ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτσε γιατί με έχεις μπερδέψει! Εσύ αυτήν την στιγμή με XP δεν είσαι? Γιατί δεν περνάς τους drivers να μπορείς να δουλέψεις τουλάχιστον? αυτο που λεσ πωσ μπορω να το κανω?? μου εξηγεις λιγο πιο αναλυτικα??? Έστω ότι έχεις 7αρια 64bit (που στο συμβουλεύω) - Κατεβάζεις τον latest driver που υποστηρίζει την GT9800 -> Link - Πας εκεί που τον κατέβασες και πατάς δεξί πλήκτρο στο αρχείο και αν έχεις πχ Winrar θα δεις επιλογή "Extract to ..." και την επιλέγεις. Θα κάνει έναν φάκελο με πολλά αρχεία μέσα και subfolders - Μετά ανοίγεις device manager. ΠΩΣ? -> Δεξί πλήκτρο στο My Computer -> Properties -> Device manager - Τώρα είτε θα δεις την 9800GT με ένα κίτρινο θαυμαστικό είτε θα βρεις έναν Standard VGA Adapter - Δεξί πλήκτρο σε όποιο δεις -> properties -> Driver καρτέλα -> Update Driver -> Browse My computer for Driver Software - Ανοίγει ένα παράθυρο, πατάς το browse και ψάχνεις να βρεις μέσα στον φάκελο που έφτιαξες έναν υποφάκελο "Display.Driver". - Αφού τον ανοίξεις και αυτόν θα δεις εκεί μέσα ένα inf ('nv_disp.inf' ?). To επιλέγεις, κάνεις τον σταυρό σου, σφάζεις και μια παρθένα και πατάς το NEXT. Αν είσαι τυχερή θα εγκατασταθεί ο driver χωρίς το control panel. H κάρτα θα δουλεύει πάντως
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον για να ξεκαθαριζουμε το θεμα. εχω ΧΡ..... μονο εκει μου δουλευουν τα drivers και τα χω περασμενα. αν μπορεις θελω να με βοηθησεις να φτιαξω ενα σωστο CD για να κανω το BIOS UPDATE που λεγαμε γιατι οταν προσπαθησα μου εβγαλε error σε εκεινη την μαυρη οθονη που ξεκινανε τα ΧΡ ... δεν μπορω να περασω κανενα αλλο λειτουργηκο αν δεν φτιαχτει το θεμα με τους drivers της καρτας γραφικων που δεν μπορω να βρω κανεναν να εγκαταστησω και δεν δουλευει τιποτα απο το ιντερνετ. ;ρ οτι αποριες εχεις μου λες .. ;ρ λοιπον μιας και που ειστε προ μπορει καποιος να μου πει πως να φτιαξω βημα βημα το CD για την ΒΙΟΣ αναβαθμιση και μετα να μπορεσω να την κανω αν και νομιζω οτι δεν θα χω προβλημα εκει. απλα θελω να σιγουρευτω οτι το CD ειναι οκ και δεν μου κανει βλακειες γιατι αμα χαλασει το πισι δεν εχω λεφτα ;ρ λοιπον.... βοηθεια ;ρ
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε Γωγό δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω από εδώ που είμαι... Το PC μάλλον ξεμάτιασμα θέλει όχι τεχνικό PC. Το πιο απλό πράγμα να γράψεις ένα ISO και μου λες σου βγάζει προβλήματα... Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα πλην του Power ISO? Να σου βάλω ένα Link από τον θείο να κατεβάσεις NERO ας πούμε? Και από την στιγμή που πέρασες drivers στα XP ΔΕΝ πρέπει να σου κάνει αυτά τα scrolling στο browsing που λες. Αυτό σημαίνει πως δεν περάστηκε ο VGA driver
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε Γωγό δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω από εδώ που είμαι... Το PC μάλλον ξεμάτιασμα θέλει όχι τεχνικό PC. Το πιο απλό πράγμα να γράψεις ένα ISO και μου λες σου βγάζει προβλήματα... Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα πλην του Power ISO? Να σου βάλω ένα Link από τον θείο να κατεβάσεις NERO ας πούμε? Και από την στιγμή που πέρασες drivers στα XP ΔΕΝ πρέπει να σου κάνει αυτά τα scrolling στο browsing που λες. Αυτό σημαίνει πως δεν περάστηκε ο VGA driver τωρα ειναι ενταξει μια χαρα... ξεκολλησε μονο του μπορει να ειχε κολλησει εκεινη την στιγμη δεν ξερω. δωσε μου link α και που μενεις ? ;ρ
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 τελεια =/ καλα δωσε μου ΛΙΝΚ να ξανα προσπαθησω =/
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ρε Γωγώ δεν κατεβάζεις ένα teamviewer να το φιξάρει ο Νίνος σε 2 λεπτά να ησηχάσεις και συ να μη σκέφτομαι και γω τι σοκολατάκια αρέσουν στη μάνα σου. ε?
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλεις να προσπαθήσω να στο γράψω μέσω Teamviewer? Έχουμε και τον γλίτσα από πάνω...
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ουτε καν τι ειναι αυτο δεν ξερω ;ρ
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.teamviewe...CFaTKtAodam8Ajg To κατεβάζεις το κάνεις install και μου δίνεις τα temporary password και username που λέει στην κεντρική σελίδα. Τα στέλνεις με Pm Είναι πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης που χρησιμοποιείται πολύ στις εταιρίες. ΠΧ τα κεντρικά Αθήνα για να δούνε ένα PC στην Θεσαλονίκη
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 και μετα εσυ τι θα κανεις? αυτο που λεει για τον απομακρυνσμενο ελεγχο παταω ναι η οχι??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Έχουμε και τον γλίτσα από πάνω... Έλα τώρα... σε λίγο θα γράψεις driver από την ανιδιοτέλεια...
ninos30 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 NΑΙ. Θα μπω από το σπίτι μου και θα κουνάω το mouse σου Έλα τώρα... σε λίγο θα γράψεις driver από την ανιδιοτέλεια... Πάνω απ' όλα είμαστε κύριοι. Όχι σαν και σένα λέρα! 1
gogoulini79:P Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχα οκα θα χει φαση ;ρ σε προειδοποιω δεν εχω τπτ πισι τωρα ;ρ μεσα οτι θεσ θα πρεπει να το κατεβασεις ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα