Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μόλις τέλειωσα την πρώτη αποστολή της Grim σε perfectionist. (του Charlie με τα waves... τον ήπια ) Πάει καλά από stealth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ρε παιδια με ποιο κρακ δουλεψατε το dx11? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μόλις τέλειωσα την πρώτη αποστολή της Grim σε perfectionist. (του Charlie με τα waves... τον ήπια ) Πάει καλά από stealth. Σε τι PC το τρέχεις?? Είναι απαιτητικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Για να τρεξει σε DX11 πηγαινε Documents\Ubisoft\Blacklist\VideoSettings.ini ανοιξε το με το Notepad βρες το “WindowStyleFinal=1” και αλλαξε το σε 0 ή 2.Αν το κανεις αυτο το παιχνιδι θα ανοιξει σε παραθυρο.Μεσα απο τις επιλογες το κανεις παλι fullscreen. Ελπιζω να βοήθησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σε τι PC το τρέχεις?? Είναι απαιτητικό? Παίζω σε 1280 x 1024 (yep, σαν τον Orokusaki ) λόγω παλιάς οθόνης και ότι τα λεφτά πάνε στα υπόλοιπα hardware upgrades. Κατά τ'άλλα i7 860 στα 2.80 Ghz, GTX 770 (2GB)και 8GB Ram, σε Dx11 και πάει ομαλότατα νομίζω σε Ultra. Πήρα την δόση μου (γιατί αύριο βγαίνει στο Steam), με εκνεύρισε (με την καλή έννοια) ότι if you want to be a Ghost (), you need to be very careful. Έχω και το θέμα ότι γουστάρω να πηγαίνω κοντά για takedowns αντί να χρησιμοποιώ τα gadgets. Mπορώ να πω ότι... εξεπλάγην ευχάριστα όσο έπαιξα και περιμένω να δω τι λέει (και πόσα ports πρέπει να ανοίξουμε) στο Multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Για να τρεξει σε DX11 πηγαινε Documents\Ubisoft\Blacklist\VideoSettings.ini ανοιξε το με το Notepad βρες το “WindowStyleFinal=1” και αλλαξε το σε 0 ή 2.Αν το κανεις αυτο το παιχνιδι θα ανοιξει σε παραθυρο.Μεσα απο τις επιλογες το κανεις παλι fullscreen. Ελπιζω να βοήθησα δυστηχως τπτ το μονο που καταφερνεις ειναι να τρεχει σε παραθυρο..οταν επιλεγεις εξαλλου να τρεξει σε dx11 σου λεει πως θελει restart το game για να γινει η αλλαγη..αλλα βγαινεις ξαναμπαινεις και τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Εμένα ξεκίναγε σε παράθυρο εξαρχής και όταν διάλεγες δυσκολία (και με κανένα alt-tab για σιγουριά ώστε να κάτσει πάνω στο πρόγραμμα) με alt-enter έκανε fullscreen. Edit: Και για να γράψω pros and cons για όσο έπαιξα single player (σήμερα βγαίνει κανονικά για να δω και MP) (με ψήνει να γράψω "review" όταν το τελειώσω στο παλιό ξεχασμένο blog, όπως με το Conviction ). Τα καλά: Back to Stealth. OΙ περισσότεροι πόντοι έρχονται από το να αποφεύγεις τους αντιπάλους τελείως. Παίζεις όπως θες και σε βαθμολογεί για το playstyle. Όσο πιο non-lethal / stealth, τόσο καλύτερα. Αρκετές διαδρομές από εδώ κι εκεί. Perfectionist mode. Δεν είναι τέλειο, αλλά όσοι είναι fans των παλιότερων, θα πρέπει να πάνε σε αυτό κατευθείαν. Τα sonar goggles δεν βλέπουν μέσα από τοίχους, το execute κλείνει (μένει το mark), limited ammo/no resupply στα supply points και δεν έχει last known position. Το motion capture έκανε καλή δουλειά στις κινήσεις και η σκηνοθεσία είναι ωραία. Paladin = Normandy lite. Moυσική. Μου αρέσoυν και οι dynamic αλλαγές. Upgrades / customisation. Takedown από κάλυψη = αυτόματο τράβηγμα του αντιπάλου πίσω στην κάλυψη. Εχθροί που σε έχουν πάρει χαμπάρι / ψαγμένοι σου "σπάνε" το melee από μπροστά. Μερικές φορές δεν ψαρώνουν με το σφύριγμα και έρχονται alerted, οπότε ισχύει το από πάνω. Σκοτάδια διαφόρων εμ... σκοτεινιών και δεν κάνουν ασπρόμαυρη την οθόνη όπως στο Conviction. Mission select. Δεν δοκίμασα αν μπορείς να κάνεις παλιότερη με νέο equipment, αλλά μάλλον γίνεται. Optional Missions: Grim = Ghost (μην σε πάρουν χαμπάρι για το bonus). Kobin = take out all enemies όπως γουστάρεις, χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι γιατί θα έρθουν reinforcements. (πιο πολύ για Panther ίσως, αλλά πάλι Ghost εγώ) Συνήθως οι εχθροί αλληλοκαλύπτονται στα patrols. Aν τους πλησιάζεις σκυφτός αλλά γρήγορα, σε ακούνε πάλι. Takedowns στα σκυλιά. Cool story Sam! Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον η ιστορία. Αλλά οκ, πάντα έχει, απλά είναι κλασσικά 'MERICA! Τα κακά: Πας να σηκώσεις τον αναίσθητο/dead από το πάτωμα και σηκώνεις το όπλο του αρκετές φορές αν δεν προσέξεις το prompt. Και το κάνει και reload o Sam αυτόματα. Bιαζόμαστε!! Αν έχετε δει τα trailers, ξέρετε ότι επιστρέφει ο Andriy Kobin από το Conviction. Το κακό είναι πως αντί να έχει την φωνή όπως στο Conviction (τρελαμένος/πωρωμένος), έχει φωνή/στυλ όπως όταν έκανε τον Adam Jensen, αργά και βραχνά. Ακόμα μου λείπουν τα random human shields που τους μίλαγες και έλεγαν άσχετα πράγματα / passcodes. Υπήρχε τουλάχιστον ένα σημείο που το παιχνίδι με ανάγκασε να μην το κάνω σαν Ghost. Ή τουλάχιστον σίγουρα να μην το κάνω χωρίς να ενοχλήσω τους αντιπάλους. Δεν υπήρχε πρόβλημα για non-lethal πάντως. Άλλο συγκεκριμένο σημείο δίνει υποχρεωτικό human shield και το πιστόλι (ακόμη και το stun gun) σου έχει άπειρα reloads ακόμη και στο perfectionist. Optional Missions: Charlie = Survival με waves. Αυτό είναι για trigger-happy combat. Οκ, γίνεται σαν Panther ή Ghost αν έχεις τρελή υπομονή, αλλά 20 waves alerted στο perfectionist είναι σπασοκ__λα... Tα έτσι κι έτσι: Eric Johnson σαν Sam Fisher. Δεν του πάει άσχημα ο ρόλος, αλλά ως γνωστόν, έπρεπε να ήταν νέος Splinter Cell. Ειδικά όταν μιλάει με την Sarah, νομίζεις ότι μιλάει με την κοπέλα του / μικρή του αδερφή. Κατά τ'άλλα, δεν με χαλάει. Νέα VA και στην Grim, δεν είναι η πρώτη φορά που την αλλάζουν, αλλά η Chaos Theory/Conviction ήταν πιο "άγρια". Kάτι δεν μου κάθεται καλά στις φάτσες μερικές φορές. Κυρίως του Charlie, εκτός αν ο ηθοποιός του ήταν συνέχεια με ανοιχτό το στόμα. Equipment = lights. "Τι χρώμα θα φορέσω σήμερα;" Bonus objectives = Dead drop (pick up USB), Laptop (hack), High Value Target (HVT - Bag and Tag). Δεν έχει όπως π.χ. στο Chaos Theory τα παλιά bonus τα οποία και διαφορετικά ήταν ανάλογα την πίστα και δεν στα έλεγε (απ 'ότι θυμάμαι). Σε takedowns μερικές φορές ή ο Sam (aerial takedown) ή ο αντίπαλος (cover takedown) "μαγνητίζεται" για το animation ενώ θα ήταν εκτός αποστάσεως. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2013 από GhostRiderLSOV 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ghost αληθεύει ότι έχει 100+ takedowns? Η φωνή του Sam? Παλεύετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ενταξει παιδια ολα κομπλε δν μου το αλλαζε με τον τροπο που μ ειπατε επειδη εχα το κρακ των reloaded,ξαναβαλα το proper 3dm και το δεχτηκε το dx11.. αλλα δεν βλεπω και καμια ουσιαστικη διαφορα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τι περίμενες να δεις δηλαδή...το 11 συνήθως σε ubi games βάζει dynamic skybox και water reflection, καμια τρελή διαφορα που να δικαιολογεί τα fps. Δεν το έχω παίξει οποτε μιλάω για προηγούμενους ubi τίτλους FC3 για παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 δεν το ειχα προσεξει αυτο που λες παντως και το tesellation που εχουν για το dx11 καμια διαφορα δεν ειδα σε συγκριση με το dx9 που το εχει off.. δεν ξερω ελπιζω μετα να δω τπτ γουαου γτ δεν το πολυ επαιξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ghost αληθεύει ότι έχει 100+ takedowns? Η φωνή του Sam? Παλεύετε? Skull, έκανα από πάνω edit για πιο λεπτομερείς εντυπώσεις (μέχρι στιγμής). Δεν κατάλαβα για τα 100+ takedowns. Αν εννοείς animations, δεν νομίζω. Μόνο non-lethal πάω, αλλά και πάλι βλέπεις αρκετά που επαναλαμβάνονται. Όχι ότι με πειράζει, βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 <p> Eric Johnson σαν Sam Fisher. Δεν του πάει άσχημα ο ρόλος, αλλά ως γνωστόν, έπρεπε να ήταν νέος Splinter Cell. Ειδικά όταν μιλάει με την Sarah, νομίζεις ότι μιλάει με την κοπέλα του / μικρή του αδερφή. Κατά τ'άλλα, δεν με χαλάει. αυτη η αλλαγη μου σκιζει τη καρδια ρε γαμωτο ..κατεβαινει τωρα και θα προσπαθήσω να δειξω ανωτερότητα γιατι απο τα λεγομενα σου πρεπει να αξιζει πολυ το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 E ok, τα λεγόμενα μου είναι και με το δικό μου γούστο. Σε άλλους μπορεί να μην αρέσει ας πούμε. Σίγουρα δεν είναι όπως τα πιο παλιά σε αρκετά πράγματα, αλλά νομίζω πως έχουν κάνει καλή δουλειά. ΥΓ. Αυτό που έγραφε ένας σε εκείνο το τόπικ στο official forum για τα controls δεν το πρόσεξα. Τα βρήκα μια χαρά (keyboard/mouse) εκτός αυτού που είπα ότι πας να σηκώσεις πτώμα και παίζει να σηκώσεις το όπλο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εχει λιγο ωρα που εβαλα και εγω!πραγματικα το καλυτερο splinter cell μετα το chaos theory.πολυ καλο stealth,κινηματογραφικη παρουσιαση και ωραια γραφικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα