kyriakosm Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εννοείται και θα είναι μέχρι να βγάλουν αποκλειστικό ΑΑ για PC, το TXAA υποτίθεται ότι είναι αλλά θέλει βελτιώσεις για να πεις ότι κάτι γίνεται, για την ώρα MSAA FTW. καπου θελει να την παει την δουλεια η nv με το ΤΧΑΑ! αλλα οπως ειπες θελει δουλεια ακομα θολωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 κανα patch θα βγει?εξαφανιζονται συνεχεια πτωματα.τα αφηνω στο πατωμα και παω να γυρισω και εχουν χαθει lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω να αλλάξει αυτό με τα πτώματα. Πρέπει να βγει κάποιο σύντομα πάντως. Αν και το support της Ubi στα PCs δεν είναι... καλό, βγάζουν μερικά κάθε φορά. Έχω αρχίσει κι εγώ να γράφω το "review" μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Γιατι να βγει patch? Το παιχνιδι δεν εχει κανενα προβλημα για να βγει patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Γιατι να βγει patch? Το παιχνιδι δεν εχει κανενα προβλημα για να βγει patch. Εχέμ... Υπάρχει ένα "Ran out of memory" bug που κάθεται σε πολλούς και μου έχει τύχει και μένα, παρ' όλο που δεν φτάνει κάτι τρελό λόγω memory leak, οπότε δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Μια coop αποστολή στο τέλος μπορεί να κολλήσει και να πρέπει να την κάνεις όλη από την αρχή, επίσης cutscene που έχει μετά, έχει έναν χαρακτήρα να γίνεται αόρατος μετά από 2-3 δευτερόλεπτα αφού αλλάξει η κάθε κάμερα/σκηνή. Στο online υπάρχουν κάποια control bugs γενικά. Τίποτ' άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το έβαλα σήμερα και έπαιξα την πρώτη αποστολή. Πολύ καλό φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 εξαφανίζονται σίγουρα πτώματα βρε παιδιά, δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο.. Εχέμ... Υπάρχει ένα "Ran out of memory" bug που κάθεται σε πολλούς και μου έχει τύχει και μένα, παρ' όλο που δεν φτάνει κάτι τρελό λόγω memory leak, οπότε δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. για ram μιλάμε ή για τη μνήμη της κάρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 για ram μιλάμε ή για τη μνήμη της κάρτας; Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Λένε ότι με ανοιχτό το System manager που κοίταζαν δεν έδειχνε να παίρνει τίποτα περίεργο σε μνήμη και κάρτα έχω 2 GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εμένα πάντως δεν μου πέταξε κάνενα error με τη μνήμη. 2GB Vram 8GB Ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εμένα πάντως δεν μου πέταξε κάνενα error με τη μνήμη. 2GB Vram 8GB Ram Τα ίδια ακριβώς και πολλοί έχουν παρόμοιο setup στις μνήμες. Έλα όμως που κάπως τυχαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Και να λοιπόν το "review" μου. Που να ήμουν και επαγγελματίας. (θα το διάβαζαν για να κοιμηθούν) Video Games: Splinter Cell - Blacklist PC Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillisS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ε καλά bugs δεν εμφανίζονται και σε όλους.Ubisoft και να μην έχει bugs λίγο δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Τέλος και από μένα. Απλά εξαιρετικό (αν είχε και save/load θα ήταν GOTY ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα