Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί και τα 3 games να είναι ίδιο περίπου genre αλλα είναι παντελώς άσχετα. Καμια σύγκριση το "Dishonored" για μένα the best όχι λόγο stealth αλλα λόγο combat.

p.s. Ούτε bug βρήκα, ούτε πρόβλημα στο stealth. Σε όλο το game έφαγα 2 CTD. Thats it. Format time? :P

• Like 1
Δημοσ.

Xaxa, ο θείος μου κάνει πλάκα :-D

Έχω κανά 2 βιντεάκια από bugs (από εκείνα που σε κάνουν να χάνεις την αποστολή και να την κάνεις πάλι από την αρχή).

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα στην έκδοση του θείου που παρατήρησα ήταν στο τέλος που δεν έδειξε το τελευταίο βίντεο και αναγκάστηκα να μπω youtube να το δω.

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα στην έκδοση του θείου που παρατήρησα ήταν στο τέλος που δεν έδειξε το τελευταίο βίντεο και αναγκάστηκα να μπω youtube να το δω.

Πάνω στην ώρα!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που έγραψα πιο πάνω (το bug) ήταν στην κανονική έκδοση 1.01.
Δεν το έχω ψάξει στην 1.02.

Πάντως κάτι άλλο gamebreaking δεν είχα δει.

Αν θες κακό Splinter Cell port -> Double Agent. ;)

Που έκανες load και σε έβγαζε μέσα στο έδαφος και death.

Δημοσ.

Kαλα το stealth mode του dishonored μπροστα στο blacklist ειναι της πλακας για παιδακια ...Προσωπικα για μενα το dishonored ειναι υπερεκτιμημενο παιχνιδι και δεν συγκρινεται με το blacklist .

Δημοσ.

Ε, όχι υπερεκτιμημένο δεν είναι, αλλά αποτελεί low-budget game..Το blacklist είναι υπερπαραγωγή μπροστά του, άσε που δεν υπάρχει άμεση σύγκριση μεταξύ των 2, διαφορετικοί κόσμοι.

Δημοσ.

Nαι αλλο θεμα αν ειναι low budget ,εγω σαν τελικο αποτελεσμα σου λεω ...Το blacklist σε δυσκολευει και δεν τα βγαζεις περα με ανοιχτη επιθεση ,τρως 2-3 σφαιρες ξαπλωνεις κατω ,εχει πολυ ρεαλισμο το παιχνιδι .Στο dishonored μπορουσες να το βγαλεις χωρις stealth mode ,ενω το hitman συνδυαζε και τα 2.Για μενα δηλαδη η καταταξη αυτη ειναι .

1 Βlacklist

2 Hitman

3 Dishonored

Δημοσ.

Και πάλι κακός συγκρίνεις γιατί τελείως διαφορετικά όπλα, σύμφωνο το blacklist πολύ καλύτερα graphs κτλ αλλα και στην μεγαλύτερη δυσκολία πάλι κανεις άνετα spam gadgets. Το "dishonored" στο hard είναι very challenging για full frontal assault. Σίγουρα το Blacklist είναι πιο δύσκολο γιατί πολύ απλά όλοι έχουν αυτόματα και το accurancy τους στο hard είναι καλύτερο από του Sam. But hey ο καθένας γουστάρει διαφορετικά πράγματα ;) Πάντως μιας και μιλάμε για stealth Last of Us all the way με το πιο ρεαλιστικό shooting accurancy που υπάρχει σε AI και stealth, άσχετο αλλα just saying. Και μου άρεσε που υπήρχαν και στο Blacklist αντικείμενα που κάναν θόρυβο όπως μπουκάλια σαν το Chaos Theory με τα ninja boards :D

Sam Fisher: [at a Japanese tea house, Sam has grabbed a guard from behind in a choke-hold] Bad news.

Guard: Agh! I knew it! I knew there were ninjas around here!

Sam Fisher: What?

Guard: Yeah, you've gotta be a ninja. How else could you sneak up and grab me like that?

Sam Fisher: Listen, I don't know what...

Guard: Wow! A real, live, ninja! I can't believe it!

Sam Fisher: Listen, I'm going to kill you if...

Guard: *Wow*! Killed by a ninja... cool!

Oh the random interrogations...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...