vrionis2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ναι δεν ειναι λογικο να ειναι τελιο απο πρωστα και αν γυρισω στα πλαι να μην ειναι ευθεια η κοιλια. Ειδα μερικα ατομα που ασχολουτε επαγγελματικα με το γυμναστιριο στο διαδυκτιο και εχουν και αυτη τετοιο μηπως ειναι ετσι ο οργανισμος μου?
spyroskonst Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 καταρχήν απο λεγόμενά σου πρέπει να είσαι μικρός, άρα για αρχή ηρέμησε. Μην περιμένεις να δεις το σώμα που έχουν αυτοί που κουμπώνονται ή υπολογίζουν το κάθε τι στην διατροφή. Πρότασή μου είναι απλά να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι δίνοντας το 110% σε κάθε προπόνηση. Πρώτα να φροντίζεις για την υγεία σου μέσω της γυμναστικής & το σώμα που θα αποκτήσεις με αυτή την διαδικασία να το θεωρείς απλά bonus. "Κοίταζε το δάσος & όχι το δέντρο" λένε μερικοί και έχουν δίκιο. Στο θέμα σου τώρα, αν ο σωματότυπός ή καλύτερα "το σκαρί σου" είναι τέτοιο, μην αγχώνεσαι & φυσικά μην αφήσεις την γυμναστική επειδή δεν απέκτησες το 6-8pack που όλοι ονειρευόμαστε. Κι εγώ έχω κοιλιακούς, γυμνάζομαι πάρα πολύ, αλλά (ας το πούμε λαικά) κάτω κοιλιακούς δεν πρόκειται να δω ποτέ μου, παρά μόνο αν είμαι κοκαλιάρης 65kg που φυσικά δεν αξίζει. Κάποια πράματα απλώς "έτσι είναι".
vrionis2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μα το θεμα ειναι πως εχω κοιλιακους . 6 νομιζω. απλος στο πλαι φενετε λιγο παραξενη η κοιλια μου και οχι ισια. Τι προτινης να κανω?
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ναι δεν ειναι λογικο να ειναι τελιο απο πρωστα και αν γυρισω στα πλαι να μην ειναι ευθεια η κοιλια. Ειδα μερικα ατομα που ασχολουτε επαγγελματικα με το γυμναστιριο στο διαδυκτιο και εχουν και αυτη τετοιο μηπως ειναι ετσι ο οργανισμος μου? κοψε ενα μερος απο το εντερο... 1
Arctic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 κοψε ενα μερος απο το εντερο... Μαλακίες λες. Με σύρμα να το τραβήξει λίγο πιο μέσα και είναι οκ. Το είχε κάνει ένας μπάρμπας μου.
Adon1s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 μπορεί να βάλει μια σακοράφα απο την ουρήθρα και να τραβήξει πιο μέσα την ουροδόχο κύστη .
ennoeitai Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εχω κοιλιακους αλλα δεν εχω επιπεδη κοιλια. απο πρωστα το σωμα μου φενετε πολυ γυμνασμενο ενω οταν το βλεπω απο πλιαγια δεν ειναι επιπεδη η κοιλια μου. Πως γινετε αυτο? Τι πρεπει να κανω για να το διορθώσω? Έλα σ'έφτιαξα. Έτοιμος. Απλά επειδή στη δική σου περίπτωση έχεις κοιλιά που προεξέχει, φόρα το το εργαλείο κάτω απ'την μπλούζα. Και μπορείς να βάζεις και κολλητή μπλούζα. Είναι ωραίο το τελικό αποτέλεσμα.
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος .. δυο λόγους βρίσκω για να έχεις κοιλιακούς αλλα να μην έχεις επίπεδη κοιλιά. 1 φάρμακο (roids) 2 η απλά η κοιλιά σου πετάει επειδή τρως μεγάλες ποσότητες λαχανικών (οι φιτικές ίνες φουσκώνουν και μπορεί αν φας πολλές να εισαι σαν γκαστρωμένος , οι κοιλιακοί βέβαια θα φαίνονται ακόμα γιατι δεν θα έχεις λιπόσει , απλά θα έχεις πάθει τουμπάνιασμα μέχρι να πας τουαλέτα να αδειάσεις το στομάχι σου. πάντως μην τρελαίνεσαι , μετά τις εκλογές μπορεί να αρχίσουμε να αποκτούμε όλοι κοκαλιακούς.
DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μα το θεμα ειναι πως εχω κοιλιακους . 6 νομιζω. απλος στο πλαι φενετε λιγο παραξενη η κοιλια μου και οχι ισια. Τι προτινης να κανω? χα χα χα, sorry δε κρατήθηκα !!
arnold94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Για να φανούν κοιλιακοί σε ένα άτομο με ύψος 1.73,πόσο πιστεύετε πρέπει είναι τα κιλα του; 68;
vagos789 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Εξαρταται απο την γενικοτερη κατασκευη του (ενδομορφικος κτλ) και απο το ποσο λιπος κραταει το σωμα του αρα και την ηλικια τους,καθως και αν καποιος τεινει να συσωρευει λιπος στην κοιλια Για τους περισσοτερους ανθρωπους απαιτει εναν τροπο ζωης που δεν αξιζει αν δεν εισαι μοντελο,δηλαδη αν δεν σε πληρωνει καποιος γι αυτο. Καμια γυναικα δεν θα σε προτιμησει επειδη φαινονται οι κοιλιακοι σου και μονον,καμια σε ολο τον πλανητη γη
arnold94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Εγώ 24 είμαι..απλά επειδή έχω ξεκινήσει να μετράω μάκρος και τέτοια θέλω να έχω ένα στόχο στα κιλά για να μη πηγαίνω τυχαία.... επίσης κάπου είδα ότι ο phelps έχει διαφορά απ' το ύψος του 5 κιλά που τον έχω σαν πρότυπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα