το Valar Dohaeris οτι οκ ολοι πεθαινουν και γι'αυτο πρέπει  οσο ζουν να "υπηρετουν" σωστα

Δημοσ.

Εϊναι αλληλοσυνδεόμενα

και έχει να κανει κυριως με τη θρησκεια που ακολουθουν στο Μπρααβος. O αντρας υπηρετεί, ο θεός ζητά και δίνει κλπ

Δημοσ.

book spoiler

Λέτε να δούμε στο επόμενο επεισόδιο και κανέναν άλλο γάμο?

Δημοσ.

book spoiler

Λέτε να δούμε στο επόμενο επεισόδιο και κανέναν άλλο γάμο?

Μπα, με βάση τον τίτλο του επόμενου επεισοδίου (Mhysa που σημαίνει "μητέρα" στη γλώσσα των Ghiscari) αλλά και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο youtube, θα δούμε

- Το αποτέλεσμα της πολιορκίας του Yunkai από τη Dainerys

- τον απολογισμό του κόκκινου γάμου

- λίγο από Bran, John Snow, Dragonstone

Δημοσ.

θυμηστε μου κατι

Αυτο το ειχε πει αρχικα ο τυπος με το περιεργο ονομα που σκοτωνε κοσμο σαν τζινι με 3 ευχες

Ειχε πει στην Αρυα "πες το σε καποιον απο το Μπρααβος και θα ερθω"

Επισης εχουμε δει και αλλες ατακες με Βαλαρ κατι, Βαλαρ Ματσιουλις δεν ξερω γω τι

- Τι ακριβως σημαινει αυτη η εκφραση και οσες ειναι Βαλαρ κατι?

- Ειναι απο καποια γλωσσα του βιβλιου?

- Που κολλαει η συγκεκριμενη φραση?

:-D :-D :-D

495ca6ad20873149a4e6448e7377dad2_L.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Πάντα το 9νατο θα ναι το καλύτερο επεισόδιο. Τελικά αυτή η σειρά έχει τη μαγική ιδιότητα να σε καθηλώνει κι ας μην είναι επιπέδου House,homeland,Breaking bad, Sopranos, Lost etc... Sto Youtube  θα βρείτε πολλά videos με LIVE αντιδράσεις θεατών από το χτεσινό επεισόδιο. Εγώ δεν θα σχολιάσω τίποτα αρνητικό θα μιλ΄σω μόνο γι αυτό που μου κανε εντύπωση . Το Βλέμμα  σαν ανασκόπηση του επεισοδίου

1) Το βλέμμα ερωτική απογοήτευση- του γεροΤζόρας στην θα μπορούσε να ναι κόρη μου-Καλίσι- όταν αφού της λέει ότι κατέκτησα τη πολή όπως μου είπες αυτή η αχάριστη ρωτάει που είναι ο Ντάριο.

2) Το βλέμμα η ζωη εδω τελειώνει τίποτα δεν έχει νόημα αφού σκότωσαν την αγαπημένη μου- που ειχε ο Ρομπ σταρκ

3) Το βλέμμα της Μάννας που προσπαθεί να σώσει το παιδί της όταν του λέει φύγε να σωθείς.

4) Το βλέμμα της Υγκριντ όταν βλέπει να την προδίδει ο Γιάννης ο χιονιάς.

5) Το βλέμμα του Σκύλου όταν του λεει η Άρυα γιατί φοβάται

6)Το βλέμμα πορνο διαστροφικού γερο Φρέι όταν βλέπει τη σφαγή των βορείων

7) το βλέμμα έκπληξη-πέφτω από ακρόπολη και βρίσκω πορτοφόλι-θείου Ρόμπ όταν βλέπει ότι η μέλλουσα νύφη είναι όμορφη τελικά

8) Το βλέμμα ψήλωσα 10 πόντους με θαυμάζει γυναίκα επιτέλους του Σάμ όταν η άγρια του λέει είσαι μάγος.

Θα μπορούσα να συνεχίσω με πολλά παραδείγματα αλλά ήταν ενα επεισόδιο που ότι και να πεισ είναι λίγο. Πόσο ηθοποιάρα ήταν η Μάνα-Σταρκ. Κρίμα κι άδικο που δεν θα την ξαναδούμε. Στο γάμο του Τύριον γελάσαμε-εδώ κλάψαμε-στο γάμο του Τζόφρυ τι θα κάνουμε άραγε....Αντε να δούμε πως θα κλείσει η φετινή σεζόν...Βλέπω να σφαζουν τον μικρό σιδηρουργό και περιμένω τη συναντηση Τζειιμι με το σόι του...

• Like 3
Δημοσ.

Οκ ξεχασα το spoiler :P

Καλα ειπε ο Ρομπ, θα πεθανει οπως και ο πατερας του, απο προδοσια.

Η 4η μετα το καλοκαιρι θα παιχτει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...