Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Eντυπώσεις, not review. :P
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σε γενικές γραμμές με κάλυψε ο Ghost με το mini review του. Να προσθέσω στα αρνητικά τον προβληματικό χειρισμό (πολλές λειτουργίες για ένα πλήκτρο), τα μέτρια (για 2013) γραφικά, το ψιλοαδιάφορο story και φυσικά την απουσία save/load που σε stealth παιχνίδια είναι απαραίτητη. Στα θετικά η αρκετά καλή ΑΙ στο perfectionist. Μπορώ να πω ότι μου έχει αρέσει αρκετά ως τώρα. Ε, όχι και μέτρια τα γραφικά.. Τα Textures είναι επιπέδου Crysis 3. Η απουσία Save/Load είναι όντως σπαστική και για την ΑΙ συμφωνούμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έπαιξα και online. Training Grounds (για τους νέους) και μας έριξε αντίπαλους lvl 4-5. Πλακίτσα έχει. Οι spies είναι κατά πολύ πιο lethal από τα παλιά, γιατί κάνεις πάλι τα melee από μπροστά/πλάι.Predator spy = very convenient. Ακόμη και στο Classic mode που είναι πιο κοντα στο παλιό, πάλι είναι αρκετά διαφορετικό και οι spies συνεχίζουν να σκοτώνουν for fun αν πάνε κοντά χωρίς να προλάβει ο merc να βαρέσει. Α, επίσης στο Classic υπάρχει σκοτάδι και οι φακοί όπως παλιότερα. Στα άλλα modes έχει πολύ φως. Υπάρχουν και σκιές, αλλά δεν χρειάζονται φακοί γενικά. Σαν custom loadouts που είδα μετά, κάνεις mix/match κομμάτια που δίνουν διαφορετικό bonus (π.χ. μάσκα για αέρια ή παντελόνι που δεν δεν κάνει κόκκινο το στόχαστρο/δεν δείχνει όνομα όταν σε στοχεύουν οι mercs). Γενικά πάντως, teamwork, αλληλοκάλυψη και go go go.
gatokoritso Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 <p>οκ το συνήθισα το στυλακι του σαμ (μεχρι να γινει αυτο δεν θελετε να ξερετε ποσα restart εριξα).thanks για το tip ghost.ωραιο το game χαλαρα παμε για τη συνεχεια.</p>
liakjim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Η μηχανη γραφικων υστερει στα facials (πχ το Max Payne 3 ηταν σαφως ανωτερο) Αλλα τα textures κ ο φωτισμος σκιζουν (οκ δεν ειναι Metro LL αλλα απολυτα αξιοπρεπες κ σιγουρα next gen ) Ειναι κ ελαφρυ . Gpu bound (ο Q9300 ειναι αραχτος ) κ με Full HD , ολα full + ΤΧAA X4 , η 660GTX κραταει στα 40~50fps .
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Τα textures στο Last Light μιας και το ανέφερες ήταν ψιλοgpt, εξού και το low gpu vram usage.. Πως να μην είναι GPU Bound με τις ρυθμίσεις που έχεις ; lol
euxoulhs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 τελειωσα την 1η πιστα και ειμαι στην 2η..οκ ωραιο παιχνιδι σαφως καλυτερο σε γραφικα για μενα απο το chaos theory αλλα κατωτερο σε γραφικα με το double agent..θα ηθελα λιγο πιο ρεαλιστικες κινησεις.. γραφικα γενικα δεν με τρελανε τοσο και ουτε εντασσεται σε παιχνιδι next-gen..ακομα και το max payne/ghost recon ειναι κατα πολυ ανωτερα! Kαι ναι ειναι οντως ελαφρυ! Βεβαια αυτο το πραγμα που εχει dx9+dx11 αλλα δεν βλεπεις καμια ουσιαστικη διαφορα μου την σπαει. anyway..θα το τερματισω μονο επειδη ειμαι φαν του παιχνιδιου και μαρεσει το στυλ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Η μηχανη γραφικων υστερει στα facials (πχ το Max Payne 3 ηταν σαφως ανωτερο) H Rockstar έχει μάθει καλά για τις φάτσες. Είναι αλήθεια πάντως ότι τις περίμενα πιο λεπτομερείς κι εδώ, αλλά Ubisoft. σαφως καλυτερο σε γραφικα για μενα απο το chaos theory αλλα κατωτερο σε γραφικα με το double agent.. θα ηθελα λιγο πιο ρεαλιστικες κινησεις.. Δεν θυμάμαι το Double Agent να είχε τέτοιο φωτισμό, γυαλάδες, κλπ. Επίσης πόσο πιο ρεαλιστικές; Στα προηγούμενα SC ήταν πάντα με το χέρι οι κινήσεις, ενώ αυτή τη φορά έκαναν motion capture. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μου την σπάνε τα μούτρα του Sam, φαίνεται πιο μικρός με πιο πολλά άσπρα μαλλιά. Makes no sense. Δεν ξέρω άμα το ξαναείπα αλλα γιατί δεν κάναν ένα fuckin reboot?! Καλύτερα θα μου καθόταν. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εγώ το λέω συνέχεια ότι είναι ο χαμένος αδερφός του Isaac Clarke... Πράγματι, ένα reboot ή passing the torch θα ήταν πιο σωστό, αλλά από την στιγμή που δεν έγινε, πάμε με αυτό που έχουμε. Όπως είπα, μου αρέσει ο νέος όσο παίζω, αλλά direct sequel με new actor είναι κάπως "παράξενο".
liakjim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Πως να μην είναι GPU Bound με τις ρυθμίσεις που έχεις ; lol Δεν καταλαβαινω που βρισκεις το αστειο. Ολα τα παιχνιδια δεν ειναι ιδια (ξεχνας την ακραια περιπτωση του GTA IV ? ) Ο επεξεργαστης μου δεν ειναι ιδιαιτερα ισχυρος κ εχω φαει μπουκαλι στο Crysis 3 (ανεξαρτητως ρυθμισεων) κ οριακα στο Metro LL (σε στοκ ειχα μπουκαλι/ επρεπε να τον παω στα 3GHz ωστε να μην εχω / παλι ανεξαρτητως ρυθμισεων) Στο Splinter Cell ο επεξεργαστης ειναι καπου στο 60 με 70% . Εξακολουθεις να γελας με αυτα που γραφω?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 By the way, αν κανείς το έχει αυθεντικό, να σφυρίξει για co-op. Αλλιώς περιμένω τον Xtrm κλασσικά.
SPANK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αν και δεν δεν εχω παίξει ποτε splinter cell τελικά φαίνεται ενδιαφέρον οποτε μαλλον θα το τσιμπήσω σε πρώτη ευκαιρία
euxoulhs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 H Rockstar έχει μάθει καλά για τις φάτσες. Είναι αλήθεια πάντως ότι τις περίμενα πιο λεπτομερείς κι εδώ, αλλά Ubisoft. Δεν θυμάμαι το Double Agent να είχε τέτοιο φωτισμό, γυαλάδες, κλπ. Επίσης πόσο πιο ρεαλιστικές; Στα προηγούμενα SC ήταν πάντα με το χέρι οι κινήσεις, ενώ αυτή τη φορά έκαναν motion capture. δεν μιλησα για φωτισμο,σαφως το νεο texture ειναι το lighting,αλλα και παλι δεν ειναι τοσο φανταχτερο! για το double agenτ μιλησα περι γραφικων και λεπτομερειας,μου αρεσε περισσοτερο η απεικονηση της καθε πιστας, ποσο πιο ρεαλιστικο;τοσο ρεαλιστικο οσο χρειαζεται για να μας βαλουν στο next-gen graphics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα