Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Αν και δεν δεν εχω παίξει ποτε splinter cell τελικά φαίνεται ενδιαφέρον οποτε μαλλον θα το τσιμπήσω σε πρώτη ευκαιρία Ξεκινάς από το 6ο της σειράς, οπότε διάφορα που έχουν γίνει πριν δεν θα τα γνωρίζεις. Γενικά αν βρεις τα παλιά, θα ήταν καλό να τα παίξεις, για το backstory/gameplay. Σημείωση: Splinter Cell (πρώτο) είχε θέματα με κάποιες κάρτες γραφικών. Pandora Tomorrow (2ο) οκ. Chaos Theory (3o) μια χαρά και κατά πολλούς το καλύτερο / πιο Splinter Cell που έχει βγει. Dougle Agent (4o), bad bad port. Κάνεις save στην μέση της πίστας, μετά κάνεις load και βγαίνεις μέσα στο έδαφος dead. Conviction (5o), καλό port αλλά πιο "ντου" από τα παλιά.
gatokoritso Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εγώ το λέω συνέχεια ότι είναι ο χαμένος αδερφός του Isaac Clarke... οχι οχι νομιζω οτι ειδικα στα κοντινα ειναι σαν γερασμενος commander shepard.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Isaac Clarke / Shepard mix. Μόνο μάντρες και τέτοια πηδάμε όμως. ()
GiannisWalker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 30% ακόμα και το έχω Άντε να δούμε τι θα δούμε , πως σας φάνηκε εσάς?
gatokoritso Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 μετα απο αυτο το παιχνιδι θα μου παρει πολυ καιρο να δω σκυλι με καλο ματι 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μετα απο αυτο το παιχνιδι θα μου παρει πολυ καιρο να δω σκυλι με καλο ματι Καλά είσαι... No dogs were harmed in the making of this video game, just in the video game.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγώ πάλι όχι...;
vagelis81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Έπαιξα την πρώτη Mission, παιχνιδάρα so far.. Τελικά η Nubisoft έχει βγάλει τα καλύτερα τελευταία, Far Cry 3, Assassins Creed 3(Oh well), Splinter Cell:Blacklist και έρχονται και άλλα.. Και θα φτασει στο κορυφαιο της project σε λιγο με το watchdogs
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγώ πάλι όχι...; Σε αρκετά σημεία θυμίζει αρκετά CoD.
paok4270 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το παιχνιδι εχει απιστευτα γραφικα σε DX11
vagelis81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δε μου αρεσει και τοσο.Εχω παιξει ολα τα splinter cell και δε μπορω να πω οτι ειναι κατι το φοβερο.Το στοιχειο stealth δεν υπαρχει τοσο εντονα μεσα στο παιχνιδι.Αν καποιος δεν ειχε παιξει κανενα απ τη σειρα και ξεκινουσε να παιζει το blacklist ενταξει θα του αρεσε,αλλα δε θεωρω πως ειναι κατι το φοβερο σαν παιχνιδι.Θεωρω το conviction σαν το καλυτερο της σειρας (το ξερω πως θα πεσετε να με φατε αλλα το βρηκα φοβερο.Ηταν το πρωτο open world splinter cell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα