Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, το autosave σύστημα είναι πολύ γτπ.

Είμαι στην αποστολή στο Αφγανιστάν, κι ενώ μου δείχνει τουλάχιστον ένα autosave, δύο φορές που έχασα στον τελευταίο εχθρό, μου ξεκίνησε η αποστολή από την αρχή!!! :(

Sent from my Nexus 4 using Insomnia

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το autosave και δεν είναι τυχαίο, τα πιο πολλά stealth games δεν έχουν manual save ώστε να μην μαμιετε το σύμπαν με saves σε full alert κτλ. Άσε που θα ήταν ψιλό cheat για το rating system.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το autosave, εκτός των αποστολών όπου πρέπει να παγιδέψεις τα datacenter, όπου την κάνεις ξανά και ξανά μέχρι να την μάθεις απέξω.

Τα προβλήματα του παιχνιδιού είναι το AI και το stealth system. Το μεν ΑΙ είναι παντελώς ηλίθιο μέχρι με να φανερωθείς, οπότε και αποκτούν έκτη αίσθηση και ξέρουν από που ακριβώς ήρθε το shocker ή η suppressed βολή.

Το δε stealth system πάσχει από το γεγονός ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πότε σε βλέπουν και πότε όχι, που θα είσαι κρυμμένος και πως θα προσεγγίσεις το στόχο σου χωρίς να σε δει κάποιος φρουρός που κάνει random διαδρομή περιπολίας.

Δημοσ.

<p>Μια χαρά είναι το autosave και δεν είναι τυχαίο, τα πιο πολλά stealth games δεν έχουν manual save ώστε να μην μαμιετε το σύμπαν με saves σε full alert κτλ. Άσε που θα ήταν ψιλό cheat για το rating system.</p>

Μήπως δεν το έγραψα σωστά;

Όταν είσαι σε μία αποστολή και δεις επάνω δεξιά το σύμβολο του save, αν κλείσεις το pc και ξαναμπείς στο παιχνίδι, δεν πρέπει να ξεκινήσει από το σημείο που έγινε το save;

Αν εγώ κάποια στιγμή χάσω, δεν πρέπει να ξεκινήσει από το σημείο που έγινε το save;

Εμένα και στις 2 περιπτώσεις, μου ξεκινάει από την αρχή της αποστολής.

Sent from my Nexus 4 using Insomnia

Δημοσ.

To τελειωσα και εγω χθες ..Το gameplay του ειναι πολυ καλο ,ενταξει θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερο κυριως στο κομματι με την αγορα οπλων εξαρτηματων .Σαν game πολυ καλο ομως ,δεν ειναι απο τα παιχνιδια που το βαζεις και παιζεις πιου πιου ,ειναι σοβαρο και δυσκολο παιχνιδι .

Δημοσ.

Τελικά αυτό το game είναι καλό; Το είδα κάπου με 10€ και λέω να τα ρίξω τα μαμίσια.

Δημοσ.

Σιγά ρε φίλε, για 10 καλό λέει..

Έχει πολλά προβλήματα με το stealth, κακό χειρισμό, κουμπιά που δεν ανταποκρίνονται και bugs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...