cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 μα το εχω γραψει δεν εχω προβλημα με αυτο γιατι να το ξανα κανω??? γιατι καμια φορα, οταν γραφουμε σε full speed τα δισκακια, δεν τρεχουν σωστα...!!
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά που υπάρχει και ένας σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα και κρατάει ένα επίπεδο... 1
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Gogoulini, προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στην εγγραφή. Εγώ σου είπα το έγραψα κανονικά και σε CD και σε DVD. Όταν το βάζεις στα Windows το διαβάζουν? To ανοίγουν το δισκάκι? Βέβαια δεν θα δεις τίποτα μέσα. Το πολύ-πολύ ένα .ini αρχείο Έχει πάρει αυτό σαν όνομα το δισκάκι? 20090202_1813 το δισκακι το ανοιγει κανονικα και μετα λεει βασικα δειχνει οτι φορτωνει κατεβαζει κατι γραμματα κατω απο το Press any key to boot from CD ... οχι το δισκακι τρ που το βαλα στο πισι μου λεγεται μοναδα CD (G:)
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά που υπάρχει και ένας σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα και κρατάει ένα επίπεδο... για μενα μιλας......, προφανως... εεε? :-D
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Έτσι είναι το πρέπον. Αλλά και να μην ήταν γιατί ανάποδα? Θέλεις να κανεις απ αυτήν την ηλικία κυταρρίτιδα? ΕΝΤΙΤ: Αν όλη αυτή η δουλειά γίνεται για να πας στο τελος να βάλεις vista, θα σου στείλω ιό και μετά δεν θα δουλεύει ούτε στα xp η κάρτα. χαχα ουτε καν τα 7 θελω να βαλω... γιατι καμια φορα, οταν γραφουμε σε full speed τα δισκακια, δεν τρεχουν σωστα...!! σε 8Χ το κανα που ητν το πιο χαμηλο... =/
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 το δισκακι το ανοιγει κανονικα και μετα λεει βασικα δειχνει οτι φορτωνει κατεβαζει κατι γραμματα κατω απο το Press any key to boot from CD ... οχι το δισκακι τρ που το βαλα στο πισι μου λεγεται μοναδα CD (G:) Εμένα και τα 2 δισκάκια που έγραψα, το DVD με PowerIso και το CD με NERO πήραν αυτό το όνομα. Κατέβασες αυτό? -> LINK για μενα μιλας......, προφανως... εεε? :-D Προφανώς...
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα και τα 2 δισκάκια που έγραψα, το DVD με PowerIso και το CD με NERO πήραν αυτό το όνομα. ναι το κατεβασα.... οκ θα ξανα δοκιμασω το POWER τοτε... αλλη μια ...
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το link τσέκαρε ξανά. Και προφανώς το όνομα σημαίνει: Ημερομηνία: 20-02-2009 και αριθμός Bios: 1813
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια το ξανα κατεβαζω και θα το κανω με το POWER σε DVD να δουμε ... Μ βγάζει αναγνώριση μέσου απέτυχε στο DVD που έβαλα.. Τεσπα πρέπει να φυγω. Στις 9 π θ γυρισω θ κανω κ άλλη προσπάθεια. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Sarandis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή ζαλίστικα διαβάζοντας 7 σελίδες και μπορεί να μου διέφυγε, πρότεινε κανείς να βάλει χειροκίνητα τον driver απο device manager>δεξί κλικ update driver>browse my computer for drivers? Για να αποφύγουμε ασυμβατότητες του ελέγχου που κάνει το .exe και να μπει απευθείας το .inf απο εκεί. 1
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις απόλυτο δίκιο και το σκέφτηκα και αυτό μαζί με τους modified drivers... Ήταν καθαρό όμως το Install των Win οπότε δύσκολα κάτι να το κολλάει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με το μαμημένο το HW...
Sarandis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Σε μια radeon x850 μου είχε τύχει πριν χρόοοονια και μου ήρθε αναλαμπή. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 γυρισα ... ειναι κανεις εδω?? ;ρ τι λετε να κανω τελικα? =/ παιδια ειναι μεγαλο θεμα ο υπολογιστης μου δουλευει σε slow motion αυτην την στιγμη κατεβαζω την οθονη ξερω γω παω πιο κατω για να διαβαζω και μου κανει μια γραμμη που κατεβαινει προς τα κατω δεν ξερω πωσ να το περιγραψω σαν ν περναει απο την μια εικονα στην αλλη η κατω παγωνει και σγ σγ εμφανιζεται η πανω.... Σε μια radeon x850 μου είχε τύχει πριν χρόοοονια και μου ήρθε αναλαμπή. αυτο που λεσ πωσ μπορω να το κανω?? μου εξηγεις λιγο πιο αναλυτικα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα