Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Save/Load για ποιο λόγο ακριβώς;

Αντί για checkpoints. Να μπορείς να αποθηκεύεις δηλαδή όποτε εσύ θες. Το θεωρώ απαραίτητο.

Δημοσ.

Για να έχεις πριν από συγκεκριμένα cutscenes ε;

(εγώ τουλάχιστον γι'αυτό θα ήθελα)

Ενα σύστημα σε φάση hitman με save points που ενεργοποιείς εσύ όταν θες θα ήταν πιο καλή φάση

Βέβαια στο hitman υπήρχε το αρνητικό ότι σε περίπτωση load έκανε reboot η πίστα και τίποτα δεν έμενε εκεί που το άφησες

Επίσης σε σχέση με το hitman μου λείπει η ποικιλία στο να προσεγγίσεις τα objective του παιχνιδιού

• Moderators
Δημοσ.

Οι παλιές που έλεγαν και άσχετα πράγματα οι φρουροί ή του Conviction που διάλεγες ποιο σημείο του δωματίου θα στόλιζες με τα δόντια αυτού που κράταγες; :P

ΥΓ. Κατάφερε κανείς να διαβάσει το review μου; :P

Δημοσ.

Ναι Ghost αλλά να πω την αλήθεια το βρήκα μικρό και λιτό :P

N1 buddy ;)

p.s. Thanx πάντως γιατί δεν έχω χρόνο να γράψω atm οπότε i will nick yours for the video :devil:

Just kidding, regarding the nicking :D or not :P

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής κανένα Splinter Cell δεν έχει ξεπεράσει το Chaos Theory. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι το συγκεκριμένο. Στην αρχή το 'παιζα με ghost/panther style, μου άρεσε να σκοτώνω κρυφά τους πάντες, αλλά πλέον βρίσκω πιο ενδιαφέρων το ghost στυλ, γιατί πρέπει να κοιτάς τις περιπολείες και το "στήσιμο" των εχθρών, ώστε να περάσεις απαρατήρητος και φυσικά να μην αγγίξεις κανέναν.

• Like 2
Δημοσ.

το τελειωσα!!καλο game αλλα δεν τρελαθηκα.σε μερικες στιγμες ηταν σαν να επιαζα καποιο αλλο παιχνιδι και οχι splinter cell.στην αρχη νομιζα οτι ειμαι προκατειλημμένη αλλα σκεφτηκα οτι οσο επαιζα το τελευταιο hitman ενιωθα οτι κολλαει οτι ναι βλεπω τη συνεχεια καποιου.εδω οχι και τοσο.παντως θα περιμενω με ενδιαφερον το επομενο.θελω να δω που θα το πανε...

Δημοσ.

Ωραίο παιχνιδάκι μου φαίνεται όσο το προχωρώ, σίγουρα δε με κάνει να βαριέμαι, οπότε βρίσκω χρόνο το παίζω πολύ ευχάριστα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...