Hamurabi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια.ειμαι χρονια συνδρομητης κινητης τηλεφωνιας στη κοσμοτε. Τον ιουλιο δικαιουμε επιδοτηση. το θεμα ειναι οτι δε θα ανανεωσωσω το συμβολαιο μου στο κοσμοτε γιατι μετακομισα και για καπιο περιεργο λογο δε πιανει η κοσμοτε εκει που μενω και θα βαλω wind. Μπορω να παρω αυτη την επιδοτηση για συσκευη πρωτου φυγω ή πρεπει να ανανεωσω συμβολαιο για να παρω την επιδοτηση;
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Η επιδοτηση ερχεται με την ανανεωση συμβολαιου. Οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι απο τη μερια της Cosmote. Αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι να μιλησεις με τη Wind και να τους ζητησεις προσφορα για να κανεις φορητοτητα σε εκεινους.
christs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια.ειμαι χρονια συνδρομητης κινητης τηλεφωνιας στη κοσμοτε. Τον ιουλιο δικαιουμε επιδοτηση. το θεμα ειναι οτι δε θα ανανεωσωσω το συμβολαιο μου στο κοσμοτε γιατι μετακομισα και για καπιο περιεργο λογο δε πιανει η κοσμοτε εκει που μενω και θα βαλω wind. Μπορω να παρω αυτη την επιδοτηση για συσκευη πρωτου φυγω ή πρεπει να ανανεωσω συμβολαιο για να παρω την επιδοτηση; Οπως στα ειπε ο stormrain. Παιξ το λιγο θεατρινιστικα, μην τους πεις οτι σωνει και καλα θα πας σ αυτους εξαιτιας του σηματος, πες τους οτι εισαι σε διλημμα μεταξυ των 2 εταιριων, και περιμενε καποια προσφορα. Ολο και κατι θα σου δωσουν ελπιζω, σαν μπονους, για να κανεις σ αυτους συμβολαιο.
gs20309 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια.ειμαι χρονια συνδρομητης κινητης τηλεφωνιας στη κοσμοτε. Τον ιουλιο δικαιουμε επιδοτηση. το θεμα ειναι οτι δε θα ανανεωσωσω το συμβολαιο μου στο κοσμοτε γιατι μετακομισα και για καπιο περιεργο λογο δε πιανει η κοσμοτε εκει που μενω και θα βαλω wind. Μπορω να παρω αυτη την επιδοτηση για συσκευη πρωτου φυγω ή πρεπει να ανανεωσω συμβολαιο για να παρω την επιδοτηση; Φιλε πρωτού πας στη wind με ότι αυτό συνεπάγεται για τους λογαριασμούς σου (καινούργια αναλογικά κτλ) πάρε ένα "τέλειο σήμα" από την κοσμοτε κ δοκίμασε αν λειτουργεί κ αν σε βολεύει, προυπόθεση είναι να έχεις adsl (ανεξαρτήτως παρόχου) και τα κινητά σου να έχουν δυνατότητα λειτουργίας 3G. τέλειο σήμα = εξοπλισμός που κάθεται πάνω στο adsl και μέσω του ιντερνετ ενισχύει το 3g σήμα του κινητού σου. το δικαιούσε δωρεάν αν τα πάγια σου είναι γύρω στα 40ευρα. Η Επιδότηση σημαίνει ότι αυτόματα ανανεώνεις το συμβόλαιο σου για 12,18,24 μήνες ανάλογα τι θα επιλέξεις οπότε αν όντως σκέφτεσαι να φύγεις μη κάνεις την μ κ πάρεις την επιδότηση γιατί μετά θα πρέπει να πληρώσεις ότι πήρες.
Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Aυτο το "Τελειο σημα" δεν ενισχυει την ακτινοβολια του κινητου; με ενδιαφερει γιατι θαεχω νεογεννητο μωρο σπιτι συντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα