Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Τέλος και από μένα. Απλά εξαιρετικό (αν είχε και save/load θα ήταν GOTY ). Save/Load για ποιο λόγο ακριβώς;
Iridium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Save/Load για ποιο λόγο ακριβώς; Αντί για checkpoints. Να μπορείς να αποθηκεύεις δηλαδή όποτε εσύ θες. Το θεωρώ απαραίτητο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Για να έχεις πριν από συγκεκριμένα cutscenes ε; (εγώ τουλάχιστον γι'αυτό θα ήθελα) 1
qsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Για να έχεις πριν από συγκεκριμένα cutscenes ε; (εγώ τουλάχιστον γι'αυτό θα ήθελα) Ενα σύστημα σε φάση hitman με save points που ενεργοποιείς εσύ όταν θες θα ήταν πιο καλή φάση Βέβαια στο hitman υπήρχε το αρνητικό ότι σε περίπτωση load έκανε reboot η πίστα και τίποτα δεν έμενε εκεί που το άφησες Επίσης σε σχέση με το hitman μου λείπει η ποικιλία στο να προσεγγίσεις τα objective του παιχνιδιού
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οι παλιές που έλεγαν και άσχετα πράγματα οι φρουροί ή του Conviction που διάλεγες ποιο σημείο του δωματίου θα στόλιζες με τα δόντια αυτού που κράταγες; ΥΓ. Κατάφερε κανείς να διαβάσει το review μου;
greenmachine Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αν δεν έχει satchels με κωδικούς πρόσβασης και memos απο τους φρουρούς, δεν είναι Splinter Cell!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ναι Ghost αλλά να πω την αλήθεια το βρήκα μικρό και λιτό N1 buddy p.s. Thanx πάντως γιατί δεν έχω χρόνο να γράψω atm οπότε i will nick yours for the video Just kidding, regarding the nicking or not
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Nick whatever you want, but if you do so, give credit please. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από GhostRiderLSOV 1
RPDrummer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέχρι στιγμής κανένα Splinter Cell δεν έχει ξεπεράσει το Chaos Theory. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι το συγκεκριμένο. Στην αρχή το 'παιζα με ghost/panther style, μου άρεσε να σκοτώνω κρυφά τους πάντες, αλλά πλέον βρίσκω πιο ενδιαφέρων το ghost στυλ, γιατί πρέπει να κοιτάς τις περιπολείες και το "στήσιμο" των εχθρών, ώστε να περάσεις απαρατήρητος και φυσικά να μην αγγίξεις κανέναν. 2
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 το τελειωσα!!καλο game αλλα δεν τρελαθηκα.σε μερικες στιγμες ηταν σαν να επιαζα καποιο αλλο παιχνιδι και οχι splinter cell.στην αρχη νομιζα οτι ειμαι προκατειλημμένη αλλα σκεφτηκα οτι οσο επαιζα το τελευταιο hitman ενιωθα οτι κολλαει οτι ναι βλεπω τη συνεχεια καποιου.εδω οχι και τοσο.παντως θα περιμενω με ενδιαφερον το επομενο.θελω να δω που θα το πανε...
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο παιχνιδάκι μου φαίνεται όσο το προχωρώ, σίγουρα δε με κάνει να βαριέμαι, οπότε βρίσκω χρόνο το παίζω πολύ ευχάριστα 1
shooterg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλο το blacklist αλλα υπάρχουν καποια σιμεια που ειναι χάλια το conviction ειναι καλύτερο... Sent from my iPhone using Insomnia
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Controls, story, Sam, Grim. weapon takedowns, no F2000,5-7 sux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα