Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι του θείου Γνωστός μοναχικός λύκος ο θείος. 1
zvarthangalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Βγήκε και δεύτερο patch η το 1.01 είναι; Και κάτι άλλο,με ποιους drivers AMD το παίζεται με τους 13.8 Beta 2;
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Βγήκε και δεύτερο patch η το 1.01 είναι; Και κάτι άλλο,με ποιους drivers AMD το παίζεται με τους 13.8 Beta 2; Το 1.01 είναι το day 1 patch, βγήκε 2ο.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτήσω,όλο αυτά τα upgrades που έχει να κάνεις,χρειάζοντε;Για το αεροπλάνο πχ;Θα έχω θέμα με το main mission αν τα γράψω κανονικά και απλώς παίξω; Έχει τον τρόπο του το παιχνιδι να με βαθμολογεί,γιατί αν αυτό είναι ghost που παίζω,τότε οκ!Τα παλιά SC έπρεπε να με βγάλει σκιά
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι, δεν θα έχεις θέμα, αν και κάποια σου λέει το παιχνίδι να τα κάνεις αναγκαστικά στην αρχή αν θυμάμαι καλά.. Βέβαια στη στολή καλό είναι να κάνεις τα upgrades γιατί θα σε βοηθήσουν αρκετά, ειδικά αν το έχεις στο δύσκολο επίπεδο.
hurin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν παίζεις stealth, βάλε στολή stealth όσο πάει και από το αεροπλάνο βάλε τα upgrades που σου δείχνουν που είναι οι εχθροί και προς τα που κοιτάνε.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι, δεν θα έχεις θέμα, αν και κάποια σου λέει το παιχνίδι να τα κάνεις αναγκαστικά στην αρχή αν θυμάμαι καλά.. Βέβαια στη στολή καλό είναι να κάνεις τα upgrades γιατί θα σε βοηθήσουν αρκετά, ειδικά αν το έχεις στο δύσκολο επίπεδο. ναι πέρα απο αυτά που σε βάζει μόνο του το παιχνίδι.. Για την στολή οκ,όπως παλιά..Έχει ένα σορό για το παραμικρό,έλεος..(μέχρι στιγμής δεν μου έχει αρέσει το παιχνίδι...όπως δεν μου είχε αρέσει και το convictions)
giorgos147 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Οι πρωτες αποστολες ουτε εμενα μου αρεσαν. Στη συνεχεια εστρωσε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως στην αρχή δεν έλεγε πολλά, μετά γίνεται μαμάτο.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αχα!Για να δούμε...είμαι στην 3η αποστολή.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι οσο παει γινεται πιο ωραιο .Βασικα οταν τελειωνεις μια αποστολη χορταινεις παιχνιδι ,σε γεμιζει δηλαδη .Εβαλα και το δευτερο update εχει βελτιωθει αρκετα σε οτι αφορα το stuttering .
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Για μας τους κοκκινους κανας θειος υπαρχει βρε παιδια? Επικοινωνηστε σε pm. Ty!
zvarthangalos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξεκίνησα πριν από λίγη ώρα, είναι αρκετά καλό θα το τιμήσω δεόντως. Αύριο πάλι
ultraex2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 βγηκε και το 1.02 patch αλλα πρεπει να εχετε εγκαταστηση το 1.01 πρωτα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα