Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μπράβο στους υπεύθυνους επειδή έκανα μια πρόβλεψη και βγήκε μου διαγράψατε το ποστ ως σποιλερ έλεος τι άλλο θα δούμε ...

[...]

Οι κανόνες είναι κανόνες και ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως

Τίποτε άλλο γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος... 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μεταφορά της σκηνής στην οθόνη μου άρεσε πολύ. Σίγουρα δε ήταν τόσο πετυχημένη όσο στο βιβλίο, με όλο το χτίσιμο που προηγήθηκε και την πολύ καλή περιγραφή του Μαρτιν αλλά άξιζε την αναμονή. Παρόλο που ήξερα τι θα γίνει μου ξανάρθε εκείνη η οργή που είχα νιώσει τότε.

Χτες κατάλαβε και η γυναίκα μου γιατι χτυπιόμουν κι έριχνα μπινελίκια εκείνο το βράδυ. :-D

Δημοσ.

ποσοι και ποιοι εμειναν??

ο τζοφρυ καθεται πανω του

o stannis εχει ηττηθει και απλα λεει οτι τον διεκδικει

οι σιδερογεννητοι θελουν να γινουν βασιλιαδες του βορρα

οπου στον βορρα αν δεν κανω λαθος ο τυριον πλεον πρεπει να ειναι αρχοντας του βορρα αφου εχει παντρευτει την μονη σταρκ εν ζωη (σανσα)

ο νταυνερις γκομενιζει στην αλλη ακρη του κοσμου

και τον τζορα τον τρωει η ζηλια

Δημοσ.

Έχω κάποιες απορίες... ίσως θα μπορούσες να τις απαντήσει κανένας αναγνώστης των βιβλίων..

Οι απορίες ίσως περιέχουν (βασικά, σίγουρα περιέχουν) spoilers... θα μπουν σε extra spoiler tag. Επίσης, περιέχουν δικά μου συμπεράσματα που ίσως είναι spoilers. Ανοίξτε με κάθε επιφύλαξη. 

Από τους βόρειους έμεινε ο μικρός που έχει δυνάμεις ψυχικές και η αδερφή του

που θα αποκτήσει δυνάμεις (από ό,τι ξέρω)

. Άρα, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι αυτό είναι το δυνατό τους χαρτί

οι δυνάμεις

.

Η δρακο_κάτι έχει τους δράκους. Άρα, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι αυτό είναι το δυνατό της χαρτί. 

Ο οίκος με το ρόδο έχει τις δολοπλοκίες και την διπλωματία... άρα θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι αυτό είναι το δυνατό τους χαρτί. 

Τα λιοντάρια, τι έχουν; Μόνο την στρατηγική; 

Οι Baratheon; Τους θεούς λόγω της ιέρειας; 

Οι Σιδερο_κάτι_ναυτικοί; Τι έχουν αυτοί; 

Παίζει καμία τέτοια συσχέτιση;

Δημοσ.

Με τους 2 μικροτερους γιους Stark να θεωρουνται νεκροι και με τον θανατο του Robb επομενος διαδοχος ειναι ο Tyrion, αν εμφανιστουν τα αδεφια (Bran και Rickon) επομενος διαδοχος ποιος απο τους 2 ειναι;;;

Δημοσ.

Πάντως μην είστε σίγουροι γι αυτά που βλέπετε.....έρχονται μεγάλες ανατροπές....

North remembers........  :X

Δημοσ.

Για να μην μπερδεύεστε ισχύει ότι και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Στις οικογένειες υπάρχουν παιδιά και κορίτσια, κληρονομικά δικαιώματα έχουν μόνο τα παιδιά με σειρα ηλικίας (εξαίρεση το βασίλειο Dorme που είναι μάλλον πιο φεμινιστές και τα κορίτσια έχουν κληρονομικά δικαιώματα). Αν δεν υπάρχουν παιδιά οι σύζυγοι των κοριτσιών, και μετά τα παιδιά τους κ.ο.κ

Εξαίρεση αποτελούν τα μέλη της βασιλικής φρουράς και της φρουράς του τοίχους που έχουν παραιτηθεί από όλα τα δικαιώματα τους

Τα κορίτσια όπως έλεγε και η γιαγια μου δεν είναι παιδιά είναι κορίτσια :-D

Δημοσ.

Έχω κάποιες απορίες... ίσως θα μπορούσες να τις απαντήσει κανένας αναγνώστης των βιβλίων..

Οι απορίες ίσως περιέχουν (βασικά, σίγουρα περιέχουν) spoilers... θα μπουν σε extra spoiler tag. Επίσης, περιέχουν δικά μου συμπεράσματα που ίσως είναι spoilers. Ανοίξτε με κάθε επιφύλαξη.

Spoiler βιβλίων - προσοχή!

Οι Stark έχουν τις "ψυχικές" δυνάμεις. Προς το παρόν, μιας και όλοι τους έχουν για νεκρούς, δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της μάχης για το θρόνο. Αν εμφανιστεί κάποιος όμως στο μέλλον, δυνητικά θα μπορεί να ενώσει το βορρά εναντίων ταν άλλων.

Οι Greyjoy ελέγχουν κομμάτι του βορρά και της θάλασσας.

Οι Lannister έχουν μπόλικο χρήμα και... μαύρη ζώνη στη δολοπλοκία.

Οι Tyrell είναι αρκετά καλοί δολοπλόκοι αλλά βασικά έχουν πολλά resources (σιτάρι, τρόφιμα κλπ) που είναι πολύ χρήσιμα εν' όψη του επερχόμενου χειμώνα.

Η Dainerys έχει στρατό και δράκους. Αλλά βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης και οι δράκοι είναι μικροί ακόμα και ανεκπαίδευτοι στον πόλεμο.

Ο Baratheon έχει τη Melisandre με τα μαγικά της.

Οι Martel που δεν έχουμε δει ακόμα, είναι δολοπλόκοι.

Γενικά όμως δεν μπορείς να τους βάλεις σε καλούπια του στυλ αυτός είναι καλός μόνο στο X, ο άλλος στο Y κι ο άλλος στο Z.

Τώρα που το σκέφτομαι όμως, τη δολοπλοκία δεν μπορείς να τη βάλεις ως "ιδιότητα" κάποιου. Όλοι λίγο-πολύ δολοπλόκοι είναι.

Δημοσ.

Spoiler βιβλίων - προσοχή!

Οι Stark έχουν τις "ψυχικές" δυνάμεις. Προς το παρόν, μιας και όλοι τους έχουν για νεκρούς, δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της μάχης για το θρόνο.

Οι Greyjoy ελέγχουν κομμάτι του βορρά και της θάλασσας.

Οι Lannister έχουν μπόλικο χρήμα και... μαύρη ζώνη στη δολοπλοκία.

Οι Tyrell είναι αρκετά καλοί δολοπλόκοι αλλά βασικά έχουν πολλά resources (σιτάρι, τρόφιμα κλπ) που είναι πολύ χρήσιμα εν' όψη του επερχόμενου χειμώνα.

Η Dainerys έχει στρατό και δράκους. Αλλά βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης και οι δράκοι είναι μικροί ακόμα και ανεκπαίδευτοι στον πόλεμο.

Ο Baratheon έχει τη Melisandre με τα μαγικά της.

Οι Martel που δεν έχουμε δει ακόμα, είναι δολοπλόκοι.

Γενικά όμως δεν μπορείς να τους βάλεις σε καλούπια του στυλ αυτός είναι καλός μόνο στο X, ο άλλος στο Y κι ο άλλος στο Z.

Μπορεί να περιέχει spoilers με τις απορίες... και οι ερωτήσεις αφορούν κυρίως αναγνώστες των βιβλίων

Άρα δεν μπορεί να τους κατατάξει κανείς βάσει των δυνάμεών τους; Πιο μετά (στα βιβλία) δεν φαίνεται κάτι τέτοιο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...