Oroku Saki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παίζω σε 1280 x 1024 (yep, σαν τον Orokusaki ) λόγω παλιάς οθόνης και ότι τα λεφτά πάνε στα υπόλοιπα hardware upgrades. Κατά τ'άλλα i7 860 στα 2.80 Ghz, GTX 770 (2GB)και 8GB Ram, σε Dx11 και πάει ομαλότατα νομίζω σε Ultra. Πήρα την δόση μου (γιατί αύριο βγαίνει στο Steam), με εκνεύρισε (με την καλή έννοια) ότι if you want to be a Ghost ( ), you need to be very careful. Έχω και το θέμα ότι γουστάρω να πηγαίνω κοντά για takedowns αντί να χρησιμοποιώ τα gadgets. Mπορώ να πω ότι... εξεπλάγην ευχάριστα όσο έπαιξα και περιμένω να δω τι λέει (και πόσα ports πρέπει να ανοίξουμε) στο Multiplayer. Αχα! Ωστε παιζεις και εσυ σε 1280χ1024 και ας εχεις gtx 770? Το παιχνιδι θα το εχω εδω σε 3 ωρες και θα το ξεκινησω αμεσως. Χαιρομαι που απο οτι φαινεται ειναι τοσο καλο οσο τα παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Κακές παρέες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αχα! Ωστε παιζεις και εσυ σε 1280χ1024 και ας εχεις gtx 770? Ναι, priority να αλλάξω την 5870 είχα, όχι την οθόνη. Κάποτε θα την αλλάξω κι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Οπως και εδω δηλαδη! Δεν χρειαζεται να αλλαζουμε οθονες ειναι πεταμενα λεφτα, μονο καρτες οταν τα παιχνιδια γινονται απαιτητικα και δεν τρεχουν καλα. Ειδες ομως μεγαλη διαφορα στα γραφικα και στην αποδοσησε συγκριση με την 5870 ετσι δεν ειναι? Ακομα και σε 1280χ1024 σιγουρα θα υπαρχει τεραστια διαφορα. Εγω ομως οπως εχω πει θα περιμενω 1 χρονο ακομα για να βγουν πιο πολλα παχνιδια που δεν θα τα τρεχει φουλ η 560 ti ετσι ωστε να αξιζει η αναβαθμιση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι με τις κάρτες και τα παιχνίδια θα παιχτεί στην μνήμη RAM που θα μας αναγκάσει να κάνουμε αναβάθμιση είτε το θέλουμε είτε όχι, με λίγα λόγια δεν θα μπορούμε σε λίγο καιρό να παίξουμε τα καινούρια παιχνίδια γιατί δεν θα μας φτάνει η μνήμη της κάρτας γραφικών ασχέτως με το πόσο δυνατή είναι η κάρτα μας σε άλλα σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 παιδια να ρωτησω..στην αρχη οταν ειμαι στην βαση μιλω με εναν μλκ και στην συνεχεια μου εχει για αποστολη απο αυτον να ξεκινησω ..και ειναι 1η αποστολη στο καζαξταν αλλα ρε παιδια ακομα να την περασω,οταν σκοτωνω και τν τελευταιιο μου φερνει αλλα 10 ατομα :/ εχω κολλησει στο wave 2 και παιζω normal η ερωτηση μου ειναι αυτο ειναι το main campaign? η ειναι εξασκιση;και αν ειναι εξασκηση σε ποιον πιπα πρεπει να παω για να ξεκινησω το στορυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μόλις το έβαλα και 'γω.. Όλα καλά δείχνουν μέχρι στιγμής, από γραφικά δεν ξετρελάθηκα αλλά τρέχει σμούθ με όλα τέρμα..(Πρωτοτυπίες θα έλεγε κάποιος για Nubisoft..) GPU Vram με 4xMSAA/16xAF all maxed out ~1000MB πάει.. Αν το παιχνίδι είναι οκ, δεν χρειάζονται ούτε 2GB ούτε 3GB που ζητάνε μερικά(Bioshock Infinite). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 παιδια να ρωτησω..στην αρχη οταν ειμαι στην βαση μιλω με εναν μλκ και στην συνεχεια μου εχει για αποστολη απο αυτον να ξεκινησω ..και ειναι 1η αποστολη στο καζαξταν αλλα ρε παιδια ακομα να την περασω,οταν σκοτωνω και τν τελευταιιο μου φερνει αλλα 10 ατομα :/ εχω κολλησει στο wave 2 και παιζω normal η ερωτηση μου ειναι αυτο ειναι το main campaign? η ειναι εξασκιση;και αν ειναι εξασκηση σε ποιον πιπα πρεπει να παω για να ξεκινησω το στορυ; Όχι, είναι optional αποστολές που τις παίζεις για λεφτά, για να πάρεις upgrades μετά. Μπορείς να την κάνεις abort χωρίς συνέπειες. Για να ξεκινήσεις το στόρυ, πας στο SMI (το κεντρικό τραπέζι / οθόνη) και διαλέγεις από εκεί. Επίσης και από εκεί μπορείς να διαλέξεις optional mission, αλλά έχει πιο φάση να πηγαίνεις να τους μιλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 αα ωραια γτ μου φανηκε περιεργο :/ ok αγορι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Okay απλά άμα θυμάμαι καλά σε ένα interview είπε ότι τα όλα μαζί τα executions/takedowns είναι παραπάνω από 100. Oh well...just wondering really. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έπαιξα την πρώτη Mission, παιχνιδάρα so far.. Τελικά η Nubisoft έχει βγάλει τα καλύτερα τελευταία, Far Cry 3, Assassins Creed 3(Oh well), Splinter Cell:Blacklist και έρχονται και άλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Okay απλά άμα θυμάμαι καλά σε ένα interview είπε ότι τα όλα μαζί τα executions/takedowns είναι παραπάνω από 100. Oh well...just wondering really. Εδώ είχαν το trailer με το 100 ways to play και το κάθε gadget ήταν ένας τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει.σιγουρα δεν μου αρεσουν η νεα φωνη και μουρη αλλα αυτα τα ξεπερναω(με πολυ πικρα...) κατι στο gameplay μου τη σπαει.καταρχας ο σαμ τρεχει σαν το πουστη θελώ να κανω stealth και αυτος παταει γκαζια.ισως δεν το εχω συνηθίσει αλλα καταφερε μια χαρα να μου σπασει τα νευρα!σταματαω να κανω γυμναστικη να ξεθυμάνω... τα γραφικα ειναι οκ και αν εξαιρεσουμε το sam οι υπολοιποι ηθοποιοί κανουν καλες φωνες ή οπως λεγετα που δεν θυμαμαι. υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευει τις ρυθμισεις στα γραφικα?για καποιο λογο δεν μου τις κραταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Όπως και στο Conviction η ταχύτητα αλλάζει με το Caps Lock και όχι με την ροδέλα όπως στα πιο παλιά. Οπότε πας ή slow ή fast. Με το αριστερό shift πατημένο, sprint-άρει γενικώς. Για τις ρυθμίσεις δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σε γενικές γραμμές με κάλυψε ο Ghost με το mini review του. Να προσθέσω στα αρνητικά τον προβληματικό χειρισμό (πολλές λειτουργίες για ένα πλήκτρο), τα μέτρια (για 2013) γραφικά, το ψιλοαδιάφορο story και φυσικά την απουσία save/load που σε stealth παιχνίδια είναι απαραίτητη. Στα θετικά η αρκετά καλή ΑΙ στο perfectionist. Μπορώ να πω ότι μου έχει αρέσει αρκετά ως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα