cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 προσεξε ομως να κανεις τη διαδικασια της αναβαθμισης του BIOS σωστα! μην κανεις τιποτα στο περιπου, γιατι δεν επανερχεται!!!! δεν ειναι λειτουργικο να κανεις φορματ..!!! μελετησε πολυ προσεκτικα τη διαδικασια πριν την κανεις!!
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 προσεξε ομως να κανεις τη διαδικασια της αναβαθμισης του BIOS σωστα! μην κανεις τιποτα στο περιπου, γιατι δεν επανερχεται!!!! δεν ειναι λειτουργικο να κανεις φορματ..!!! μελετησε πολυ προσεκτικα τη διαδικασια πριν την κανεις!! εσεις αμα εχω καμια απορια να μου διευκρινισετε ξερετε?
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ο,τι μπορουμε, στη διαθεση σου! η διαδικασια αναφερεται και στη σελιδα της EVGA, απο οπου θα κατεβασεις το τελευταιο BIOS! ακριβως διπλα στο download εχει μια στηλη notes, πατας το view και διαβασε τους 2 τροπους που εχει, για να κανεις την αναβαθμιση του BIOS. ο ενας γινεται με Floppy και ο αλλος με CD!!!
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν είμαι φίλος σου... Δεν απαντάω EDIT Χαζομάρα μου... Όσο ήσουν ακόμα με τα 7αρια δεν σου είπα να βάλεις κανα Modified Nvidia Driver. Πιστεύω θα την κάναμε την δουλίτσα. Ένα σωρό κόσμος πλέον με αυτούς παίζει αντί για τους original γιατί άμα μαμηθεί ένα σύστημα μια φορά και δεν βλέπει την κάρτα σωστά, δεν σώζεται η κατάσταση με αυτούς Είναι που μιλάνε για τους AMD drivers κάποιοι
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ο,τι μπορουμε, στη διαθεση σου! η διαδικασια αναφερεται και στη σελιδα της EVGA, απο οπου θα κατεβασεις το τελευταιο BIOS! ακριβως διπλα στο download εχει μια στηλη notes, πατας το view και διαβασε τους 2 τροπους που εχει, για να κανεις την αναβαθμιση του BIOS. ο ενας γινεται με Floppy και ο αλλος με CD!!! οκ σε ευχαριστω πολυ.. θα το κοιταξω σε λιγακι =] Εγώ δεν είμαι φίλος σου... Δεν απαντάω χαχαχα θα μου κανεις και μουτρα? ;ρ
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δες το edit που έκανα. Κάνε το Update τώρα αφού έγινε έτσι και αν δεν παίξει πάλι, θα δοκιμάσουμε με Modified
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δες το edit που έκανα. Κάνε το Update τώρα αφού έγινε έτσι και αν δεν παίξει πάλι, θα δοκιμάσουμε με Modified εγινε ;] σε CD η DVD να γραψω αυτο το update που κατεβασα???
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω δεν έχει νόημα. Σε cd που είναι και πιο αναλώσιμο Δεν είπες τελικά. Σε XP περνάς κανονικά driver?
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω δεν έχει νόημα. Σε cd που είναι και πιο αναλώσιμο Δεν είπες τελικά. Σε XP περνάς κανονικά driver? νομιζω το εχω πει πιο πανω. οι drivers απο το cd περνανε κανονικα στα xp .... )
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 εχω προβλημα με το να το γραψω σε DVD... CD αδειο δεν εχω και βαζω DVD και μου βγαζει προβλημα το POWER ISO και μου λεει αναγνωριση μεσου απετυχε, η δεν υπαρχει δισκος κατι τετοιο =/
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς το ISO θέλει CD. Είδες που χρειάζονται οι φίλοι? Να τώρα ένας θα σου έδινε κάποιο CD
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς το ISO θέλει CD. Είδες που χρειάζονται οι φίλοι? Να τώρα ένας θα σου έδινε κάποιο CD οχι φιλε ;ρ δεν ειναι ετσι .. εχω ξανα κανει iso και δεν χρειαζονταν CD )
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε με καποιο αλλο προγραμμα...!! alcohol, daemon ........
batistapao13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα παραειμαι μικρή για να γίνει αυτό οπτ καταλαβαίνεις ελπίζω την αντίδραση της μάνας μου άμα τις έλεγα κάτι τέτοιο. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Ομωσ τόσο καιρό έχω πρόβλημα με το οτι η κάρτα γραφικών δεν γντ να εγκατασταθει... το BIOS update θα φτιάξει αυτό το προβλημα?? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App απλά είδα το 79 στο όνομα σου και υπέθεσα οτι ειναι απο το 1979 εντάξει ίσως εμένα η μάνα σου να με δεχόταν ποιό έυκολα για ειμαι του 93 αλλα οκ οπως θες
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε με καποιο αλλο προγραμμα...!! alcohol' date=' daemon ........[/quote'] Το κάνα αλλα μου βγάζει physical media error... Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App απλά είδα το 79 στο όνομα σου και υπέθεσα οτι ειναι απο το 1979 εντάξει ίσως εμένα η μάνα σου να με δεχόταν ποιό έυκολα για ειμαι του 93 αλλα οκ οπως θες Όχι είμαι του 95 Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα