Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Την υποστηρίζει ή όχι τελικά...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Φιλε μου σορι τωρα το ειδα το μυνημα γραφει οτι η καρτα δεν υποστηριζετε εκανα λαθος εγω συγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Edit: Οκ, φαίνεται ότι είμαι τελείως noob-ας από τις ATI κάρτες. Νόμιζα ότι ήταν καμιά παλιά. Τώρα κοίταξα την R265 και φαίνεται περίεργο με τις επιδόσεις της να έχει πρόβλημα. Έχεις σίγουρα πιο πρόσφατους drivers, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Φιλε μου σορι τωρα το ειδα το μυνημα γραφει οτι η καρτα δεν υποστηριζετε εκανα λαθος εγω συγνωμη το SP blacklist δεν υποστηρίζει την κάρτα αυτή;Μου φαίνεται ΠΟΛΥ περίεργο Τί δεν έχει η κάρτα ; shader 4? direct 9 ? ή τα 512mb που ζητάει για minimum; Κάτι κάνεις λάθος..Δεν υπάρχει πουθενά στο google ότι δεν υποστηρίζετε..Κάπου κάνεις λάθος; Από τον θείο έχεις το παιχνίδι;driver update έχει παιχτεί;Τί windows έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Κaι ομως κανει ενα σκαναρισμα στην αρχη και μου το βγαζει σαν μυνημα τους drivers τους τελευταιους τους περασα τα ιδια.απο απαιτησεις δεν δικαιολογητε σιγουρα το ξερω. Και ομως φιλε με μια γρηγορη ματια στο σαιτ που ποσταρες την σειρα r7 δεν την αναφερει πουθενα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Κaι ομως κανει ενα σκαναρισμα στην αρχη και μου το βγαζει σαν μυνημα τους drivers τους τελευταιους τους περασα τα ιδια.απο απαιτησεις δεν δικαιολογητε σιγουρα το ξερω. Και ομως φιλε με μια γρηγορη ματια στο σαιτ που ποσταρες την σειρα r7 δεν την αναφερει πουθενα!!!! ολόκληρη την r7 σειρά έχει....... Είμαι σίγουρος ότι κάτι κάνεις λάθος ή κάτι δεν μας έχεις πει.. Δεν στέκει να μην υποστηρίζετε,όπώς λες έχει όλες τις απαιτήσεις η κάρτα σου για το παιχνίδι.. (ελπίζω να βρεις την λύση,και να σε βοηθήσει κάποιος,γιατί φεύγω διακοπές και δεν θα μπορώ να παρέχω άλλη βοήθεια,το μόνο σίγουρο είναι ότι υποστηρίζετε η κάρτα σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 λοιπον παιδια καλημερα τα κουλα συνεχιζονται εβαλα τα παντα ολα στο ultra ται τα frames ανεβηκαν κατα μεσο ορο αλλα το frame drops ακαθεκτο απο 60 στο 20 συνεχεια.απο οτι ειδα στο ιντερνετ και σε καρτες πιο καινουργιες απο τη δικια μου βγαινει αυτο μυνημα.τεσπα θα βρεθει η λυση που θα παει.καλα να περασεις φιλε μου εγω απο τους τελευταιους σε δυο εβδόμαδες ξεκιναω αδειαη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε να βγάλεις το V-Sync από μέσα από το παιχνίδι. Έχω καιρό να παίξω και δεν θυμάμαι αν έκανε κάποιο πρόβλημα. Επίσης ψήνομαι να ξαναπαίξω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 το χω δοκιμασει και αυτο αλλα τιποτα το ατιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Επίσης ψήνομαι να ξαναπαίξω κι εγώ. Αλήθεια;;;; ΜΕΣΑ το έχω!!!!Θα παίξουυυμμεεε; Εεε φφφφφφφφφανταστικε ghooooooooostriderlsov ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα εχω κολησει στην τελευταια πιστα με τον SADIQ και δεν μπορω να το περασω. καποια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα εχω κολησει στην τελευταια πιστα με τον SADIQ και δεν μπορω να το περασω. καποια βοηθεια? θα χαλάσουμε όλη την μαγεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πώς κόλλησες ακριβώς...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι δεν βλεπεις κανα walkthrough στο youtube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πώς κόλλησες ακριβώς...; θα παίξουμε και μεις ξανά;Τώρα που έρχεται η νέα vga και ο νέος σκληρός;; ---- take your time,μην δεις τίποτα..Κλείσε το game,ξεκουράσου και θα βρεις την λύση!Θα χαλάσει τα πάντα το walkthrough ή αν σου πούμε εμείς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα