earth_walker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχω ένα templates flash το οποίο το διαμορφώνω μέσα από τα xml αρχεία Όλα καλά μέχρι εδώ Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να αλλάξω την γραμματοσειρά που εμφανίζεται στο templates έχω και ένα αρχείο που λέγεται global_styles.css εκεί μέσα έχει ρυθμίσεις για αλλαγή τις γραμματοσειράς δλδ αυτό¨ intro1{ margin-left:0 margin-right:10 color:#FFFFFF; font-size:60; font-family:ClanOT-Thin; } Αλλάζω εκεί που λέει font-family με μια ρις αρεσκείας μου που έχω εγκατεστημένη στο κομπιουτερ μου αλλά δεν τιν εμφανίζει ούτε και εμφανίζει και το τι έβγαζε προηγουμένως Δεν έχω το fla αλλά σίγουρα γίνεται να αλλάξει αλλά δεν ξέρω τι εγώ κάνω λάθος Καμιά βοήθεια ρε παιδιά έχω σπάσει το κεφάλι μου πως μπορεί να γίνει?
bikey77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μήπως το πρόβλημα είναι ότι γράφεις ελληνικούς χαρακτήρες και δε σου τους εμφανίζει; Αν ναι, δοκίμασε με αγγλικούς για να βεβαιωθείς ότι δε φταίει η γραμματοσειρά σου και αν παίζουν καλά όλα τα κειμενάκια, τότε κάνε embed τους ελληνικούς χαρακτήρες στο movie. Googlαρε τον όρo Flash embed greek fonts και θα βρεις αυτό που θέλεις. Αν όχι, τότε δοκίμασε μια απλή γραμματοσειρά όπως Arial για να δεις αν παίζει.
earth_walker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μα το θέμα δεν είναι ότι βάζω ελληνικούς χαρακτήρες αγγλικό είναι το templates Όταν αλλάζω την γραμματοσειρά ClanOT-Thin ακόμα και με αριαλ δεν παίζει τίποτε δεν εμφανίζει τα γράμματα Fla δεν εχω για να το κάνω αυτό που λες δλδ embed τους ελληνικούς χαρακτήρες στο movie δεν είχε Fla όταν το αγόρασα τι άλλο να κανω? Τι μπορει να φταει φιλε μου? Ευχαριστώ για την απάντηση
bikey77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Πολλα μπορει να παιζουν. Μπορεις να ανεβασεις ολο τον κωδικα του .xml καθως κ ένα link απο τη σελίδα του template;
earth_walker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 το εβαλα φιλε μου για δες και εσυ τι γινετε..... http://activeden.net/item/flash-site-xml-with-flipbook-v16/full_screen_preview/1570440 global_styles.css
bikey77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Χωρίς όλα τα αρχεία δύσκολο να σε βοηθήσω, στα comments όμως λέει ότι μπορείς να αλλάξεις το font των μενού και περιγράφει το πως στο help/menu.pdf, φαντάζομαι ότι αντίστοιχα θα μπορείς να αλλάξεις και τις υπόλοιπες.
kar4fl3x Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μαλλον θα χρειαστεις το .fla για να κανεις import τις γραμματοσειρες σου. Εχτος αν ο δημιουργος εχει προσθεσει καπιες και πιθανον να χρειαστεις τα σωστα ονοματα. Καποιο documentation δεν υπαρχει?
earth_walker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Aπο το global_styles.css οταν βάζω το ονομα τις γραμματοσειράς που εχω στον υπολογιστή μου γιατί δεν αλλάζει? μήπως να κάνω convert to swf se fla? ποια αλλα αρχεια θες φιλε μου?
bikey77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γιατί το css έχει να κάνει με την html σελιδα και όχι το swf αρχείο.
earth_walker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 θέλεις να ανεβάσω και το html αρχείο? δες και αυτό αν κάτι σου λέει όπως και να έχει όμως σε ευχαριστω πάρα πολύ index.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα