dimkag87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια,εχω ενα turbo-x mininote στο οποιο εβαλα windows 7 απο xp που ειχε πριν..το προβλημα ειναι οτι ενω εχω βρει ολους τους απαραιτητους drivers,δεν μπορω να βρω τους αντιστοιχους για το wifi..εχω διαβασει τοσα εδω οσο και σε αλλα site μα τιποτα..αν μπορει καποιος ας βοηθησει!!!
crc2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Για δοκίμασε να κατεβάσεις και απο εδώ , αναλόγως με το λειτουργικό σου διαλέγεις .... >http://www.allearth.com.br/DOWNLOADS/Drivers/USB/USB%20E%20BLUETOOTH/
dimkag87 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτο ειχα κατεβασει.το κανω εγκατασταση,επανεκκινηση και συνεχιζει να εχει ενα Χ πανω απο το εικονιδιο του δικτυου.παταω στο εικονιδιο και μου λεει δεν υπαρχουν διαθεσιμες συνδεσεις και γενικοτερα δηλαδη δεν μπορει να κανει αναζητηση δικτυου.
crc2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός ή κάποιο κουμπί ενεργοποίησης της ασύρματης κάρτας δικτύου σου !!!!
dimkag87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εννοειται πως το κοιταξα και αυτο αλλα τιποτα..
crc2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αν δεν έχει σημα δοκίμασε αν είναι ευκολο να το ανοιξεις απο κάτω και να δεις αν η κεραία είναι συνδεδεμένη επάνω στην κάρτα , αλλιως ... Μήπως έχει μηχανικό πρόβλημα στην κάρτα δικτύου σου ?? Κοινώς μήπως τα εχει παίξει η κάρτα σου ....
dimkag87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οπως ειπα το netbook ειχε xp και λειτουργουσε αψογα(και το wifi κανονικα),στην προσπαθεια μου να βαλω τα 7αρια το μονο προβλημα ειναι αυτο που ανεφερα.θελω απλα να το φτιαξω γιατι ειναι για πουλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα