Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα και εγώ.

Δε θυμάμαι καθόλου το Conviction για να το συγκρίνω, αλλά αυτό το παιχνιδάκι, το Blacklist, ήταν από τα πιο ευχάριστα που έπαιξα αυτό το έτος.

Ειδικά στη τελευταία αποστολή (Site F), ένιωθα ότι έβλεπα ταινία. Εξαιρετικό Game. Όποιος λατρεύει τα Stealths, φυσικά και το παίρνει με κλειστά μάτια.

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλαξα οθόνη και στην ανάλυση 1280Χ720 είναι πιο μικρο το παράθυρο του παιχνιδιού, έχει δηλαδή μαύρο γύρω γύρω. Η οθόνη ήταν 21.5 ίντσες και αυτή 23. Πως μπορώ να το διορθώσω?

Δημοσ.

Μάλλον η οθόνη σου δεν είναι ακριβώς 720 ( είναι καμιά τηλεόραση;) και για αυτό η Ubisoft έβαλε letterbox

Μάλλον η οθόνη σου δεν είναι ακριβώς 720 ( είναι καμιά τηλεόραση;) και για αυτό η Ubisoft έβαλε letterbox

Δημοσ.

Eμενα παντως παιδια στα 1200p με το 16:10 εδειχνε τις μαυρες ζωνες και μολις εβαλα 16:9 τις εβγαλε ..Ελατε πειτε μου τωρα εσεις .Το αναποδο δεν επρεπε να συμβαινει ?

Δημοσ.

Η Ubisoft μόνο 16:9 καταλαβαίνει

Σε οτιδήποτε άλλο βγάζει letterbox

Από το πρώτο ac θυμάμαι που το κάνει, δεν ξέρω αν και πιο πριν

Δημοσ.

Α ετσι εξηγειται που στο 16:10 δειχνει τις λωριδες ...Ακου native παιχνιδι σε 16:9 .Πρωτη φορα το ακουω αυτο σε game.

εγώ που είχα παίξει το πρώτο assassin's σε 19αρα 4:3 και είχα ένα letterbox ΝΑ! τι να πώ;

πάντως το τερμάτισα το παιχνιδάκι, ωραίο με μόνο αρνητικό ότι κόβεται κάπως απότομα 

θα το ήθελα πιο μεγάλο και με καλύτερη και πιο αναλυτική  εξέλιξη του σεναρίου 

από το gameplay δεν έχω σημαντικά παράπονα, όπως είπα ήταν πολύ ευχάριστο 

τουλάχιστον  ένα 7.5/10 ακόμα και με πολλή αυστηρότητα πιστεύω ότι το αξίζει με το παραπάνω 

Δημοσ.

Υποτίθεται θα φτιάξει με patch το 16:10..

Ήθελα να' ξερα, αφού βάζεις την επιλογή In-game, δεν την δοκιμάζεις πρώτα αν δουλεύει ;

Ώρες ώρες είναι να απορείς..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...