Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα desktop imb thinkcentre 8185.εχει επεξεργαστη intel pentium 4 CPU 2.80 GHZ,περιπου 2.5 gb ram,καρτα γραφικων inter 82865g graphics controller,network adapter airties wus-300 usb wireless adapter και καρτα ηχου soundMAX Intergrated digital audio.πιο αναλυτικα τα χαρακτηριστικα εδω http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-51125 θελω να του κανω αναβαθμιση κυριως στην καρτα γραφικων η οποια εχει πολλα προβληματα(δεν παιζει βιντεο του youtube απο 480p και πανω και η οθονη στο vlc κιτρινιζει και εννοοιται οτι δεν υποστηριζει παιχνιδια του 2003 και μετα) και τον επεξεγραστη ο οποιος ειναι για γελια. λογικα πρεπει να γινει αναβαθμιση και στο motherboard.επισης σκεφτομαι να αλλαξω τον σκληρο δισκο που ειναι 120 περιπου gb σε 320.επιπλεον θελω να βαλω ανεμιστιρακι στο πισω μερος γιατι ειναι ετοιμο να ''εκραγει''.τελος,μια προαιρετικη αναβαθμιση ειναι καρτα ηχου απο την οποια δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα αλλα επειδη ειναι λιγο παλια λεω να την αναβαθμισω.ο λογος της αναβαθμισης ειναι να κανω το desktop ενα mid gamer desktop,κυριως για να τσεκαρω αν ''τρεχουν'' τα games που κατεβαζω για το pc και να τα περναω στο laptop μου.για την αναβαθμιση δινω μεχρι και 400 ευρω.

Δημοσ.

ακομα και το κουτι;

Το μηχάνημα έχει IDE δίσκους & AGP πόρτα... Ίσως μπορέσεις να βρεις κάποια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών αλλά θεωρώ ότι είναι τόσο απαξιωμένο που δε συμφέρει να ρίξεις ούτε ένα ευρώ πάνω του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...