Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτησω κατι;Μολις εχθες τελειωσα και γω το blacklist και όπως ειπε ενας φιλος πιο πανω το παιχνιδι είναι πολύ μικρο.Ειδα τη  δημοσιευση για το dlc  αλλα δε θα το παρω ακομα.Αυτό που θελω να ρωτησω είναι πως όταν τελειωσα το παιχνιδι με ξαναεβγαλε στο χαρτη (που νομιζω πως λεγεται smi) και μου λεει να διαλέξω καποια αποστολή.Δε ξερω όμως αν προκειται για αποστολες που ηταν μεσα στο παιχνιδι πριν το τερματισω η αν είναι άλλες ,διαφορετικες.

Είναι αποστολές εκτός του campaign (side missions) που παίζεις όποτε θέλεις. Προσθέτουν κάποιο backstory που σχετίζεται με το campaign.

Δες και εδώ:

http://uk.ign.com/wikis/splinter-cell-blacklist/4th_Echelon_Missions

• 1 μήνα μετά...

Ρε παιδια βρηκα μια αποστολή που λεγεται homeland αλλα οσο κουφο κι αν ακούγεται δε μπορω να το βρω στο μενου του παιχνιδιού για να το παιξω.Η εκδοση του παιχνιδιού που εγκατεστησα λεει πως εχει μεσα αυτό το dlc (εχει και εικονες)  αλλα στο μενου του παιχνιδιού δε μπορω να το βρω.Μπορειτε να με βοηθήσετε;

Τις παίρνεις από Grim και Kobin αντίστοιχα αλλά νομίζω πρέπει να έχεις πρώτα τελειώσει τις προηγούμενες για να εμφανιστούν.

Δες το link στο παραπάνω μήνυμά μου.

• Like 1

Τις παίρνεις από Grim και Kobin αντίστοιχα αλλά νομίζω πρέπει να έχεις πρώτα τελειώσει τις προηγούμενες για να εμφανιστούν.

Δες το link στο παραπάνω μήνυμά μου.

Να ρωτησω κατι ακομα;Αυτές οι αποστολες είναι για singleplayer ετσι δεν είναι;

• 3 μήνες μετά...

Οτι λεει ο τιτλος,το game δεν λεει να κανει launch,οσα reinstall και patch κι αν κανω.To πισι μου δεν ειναι το προβλημα μιας και τρεχει κανονικα ολα τα προσφατα games.

Το θεμα ειναι οτι υπαρχει λυση,καθως πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα
GO TO:
1: C:\Users\yournamehere\Documents\Ubisoft\­Blacklist\videoSettings.ini
2: Change "WindowStyleFinal=1" option to 0 or 2 μετα αλλαζεις μια επιλογη ingame και τρεχει σαν fullscreen

Φαινεται να δουλευει ετσι για πολυ κοσμο και σωζει και απο αλλα bugs,το θεμα ειναι ομως οτι εγω(και αρκετοι αλλοι)δεν εχουμε καν Blacklist\videoSettings.ini οπου και αν εψαξα δεν καταφερα να το βρω.

Υπαρχει καποιος που να εχει λυσει αυτο το προβλημα?

Το αναφέρουν όντως το πρόβλημα και στο PCGamingwiki:

http://pcgamingwiki.com/wiki/Tom_Clancy%27s_Splinter_Cell:_Blacklist

Θα πρότεινα να ανοίξεις support ticket στη Ubi:

https://support.ubi.com/en-gb/

• Like 1

Από προσωπική εμπειρία σε 1 ημέρα ή και λιγότερο συνήθως απαντάνε.

Σίγουρα πάντως τσέκαρες πως δεν υπάρχει αυτό το αρχείο?

https://support.ubi.com/en-gb/FAQ.aspx?platformid=9&brandid=249&productid=2732&faqid=kA030000000eZZICA2

• 3 μήνες μετά...

Ρε παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ.ξεκινωντας το παιχνιδι μου βγαζει μυνημα οτι υποστηριζει την καρτα γραφικων μια r 265 παταω παραληψη μπαινω στο παιχνιδι και μετα απο δεκα λεπτα αρχιζει framedrops.Εχω αποκλεισει το ενδεχομενο να ειναι αδυνατο το συστυμα μου για δυο λογους πρωτων ακομα και με ολα στο low και με την χαμηλοτερη αναλυση το προβλημα παραμενει.και δευτερον εχω παιξει θεωρητικα πιο βαρια παιχνιδια crysis 3 sniper elite 3 και δεν ειχα κανενα προβλημα.τις θερμοκρασιες καρτας επεξεργαστη τις τσεκαρα ειναι κομπλε.υπαρχει περιπτωση λετε να εχει σχεση με το οτι δεν υποστηριζει την καρτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...