ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ειμαστε αρκετά βήματα πίσω ακόμα. Σε XP είναι αυτήν την στιγμή και εκεί περνάει o Driver. Μολις καταφεραμε να γράψουμε το CD. Αυτήν την στιγμή κάνει BIOS Update. Μετά θα στήσει Windwos7. Αν δεν ξανακάτσει θα το κάνω πάλι με TV όπως το λες
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίος. Κρατα μας ενήμερους. Γρήγορα αλλά όχι βιαστικά. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον πριν κοιμηθω σας βαζω αυτο δεν νομιζω οτι αλλαξε τιποτα. δεν ξερω πως να κανω την αναβαθμιση αν πατε εκει στα notes στην EVGΑ καπου αναφερει να πατας ενα 'Υ' εγω αυτο δεν μπορεσα να το κανω με τιποτα. λοιπον καληνυχτα σας ευααριστω πολυ για την βοηθεια. τα λεμε αυριο
cabdik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 δλδ, εννοεις οτι πατωντας το "Υ" στο πληκτρολογιο, δεν εκανε τπτ? οριστε και τα notes, για να μην ψαχνουμε....
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 δλδ' date=' εννοεις οτι πατωντας το "Υ" στο πληκτρολογιο, δεν εκανε τπτ? οριστε και τα notes, για να μην ψαχνουμε....[/quote'] Εννοώ οτι πατώντας το Υ και το Ν με διάφορους τρόπους δεν αναγνώριζε κανέναν και μ λεγε οτι αυτή η εντολή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
cabdik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο.., δεν νομιζω να ειναι καλο..!!! θα προτεινα το εξης. αν εχεις κανεναν γνωστο που να ξερει απο υπολογιστες, κερασε τον κανα καφε, να ερθει απο κει, επι τοπου, να σε βοηθησει, γιατι ετσι... δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη!!!! δυστυχως..!! και το teamviewer σε αναβαθμιση BIOS δεν βολευει......!!!!
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 CAB την έχω βρει την λύση. Αυτό πάθαινε: Το batch file για κάποιον λόγο προσπερνάει το σημείο που περιμένει να πατήσεις το Y/N και σε πάει κατευθείαν στο εικονικό Α:. Αρκετοί το παθαίνουν για ανεξήγητο λόγο. Πρέπει να γυρίσεις πάλι στο CD, να γράψει AWDFLASH.EXE και αφού ανοίξει πάλι το μενού που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, να γράψει χειροκίνητα το bin αρχείο του bios (που φαίνεται και αυτό στην εικόνα) Απλά πιστεύω πως δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας. Αν κατάλαβα καλά που έβγαλα χθες το βράδυ στα forums της EVGA, το ΜΒ έρχεται με BIOS το SZ15 και έχει βγει μόνο ένα update, το εν λόγω SZ17, το οποίο λύνει απλώς κάποιες συμβατότητες με τους Q95xx επεξεργαστές. Οπότε δεν είναι από εκεί το θέμα μας. Περιμένω να μπει online να μου πει ποιο είναι το bios που φοράει γιατί νομίζω το CPU-z δεν δείχνει το σωστό. και το teamviewer σε αναβαθμιση BIOS δεν βολευει......!!!! Αυτό ξαναπές το
cabdik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 μακαρι να ειναι αυτη η λυση. γιατι μια με τον driver στα 7αρια, μια με το BIOS update, δεν μου φαινονται καλα τα πραματα.....!!! το teamviewer σε αναβαθμιση BIOS δεν βολευει......!!!! (το ξαναπα..!!!!! :devil: )
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε άει... Τελικά SZ15 φοράει. Νο point for updating. Της πρότεινα να στήσει ξανά win7 64bit και να παίξουμε με τα inf.
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε άει... Τελικά SZ15 φοράει. Νο point for updating. Της πρότεινα να στήσει ξανά win7 64bit και να παίξουμε με τα inf. Εγώ δν νμζω οτι θ τ καταφερεις και νμζω οτι θα γινει τσαμπα πάλι φορματ. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
ninos30 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ένα update μήπως και κανας φωστήρας πει κάτι πριν το βάλω φωτιά Το πρόβλημα τελικά όταν στήνεις 7αρια είναι ότι δεν βλέπει καν την VGA για να στήσει έστω και τον Standard VGA Adapter και μετά να παλέψουμε με τα inf κλπ... Δεν υπάρχει με άλλα λόγια στο device manager σχετικό με VGA. Σαν να μην έχει το σύστημα Αυτό προκαλείτε από conflicts στα IRQ των PCIe με αποτέλεσμα ότι κουμπώνει εκεί να μην το βλέπει (έχει σε 2 θαυμαστικά). Κάτι κάνουν assign εκεί τα Win7 με αποτέλεσμα να τα μπλοκάρει. Με οδηγίες μέσω υπολογιστή-κινητού της είπα να απενεργοποιήσει όλες τις onboard συσκευές (sound card, ΙΕΕΕ1394, FDD controller, serial port ...) αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Διαβάζοντας στο ΝΕΤ, είδα ότι άμα μπλέξεις με αυτά χαιρέτα τα. Στις περισσότερες περιπτώσεις λύνεται με BIOS update αφού τα περισσότερα IRQs γίνονται αυτόματα assigned από BIOS/λειτουργικό. Άλλες φορές η ενεργοποίηση του ACPI λύνει το πρόβλημα άλλες φορές το κάνει η απενεργοποίησή του. Κοινώς δύσκολα να γίνουν όλα αυτά από Teamviewer/insomnia. Μείναμε να κάνουμε σήμερα επιτέλους εκείνο το περιβόητο bios-update και ο θεός βοηθός. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2012 από ninos30
cabdik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μείναμε να κάνουμε σήμερα επιτέλους εκείνο το περιβόητο bios-update και ο θεός βοηθός. καντε το, επιτελους, μπας και................!! ετσι για να μας φυγει και η απορια...!!!!! που ξερεις....? αλλα δεν μου αρεσε, που η μητρικη δεν εκανε καθολου update, οταν προσπαθησε το gogoulini......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα