ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 οχι φιλε ;ρ δεν ειναι ετσι .. εχω ξανα κανει iso και δεν χρειαζονταν CD ) Ώπα, γίναμε και φίλοι! Και για να δεις τι κάνουν οι φίλοι για σένα, κατέβασα το τελευταίο PowerIso, το εγκατέστησα, κατέβασα το BIOS σου και χάλασα ένα DVD για αν δοκιμάσω αν γράφεται! Και γράφτηκε κανονικά Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς στο δικό σου... Μήπως χαλασμένο δισκάκι? OFFTOPIC Άντε κι εγώ κουμπάρος!
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ώπα' date=' γίναμε και φίλοι! Και για να δεις τι κάνουν οι φίλοι για σένα, κατέβασα το τελευταίο PowerIso, το εγκατέστησα, και χάλασα ένα DVD για αν δοκιμάσω αν γράφεται! Και γράφτηκε κανονικά Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς στο δικό σου... Μήπως χαλασμένο δισκάκι? OFFTOPIC Άντε κι εγώ κουμπάρος![/quote'] Χα γράφτηκε οντως ηθλ cd τλκ τρ έχω άλλο προβλημα. Μ βγάζει physical media error Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγο πιο αναλυτικά? Που στο βγάζει αυτό? Την ώρα που πάω να κάνω το update... Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 α) Κάτι μου λέει ότι δεν γράφτηκε σωστά β) Κατέβασες σωστό BIOS? Την μητρική με το FTW έχεις
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Την ώρα που πάω να κάνω το update... Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Οποίος θελει να έρθει θα μ βάλει παρακαλώ σ μνμ ηλικία που μένει τι θα σκεφτόταν να κάνει κ ποτέ μπορεί να έρθει για να το σκεφτώ λιγάκι? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Οποίος θελει να έρθει θα μ βάλει παρακαλώ σ μνμ ηλικία που μένει τι θα σκεφτόταν να κάνει κ ποτέ μπορεί να έρθει για να το σκεφτώ λιγάκι? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App :P :P Χαμός θα γίνει στα πμ. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά σου Γωγώ. Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, κοντεύω τα 30. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 :P :P Χαμός θα γίνει στα πμ. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά σου Γωγώ. Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, κοντεύω τα 30. και που ειναι το κακο? ;ρ 1
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε να φορτωσεις το ISO στο Daemon, και κανε αντιγραφη δισκου με NERO σε αργη ταχυτητα (χ4), απο τον εικονικο δισκο σε CD! :P :P Χαμός θα γίνει στα πμ. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά σου Γωγώ. Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, κοντεύω τα 30. εγω τα εχω περασει και δεν κανω ετσι...!!!!!
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Οποίος θελει να έρθει θα μ βάλει παρακαλώ σ μνμ ηλικία που μένει τι θα σκεφτόταν να κάνει κ ποτέ μπορεί να έρθει για να το σκεφτώ λιγάκι? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Επίσης οι ενδιαφερόμενοι, να έχουν μαζί τους βιογραφικό, συστατικές επιστολές, αντίγραφο του Ε9 του μπαμπά (ή και της Μαμάς) και να έχουν ξυριστεί. Και λίγα λουλούδια δεν θα ήταν κακό 3
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε να φορτωσεις το ISO στο Daemon, και κανε αντιγραφη δισκου με NERO σε αργη ταχυτητα (χ4), απο τον εικονικο δισκο σε CD! εγω τα εχω περασει και δεν κανω ετσι...!!!!! μα το εχω γραψει δεν εχω προβλημα με αυτο γιατι να το ξανα κανω??? Επίσης οι ενδιαφερόμενοι, να έχουν μαζί τους βιογραφικό, συστατικές επιστολές, αντίγραφο του Ε9 του μπαμπά (ή και της Μαμάς) και να έχουν ξυριστεί. Και λίγα λουλούδια δεν θα ήταν κακό χαχαχα ασε μας μωρε ;ρ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Και λίγα λουλούδια δεν θα ήταν κακό Λουλούδια για την Γωγώ και σοκολατάκια για την μαμά...
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Λουλούδια για την Γωγώ και σοκολατάκια για την μαμά... αυτο θα ηθελα να γινει αναποδα ;ρ
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Gogoulini, προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στην εγγραφή. Εγώ σου είπα το έγραψα κανονικά και σε CD και σε DVD. Όταν το βάζεις στα Windows το διαβάζουν? To ανοίγουν το δισκάκι? Βέβαια δεν θα δεις τίποτα μέσα. Το πολύ-πολύ ένα .ini αρχείο Έχει πάρει αυτό σαν όνομα το δισκάκι? 20090202_1813
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο θα ηθελα να γινει αναποδα ;ρ Έτσι είναι το πρέπον. Αλλά και να μην ήταν γιατί ανάποδα? Θέλεις να κανεις απ αυτήν την ηλικία κυταρρίτιδα? ΕΝΤΙΤ: Αν όλη αυτή η δουλειά γίνεται για να πας στο τελος να βάλεις vista, θα σου στείλω ιό και μετά δεν θα δουλεύει ούτε στα xp η κάρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα