Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χμ ok θελουν λεφτα αλλα δεν ειναι αναγκη να μπασταρδεύουν τοσο τη σειρα.ας βαζανε καινουργιο ηρωα ή κατι παρομοιο..τεσπα ελπιζω να ειμαι υπερβολικη και να βγει καλο το παιχνιδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Splinter Cell: Blacklist will feature extensive stealth mechanics, ‘Spies vs. Mercs’ Mode is back

Splinter Cell: Blacklist’s Commynity Developer, Zack Cooper, said that Spies vs. Mercs will be back, there will be plenty of shadows and darkness, sneaking, players will be able to move bodies and use sticky shockers. Oh, and the game will feature alternate routes and more open levels.

χμ ok θελουν λεφτα αλλα δεν ειναι αναγκη να μπασταρδεύουν τοσο τη σειρα.ας βαζανε καινουργιο ηρωα ή κατι παρομοιο..τεσπα ελπιζω να ειμαι υπερβολικη και να βγει καλο το παιχνιδι.

Φτηνιαρικη παραγωγη δεν τη λες, οποτε το θελουν λεφτα, δεν ταιριαζει και τοσο. Το μπασταρδεμα που μπορει να βλεπει καποιος, για τους παραγωγους - σκηνοθετες, μπορει να ειναι η αναγκαια φυσικη εξελιξη του παιγνιδιου. Καλη ειναι η σταθεροτητα σε καποιες αρχες, αλλα δε θα ηταν πιο ασχημο να βλεπαμε το ενα παιγνιδι μετα το αλλο ιδια με απλα νεες αποστολες, και λιγο καλυτερα γραφικα καθε φορα;

ωραια λοιπον γι αυτο να βγαζανε νεο ηρωα. προσωπικα λατρευω τον sam αλλα εχει περασει αρκετα θα μπορουσαν να το κρατησουν ως μεντορα για καποιον πιτσιρικα. απο το να βαζουν ενα 50+ να τρεχει σαν 25αρης και αντε αυτο το αντεχω το να αλλαξουν τη φωνη οχι αυτο δεν το δεχομαι ουτε για τα καλυτερα γραφικα του κοσμου. αυτη η φωνη αυτες οι ατακες ηταν που κραταγανε την ισορροπία..δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα αυτο πιστευω.φυσικα οταν βγει θα το παιξω το παιχνιδι αλλα δεν σημαινει οτι θα ειμαι και μες τη τρελη χαρα με εκει που το πανε απο θεμα ιστοριας..

• Moderators

Συμφωνώ με το meowgirl. Αφού βρήκε την ησυχία του ο Sam στο Conviction (ή τέλος πάντων, την Sarah), ας τον απέσυραν απο την ενεργό δράση και να γινόταν απλά ο αρχηγός, αλλά όχι in-combat, εκτός από καμιά "έκτακτη συμμετοχή" όπως είχε γίνει και στα Rainbow six με Clarke και Chavez.

O Sam ειναι κατι σαν τον james Bond, θα εμπφανιζετε παντα νεος σε καινουργια επισοδεια!

Γιατι ετσι μας αρεσει να τρωμε τον παπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...