Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Yep. Παίζω τώρα τις αποστολές του Briggs (coop) με randoms / κάτι άτομα που έμαθα τώρα. Έκατσε κι ένας που δεν απάνταγε text/voice και έβγαζε το rifle, full auto τους πάντες και μας κυνηγούσε το σύμπαν μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Έχει τελικά αλλα scripted στο execute... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μόλις το τελείωσα και εγώ ρε παιδιά και ένα έχω να πω..μετά το hitman, είναι το καλύτερο game που έπαιξα φέτος. Ειδικά μια απο τις τελευταίες αποστολές που είναι και "no kill", ήταν αριστούργημα! Προσωπικά μου φάνηκε πιο δύσκολο απο το conviction. Το έβαλα στο "normal dif" και πραγματικά δεν πολυ-συγχωρεί λάθη, ενώ το conviction ήταν πολύ πιο χύμα σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 συμπαθές το παιχνιδάκι και με ωραία γραφικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 @TrekΠαίξε perfectionist να δεις. Mου άρεσε κι εμένα το στόρυ και φαίνεται πως έχει συνέχεια. Ή με DLC ή ...στο επόμενο; Τότε θα είναι όμως σίγουρα Mass Effect (αφού Paladin = Normandy κατά κάποιο τρόπο) και αντί για Reapers = Engineers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Splinter Cell: Blacklist – PC Performance Analysis Μπράβο Ubisoft, τέτοια να δω και στο Assassins Creed IV/Watch Dogs. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis-pa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εμενα με GTX Titan στα 1100 mhz και 5760x1080 με ολα ultra παει αερα (χωρις ΑΑ) πανω απο 60fps.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Not sure if serious or I should ask for screenshots. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εβαλε μυαλο η ubisoft ε? Και σε μενα τρεχει αψογα με ολα φουλ σε dx11 . Ετσι πρεπει να ειναι οι pc εκδοσεις της. Να εχουν το ιδιο καλο optimization.για να τρεχουν αξιοπρεπως σε οσο το δυνατον περισσοτερα συστηματα! Μπραβο ubisoft! To τερματισα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αυτά τα FXAA/MLAA/TXAA τι τα θέλουν ήθελα να 'ξερα, ναι μεν φτιάχουν τα jaggies(περισσότερο το TXAA) αλλά θολώνουν τα textures, τα οποία είναι ήδη χαμηλής ανάλυσης λόγω κονσόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 εγώ δε πείραξα τίποτα μου έβαλε μόνο του ultra και dx11 και τρέχει καρφωμένο στα 60αρια δεν είναι και η επιτομή των θεϊκών γραφικών, όμως είναι σίγουρα πολύ καλοδουλεμένο (για να διαφέρει ουσιαστικά από τις κονσόλες) και δε βλέπεις σχεδόν καθόλου low res textures από την απόδοση είμαι αρκετά ικανοποιημένος (το cpu usage μου είναι ανάλογο του q9650 που πόσταρε ο psycho, από μνήμη κάρτας δε κάνει μεγάλη χρήση ) , από το ίδιο το παιχνίδι θα περιμένω να παίξω παραπάνω για να εκφέρω ολοκληρωμένη γνώμη, για να πω πάντως μια πρόωρη άποψη, θα το ήθελα λίγο περισσότερο πιο stealth παιχνίδι, αλλά η μόδα επιτάσσει να συνδυάζει και stealth και ξύλο για να ικανοποιούνται όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Προτιμώ να έχω επιλογή με το πως θα παίξω Stealth/Action παρά να με αναγκάζει σε κάτι από τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Κάνω τώρα τις αποστολές του Charlie σε coop / normal. Όποιος θέλει perfectionist εκεί μέχρι wave 20, have fun Εγώ θα κάνω οτιδήποτε άλλο σε Perfectionist/Ghost, αλλά αυτές οι 4 πίστες... τελείως out of character. Τουλάχιστον παίζεις και κάνεις το Mozambique Drill για πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αυτά τα FXAA/MLAA/TXAA τι τα θέλουν ήθελα να 'ξερα, ναι μεν φτιάχουν τα jaggies(περισσότερο το TXAA) αλλά θολώνουν τα textures, τα οποία είναι ήδη χαμηλής ανάλυσης λόγω κονσόλας. χωρις να εχω παιξει το παιχνιδι ακομα.........αλλα ειμαι σιγουρος!!!! οπως παντα το ΜSAA ειναι το καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εννοείται και θα είναι μέχρι να βγάλουν αποκλειστικό ΑΑ για PC, το TXAA υποτίθεται ότι είναι αλλά θέλει βελτιώσεις για να πεις ότι κάτι γίνεται, για την ώρα MSAA FTW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα