Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμ ok θελουν λεφτα αλλα δεν ειναι αναγκη να μπασταρδεύουν τοσο τη σειρα.ας βαζανε καινουργιο ηρωα ή κατι παρομοιο..τεσπα ελπιζω να ειμαι υπερβολικη και να βγει καλο το παιχνιδι.

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

6 μήνες μετά το Conviction...whatever....makes no sense..

Δεν ειναι μετα απο 6 Μηνες ειναι μετα απο 3 χρονια αφου το conviction βγηκε το 2010 :P

Δημοσ.

χμ ok θελουν λεφτα αλλα δεν ειναι αναγκη να μπασταρδεύουν τοσο τη σειρα.ας βαζανε καινουργιο ηρωα ή κατι παρομοιο..τεσπα ελπιζω να ειμαι υπερβολικη και να βγει καλο το παιχνιδι.

Φτηνιαρικη παραγωγη δεν τη λες, οποτε το θελουν λεφτα, δεν ταιριαζει και τοσο. Το μπασταρδεμα που μπορει να βλεπει καποιος, για τους παραγωγους - σκηνοθετες, μπορει να ειναι η αναγκαια φυσικη εξελιξη του παιγνιδιου. Καλη ειναι η σταθεροτητα σε καποιες αρχες, αλλα δε θα ηταν πιο ασχημο να βλεπαμε το ενα παιγνιδι μετα το αλλο ιδια με απλα νεες αποστολες, και λιγο καλυτερα γραφικα καθε φορα;

Δημοσ.

ωραια λοιπον γι αυτο να βγαζανε νεο ηρωα. προσωπικα λατρευω τον sam αλλα εχει περασει αρκετα θα μπορουσαν να το κρατησουν ως μεντορα για καποιον πιτσιρικα. απο το να βαζουν ενα 50+ να τρεχει σαν 25αρης και αντε αυτο το αντεχω το να αλλαξουν τη φωνη οχι αυτο δεν το δεχομαι ουτε για τα καλυτερα γραφικα του κοσμου. αυτη η φωνη αυτες οι ατακες ηταν που κραταγανε την ισορροπία..δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα αυτο πιστευω.φυσικα οταν βγει θα το παιξω το παιχνιδι αλλα δεν σημαινει οτι θα ειμαι και μες τη τρελη χαρα με εκει που το πανε απο θεμα ιστοριας..

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ με το meowgirl. Αφού βρήκε την ησυχία του ο Sam στο Conviction (ή τέλος πάντων, την Sarah), ας τον απέσυραν απο την ενεργό δράση και να γινόταν απλά ο αρχηγός, αλλά όχι in-combat, εκτός από καμιά "έκτακτη συμμετοχή" όπως είχε γίνει και στα Rainbow six με Clarke και Chavez.

Δημοσ.

O Sam ειναι κατι σαν τον james Bond, θα εμπφανιζετε παντα νεος σε καινουργια επισοδεια!

Γιατι ετσι μας αρεσει να τρωμε τον παπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...