Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Για το τέλος πρέπει να στοχεύσεις τον ώμο του και να του ρίξεις και μετά πρέπει να spam το κουμπί που σου λέει.
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το παλεψε κανεις στο perfectionist επιπεδο ή μόνο εγώ ζορίζομαι???
rfc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δε παλευετε ειναι πολυ δυσκολο εκει που πας να παιξεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 @Skr1ll3x Yep, perfectionist ghost.
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σοβαρα κάθε αποστολη μου παιρνει 2 ωρες.. Πιο ζορι πεθαινεις.. εδω ρευτηκα σε καποια φαση κ νομιζω πως με καταλαβαν.. Ελπιζω να το χω τελειωσει το game σε κανα μηνα.. 1
kosegdit Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σήμερα το ξεκίνησα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Είναι το πρώτο Splinter Cell που παίζω, γιαυτό και τα έχω βρει λίγο μπαστούνια στο hard mode(ένα πριν το perfectionist). Άλλο θέλω να τονίσω όμως. Από γραφικά πως τα πάτε; Στο σύστημα της υπογραφής το τρέχω με ultra settings, ό,τι ρυθμίσεις είχε δηλαδή το game από μόνο του όταν το έκανα εγκατάσταση. Είμαι σταθερά στα 60 fps με Vsync on, αλλά το θέμα μου είναι ότι σε μερικά(ελάχιστα) σημεία μέσα στην πίστα(πχ στην εκκίνηση της δεύτερης πίστας που περπατάς μόνος σου ανάμεσα στα σπίτια), τρώω για 1-2 sec κάτι τρελά frame drops από τα 60 στα 30, και μετά ανεβαίνει πάλι και καρφώνεται στα 60. Από drivers έχω τους τελευταίους whql. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το setup μου;
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τρως μονο σε ενα συγκεκριμενο σημειο frame drops ειναι θεμα παιχνιδιου και οχι δικου σου setup. Εγω ομως θα σε ρωτησω το αλλο.. Ποιος ο λογος να παρακολουθεις το frame rate και να αγχωνεσαι.. Αφου παιζεις ρολοι εστιασου στο game που θελει τρελη συγκεντρωση και παρακολουθηση και ασε τα frames.. Οσο φευγει το ματι σου να κοιτας τα frame τοσο πιο ευκολος στοχος γινεσαι για τους φρουρους Περα απο την πλακα.. 2ο βραδι στο perfectionist και ειμαι ακομα στο Iraq.. Τρωω ενα 3ωρο-4ωρο στο mission.. Ok, εχω χασει ελπιδες πλεον.. Οταν το τερματισω θα περιμενω invitation για τους επιλεκτους Navy Seals της Αμερικης αλλιως τσαμπα ο ιδρωτας και το αγχος.. Πιο κομμαντο πεθαινεις.- Εντομεταξυ εχω σκεφτει τοσες φορες να πατησω να κατεβασω επιπεδο δυσκολιας και νιωθω σαν να παω να χτυπησω καμπανακι να τα παρτησω και να γινω πεζικαριος.. Με χει πορωσει τοσο που το χω παρει πατριωτικα το θεμα..
Sayan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σήμερα το ξεκίνησα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Είναι το πρώτο Splinter Cell που παίζω, γιαυτό και τα έχω βρει λίγο μπαστούνια στο hard mode(ένα πριν το perfectionist). Άλλο θέλω να τονίσω όμως. Από γραφικά πως τα πάτε; Στο σύστημα της υπογραφής το τρέχω με ultra settings, ό,τι ρυθμίσεις είχε δηλαδή το game από μόνο του όταν το έκανα εγκατάσταση. Είμαι σταθερά στα 60 fps με Vsync on, αλλά το θέμα μου είναι ότι σε μερικά(ελάχιστα) σημεία μέσα στην πίστα(πχ στην εκκίνηση της δεύτερης πίστας που περπατάς μόνος σου ανάμεσα στα σπίτια), τρώω για 1-2 sec κάτι τρελά frame drops από τα 60 στα 30, και μετά ανεβαίνει πάλι και καρφώνεται στα 60. Από drivers έχω τους τελευταίους whql. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το setup μου; Παιζει να ειναι το vsync. Αν δεν εχει ενσωματωμενο και triple buffer τοτε καθε φορα που πεφτεις απο τα 60 frames (ας πουμε 50) θα πας πιο κατω δλδ στα 30 ωστε να συγχρονιστει και παλι με το monitor. Απλα βγαλε vsync και δες παλι
kosegdit Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τρως μονο σε ενα συγκεκριμενο σημειο frame drops ειναι θεμα παιχνιδιου και οχι δικου σου setup. Εγω ομως θα σε ρωτησω το αλλο.. Ποιος ο λογος να παρακολουθεις το frame rate και να αγχωνεσαι.. Αφου παιζεις ρολοι εστιασου στο game που θελει τρελη συγκεντρωση και παρακολουθηση και ασε τα frames.. Οσο φευγει το ματι σου να κοιτας τα frame τοσο πιο ευκολος στοχος γινεσαι για τους φρουρους Δεν αγχώνομαι για τα frames. Και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες, ότι δηλαδή το θέμα είναι να χαρείς το game και να αφήσεις τα περιττά στην άκρη. Απλά ήθελα στις πρώτες 1-2 πίστες να έχω ανοιχτό fraps για να δω περίπου που κυμαίνομαι και αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις προκειμένου να παίξω το παιχνίδι όσο πιο smooth γίνεται. Παιζει να ειναι το vsync. Αν δεν εχει ενσωματωμενο και triple buffer τοτε καθε φορα που πεφτεις απο τα 60 frames (ας πουμε 50) θα πας πιο κατω δλδ στα 30 ωστε να συγχρονιστει και παλι με το monitor. Απλα βγαλε vsync και δες παλι Δεν το σκέφτηκα καθόλου, θα το δοκιμάσω! Παιδιά επειδή όπως είπα ξανά, είναι το πρώτο Splinter Cell που παίζω, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για το πως περίπου πρέπει να χειρίζομαι τις αποστολές; Κάποια μικρά tips εννοώ. Ας πούμε ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το execute, γιατί άλλες φορές είναι ενεργό, και άλλες όχι. Όπως επίσης δεν έχω ιδέα τι customization με συμφέρει να κάνω στις στολές.
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβως ειναι το execute? Οποτε παταω ctrl μου λεει "execution not available in perfectionist mode". Τι στον πεο..
Despotas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού κάνεις mark κάποιον, μπορείς να τους σκοτώσεις άμεσα με το execute. Όμως στο perfectionist δεν γίνεται αυτό, μόνο mark κάνεις: http://uk.ign.com/wikis/splinter-cell-blacklist/Walkthrough
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ωπα, Mark το ειπαν, μαρκαρεις ωστε να κανεις tracking λιγο που βρισκονται οι φρουροι.. τους καθαριζεις κιολας? Το mark στα υπολοιπα modes λειτουργει σαν στραγγαλισμα εξ αποστασεως? Φουστια..
sotirisxp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν να τελειωνει αποτομα και γρηγορα η μου φαινεται?
jordan23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) με settings ultra, fxaa, msa8x, DX11, 1920x1080 σε 32''tv, όλα on και 30fps είμαι καλά? με το σύστημα της υπογραφής?στα 3.8 to cpu. σήμερα πήγε στα 60.φαίνεται ήθελε restart με fxaa είμαι σταθερά σετα 60 καρέ με vsync on. με msaax2 έχω καρέ 40-60 .τι προτείνετε? να θυσιάσω το performance για quality?έχω την εντύπωση ότι θολώνει λίγο με fxaa.εν αναμονή των οδηγιών σας Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από jordan23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα