Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Δε μου αρεσει και τοσο.Εχω παιξει ολα τα splinter cell και δε μπορω να πω οτι ειναι κατι το φοβερο.Το στοιχειο stealth δεν υπαρχει τοσο εντονα μεσα στο παιχνιδι.Αν καποιος δεν ειχε παιξει κανενα απ τη σειρα και ξεκινουσε να παιζει το blacklist ενταξει θα του αρεσε,αλλα δε θεωρω πως ειναι κατι το φοβερο σαν παιχνιδι.Θεωρω το conviction σαν το καλυτερο της σειρας (το ξερω πως θα πεσετε να με φατε :) αλλα το βρηκα φοβερο.Ηταν το πρωτο open world splinter cell.

Does not compute... :P

Αν θες να το πας Ghost και για τους πολλούς πόντους, πρέπει να τους αφήνεις όλους ανέπαφους. Απλά παίζεις όσο stealthy θες.

Tώρα το Conviction για το καλύτερο Splinter Cell... δεν νομίζω. Είχε όμως τον καλύτερο εξαγριωμένο Sam.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι λέτε εγω ολο τοίχο τοίχο παω και ghost σκοραρω.νταξει μπορει στα side missions να μου σπάει λίγο τα νεύρα αλλα μόνο ετσι αξιζει.<br><br><br>

Στις αποστολές του μαυρου γιατί δεν εχει solo?έχουν κάτι διαφορετικό από τις άλλες?

Επεξ/σία από gatokoritso

Γιατί άλλαξαν τα controls dammit! Στο conviction ήταν πιο απλό. Τώρα καλύτερο SC από το Chaos Theory δεν υπάρχει που να χτυπιέστε αλλα και αυτό (- τα μούτρα του Sam) είναι αρκετά καλο. Το execute on the run και takedown με όπλο που δείχναν στα video που είναι?!

• Moderators

Γιατί άλλαξαν τα controls dammit! Στο conviction ήταν πιο απλό. Τώρα καλύτερο SC από το Chaos Theory δεν υπάρχει που να χτυπιέστε αλλα και αυτό (- τα μούτρα του Sam) είναι αρκετά καλο. Το execute on the run και takedown με όπλο που δείχναν στα video που είναι?!

Αν τρέχεις/περπατάς και κάνεις execute, κάνει ενώ προχωράει. Επίσης αν είσαι σε melee range με κάποιον ενώ το ξεκινάς, θα τον ρίξει κάτω και θα φάει τους άλλους πρώτα και μετά αυτόν (ή κάπως έτσι). Δεν τα έχω δοκιμάσε (perfectionist), αλλά είχα διαβάσει στο forum που ρώταγαν.

Οπότε υπάρχουν κανονικά.

Είσαι semi-right Ghost όντως άμα full mark και είσαι κοντά σε κάποιον κάνει melee και τους υπολοιπους τους πυροβολάει κάπως stylish, αλλα ότι όπλο και να έχεις έξω πάλι με μαχαίρι θα τους finish. Μου άρεσε στο conviction που υπήρχε αυτό, και θυμάμαι σε video που κάνει takedown και τον πυροβολάει καθώς είναι κάτω. Προφανώς τα κόψανε. Oh well....

• Moderators

Δεν βρίσκω τον λόγο να τα κόψουν, αφού έκαναν τον κόπο να τα mo-cap όλα. :/

Μήπως θέλουν να κάνεις κάτι;

Στο Conviction θυμάμαι που έκανε takedowns με τα όπλα, αλλά δεν είχε το μαχαίρι τότε, οπότε τώρα πρέπει να έχει και priority.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...