Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να βάλω τον ήχο του αυτοκινήτου στο pc Μου

•  
  • έχω έναν τετρακαναλο ενισχυτή
  • δυο οχτάρια
  • δυο κόρνες
  • και ένα woofer 12αρι

επειδή έψαξα σχετικά Video στο YouTube αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα :P

είπα να κάνω εδω ένα post

αρχικά δεν θέλω να βάλω την πυγή μου από τι είδα και σε βιντεακια χρησιμοποιούν

κάποιο τροφοδοτικό ((έχω και από αυτό περίσσευμα 650 Watt))

Ελπίζω να ξέρει κάποιος και να με βοηθήσει

Ευχαριστώ

Δημοσ.

τι ακριβως να κλα κανει αυτο το τροφοδοτικο σε τετρακαναλο ενισχυτη που θα οδηγει 4 ηχεια και sub; θελεις μπαταρια με μπολικα amper και τροπο να τη φορτιζεις.

Δημοσ.

γιατι δεν τα πουλας να παρεις ενα μεταχειρο z-5500...;

1ον Ποιος θα τα πάρει ???

2ον θα είναι η ένταση τόσο δυνατή ????

Δημοσ.

1ον Ποιος θα τα πάρει ???

2ον θα είναι η ένταση τόσο δυνατή ????

δε χανεις να δοκιμάσεις κάτι...

και δυνατή θα είναι και 5.1 θα ειναι και ψηφιακή και πολυ πιο ποιοτική πιστεψε με...

Δημοσ.

Όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε, το PSU δεν είναι ικανό να καλύψει αξιόπιστα τις απαιτήσεις ενός car-audio amp. Μπορεί και τα δύο να εργάζονται στα τυπικά 12 βολτ, αλλά αν σε κάποιο peak ο ενισχυτής ζητήσει περαπάνω ρευματάκι, πας σε στάνταρ ζημιά.

Επιπλέον, όταν μιλάμε για κορνο-8", δε μιλάμε σε καμία περίπτωση για καλό ήχο. Οπότε, αν και δεν συμπαθώ καθόλου τα Ζ, θα σου έλεγα και γω με τη σειρά μου να στραφείς σε αυτή τη λύση ως σαφώς ποιοτικότερη και αξιόπιστη.

Τώρα, αυτά περί επαρκών εντάσεων κτλ σε καφτάκο μου κάνουν :rolleyes::rolleyes::rolleyes: , πιστεύω όμως ότι το home-audio στην όποια του μορφή, ουδεμία σχέση έχει με το SPLάδικο show-off.

Δημοσ.

Δεν αξίζει να το κάνεις. Μου είχε περισσέψει και μένα ένα πακετάκι 4+1 soundstream με 800W ενισχυτή αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι ενισχυτές χρειάζονται πολλααααα αμπερ. Για παράδειγμα ο δικός μου ήθελε τουλάχιστον 60-70 amper στα 12v. Τα καλύτερα 1000 επώνυμα τροφοδοτικά αμφιβάλω αν φτάνουν τα 50Α σε μία γραμμή. Τελικά κατέληξα στο να τα πουλήσω (σκοτώσω για την ακρίβεια). Από κει κ πέρα οι λύσεις είναι δύο. Παίρνεις μια μεγάλη μπαταρία αυτοκινήτου και έναν καλό φορτιστή μπαταρίας με κόστος τουλάχιστον 100-150€ (απόσο είχα βρει) ή ψάχνεις σε καταστήματα ηλεκτρολογικών για μετασχηματιστές με τα αμπερ που χρειάζεσαι. Από θέμα ποιότητας δεν ξέρω τι ηχεία έχεις αλλά σίγουρα αυτά που έχεις θα σου παίρνουν τα αυτιά συν ότι θα χρειαστείς να κάνεις κουτες για τα οχτάρια για να μην χάνεις σε μεσαία.

Γνώμη μου πούλα τα και πάρε ένα καλό 5.1 σύστημα αφού από θέμα ένταση θα σε υπερκαλύψει.

Επίσης σκέψου ότι αν παίζεις τσίτα αυτά που έχεις, θα έχεις συχνά παράπονα από τους γείτονες. :rolleyes: Και θα ξέρουν και ποιος είσαι/που μένεις.:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...