Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα αρκετά bugs, που δεν θα με ενοχλούσαν ιδιαίτερα αν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ των checkpoints.

Για παράδειγμα

οι φρουροί είχαν κολλήσει και από όποια πλευρά του πλοίου προσπαθούσα να ανέβω, με εντόπιζαν αμέσως.

είναι το συνηθέστερο πρόβλημα όπου με εντόπιζαν ακόμα και αν τους την έπεφτα από πίσω.

Για τον τελικό κακό τί να πω.

Δείτε στο

όπου αλλού κοιτάει και απλά γυρνά και μου την ρίχνει.

Επεξ/σία από hurin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

1) Spoilers. :P

2) Αν πας στο τελείως σιγανό και σκυφτό, δεν σε παίρνουν χαμπάρι. Και αν πάλι σε πάρουν, προλαβαίνεις να τους βγάλεις off.

Μια μικρή βοήθεια .... 

Είμαι στο τελευταίο σημείο του παιχνιδιού. Εκεί δηλαδή που πρέπει να σκοτώσω τον αρχηγό της οργάνωσης. Περνάω το σημείο που μου ρίχνει με το σνάιπερ καθώς και το σημείο που πυροβολώ τον ώμο του. Αμέσως μετά υπάρχει η τελευταία σκηνή με τη μάχη σώμα με σώμα. Εκεί κολλάω. Πατάω αρχικά το κουμπάκι που πρέπει (χ) και του αρπάζω το χέρι... Μετά ότι και να κάνω με σφάζει στο τέλος... Δεν καταλαβαίνω τί και πότε πρέπει να πατήσω με αποτέλεσμα να χάνω συνέχεια! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Μια μικρή βοήθεια .... 

Είμαι στο τελευταίο σημείο του παιχνιδιού. Εκεί δηλαδή που πρέπει να σκοτώσω τον αρχηγό της οργάνωσης. Περνάω το σημείο που μου ρίχνει με το σνάιπερ καθώς και το σημείο που πυροβολώ τον ώμο του. Αμέσως μετά υπάρχει η τελευταία σκηνή με τη μάχη σώμα με σώμα. Εκεί κολλάω. Πατάω αρχικά το κουμπάκι που πρέπει (χ) και του αρπάζω το χέρι... Μετά ότι και να κάνω με σφάζει στο τέλος... Δεν καταλαβαίνω τί και πότε πρέπει να πατήσω με αποτέλεσμα να χάνω συνέχεια! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Πάτα το Χ με μανία!

@GhostRiderLSOV

Δεν είναι σωστό σύστημα stealth,  να σε βλέπουν πίσω από τη πλάτη, να μην ξέρεις που μπορείς να κρυφτείς με ασφάλεια, να πυροβολάς με σιγαστήρα κάποιο φως στην άλλη άκρη της πίστας και όλοι οι εχθροί να έρχονται κατευθείαν πάνω σου λες και έχεις τον μαλακομαγνήτη.

• Moderators

Πίσω από την πλάτη σε ακούνε πολλές φορές.
Το ότι αν σε πάρουν χαμπάρι, ξαφνικά γνωρίζουν πού βρίσκεσαι συμφωνώ ότι είναι κουλό.
Π.χ. κοιμήζεις σκύλο, κατευθείαν ξέρουν ότι ο σκύλος την έκατσε και σε ψάχνουν.

Το κρατώ πατημένο ή το πατάω συνεχώς;

Πάτα συνεχώς, κλικ-κλικ-κλικ-κλικ-κλικ-κλικ.

Παιχταραδες...?

μολις τελειωσα το hitman absolution....... θα μου αρεσει το splinter cells Blacklist οσοι εχετε παιξει και τα 2?

Τι γνωμη εχετε? Μη μπω στο κοπο και πλωρωνω το θειο να το κατεβαζω δλδ? οχι τπτ αλλο....

Παιδια οκ το παιχνιδι τα σπαει.... Αλλα εγω εχω σπαστει με τον τελευταιο αρχηγο ενω του πιανω το χερι και ερχομαστε face2face μετα μου λεει να πατησω rs και ενα αλλο κουμπι για να ριξω τα κανω αλλα συνεχεια χανω....Κανω κατι λαθος; πως πρεπει να πατηθουν τα κουμπια; Please Helpppp!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...