Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bάλε τα windows 7 και κατέβασε από τον θείο το driver genius και άστο να βρει μόνο του τους σωστούς driver.Εμένα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

post-220333-0-35236500-1346449274_thumb.jpg

Bάλε τα windows 7 και κατέβασε από τον θείο το driver genius και άστο να βρει μόνο του τους σωστούς driver.Εμένα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ

Οτν πηγαινω στην nvidia και ψάχνει μόνος τ ν βρει τους drivers μ βγάζει πρόβλημα και δεν συνεχίζει. Κ με βάζει να τους βρω χειροκίνητα.. :) πωσ μπορώ να κάνω BIOS update? Αυτό το cd που έχω λέει πανω για could k vista αλλά στα vista δεν δουλεύει...

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Οτν πηγαινω στην nvidia και ψάχνει μόνος τ ν βρει τους drivers μ βγάζει πρόβλημα και δεν συνεχίζει. Κ με βάζει να τους βρω χειροκίνητα.. :) πωσ μπορώ να κάνω BIOS update? Αυτό το cd που έχω λέει πανω για could k vista αλλά στα vista δεν δουλεύει...

Περιστέρι μενω...

λοιπον το κατεβασα το driver agent αλλα ειναι trial εννοειται ;ρ και μου εβγαλε αυτο απο πανω.

Δημοσ.

ποιο BIOS εχει η μητρικη σου επανω τωρα? μπορεις να το δεις? (με CPU-Z στο λεει)

ααα, και κοιτα να κατεβασεις και τους αναλογους (με το λειτουργικο που βαζεις) drivers για Chipset κλπ!

αλλα πρωτα κοιτα το BIOS..!

Δημοσ.
ποιο BIOS εχει η μητρικη σου επανω τωρα? μπορεις να το δεις? (με CPU-Z στο λεει)

ααα' date=' και κοιτα να κατεβασεις και τους αναλογους (με το λειτουργικο που βαζεις) drivers για Chipset κλπ!

αλλα πρωτα κοιτα το BIOS..![/quote']

Που θα τ δω αυτό? Εγώ προσ τ παρόν βάζω τ xp Γτ έχω κάτι δουλειέσ ν κανω κ δν γντ αλλιωσ

Δημοσ.

σου ειπα ηδη..!! κατεβασε το CPU-z και ανοιξε το. διαβαζει CPU-RAM-VGA-μητρικη.

πας στην καρτελα της μητρικης και σου λεει μαρκα- μοντελο- εκδοση BIOS!

post-121902-0-42385100-1346484680_thumb.jpg

Δημοσ.
σου ειπα ηδη..!! κατεβασε το CPU-z και ανοιξε το. διαβαζει CPU-RAM-VGA-μητρικη.

πας στην καρτελα της μητρικης και σου λεει μαρκα- μοντελο- εκδοση BIOS!

Α οκ. Σορρυ δν τ κτλβ. Μόλισ τελειώσει το φορματ θ τ κανω :)

Δημοσ.

(Τι μαθαίνει κανείς όσο ζει... Δεν είχα ιδέα ότι σου λέει και BIOS το CPUz... Και το παίζουμε ξερόλες...)

εξου και το ρητο

"γηρασκω αει διδασκομενος"................!!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.

ετοιμο.. αυτο μου εβγαλε :)))

να σημειωθει οτι πριν βγαλω αυτην την φωτο εκανα μια αναβαθμιση των xp στο pc. νομιζω οτι πετυχε αλλα δεν ειμαι σιγουρη.

απλα για να ξερετε μηπωσ παιζει κανενα ρολο στην φωτο που σας εδωσα!!

post-220333-0-24409800-1346504902_thumb.jpg

Δημοσ.

οχι.. η αναβαθμιση των ΧΡ δεν παιζει κανενα ρολο.

πρεπει να κανεις Bios Update, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αν θελεις να τρεξουν τα 7αρια (και τα περι 7αριων), σωστα!!

το τελευταιο bios της μητρικης σου θα το βρεις εδω...

βαλε το μοντελο της μητρικης σου και κατεβασε το!

επειτα κανε update. αν δεν ξερεις πως, εδω ειμαστε!!

Δημοσ.
αν εισαι παντως αθηνα ερχομαι και το τσεκαρω και εγω για να δω τι γινεται

κερνα καφε και σου ερχομαι αυριο κιολας :-D

Χαχα παραειμαι μικρή για να γίνει αυτό οπτ καταλαβαίνεις ελπίζω την αντίδραση της μάνας μου άμα τις έλεγα κάτι τέτοιο.

οχι.. η αναβαθμιση των ΧΡ δεν παιζει κανενα ρολο.

πρεπει να κανεις Bios Update' date=' ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αν θελεις να τρεξουν τα 7αρια (και τα περι 7αριων), σωστα!!

το τελευταιο bios της μητρικης σου θα το βρεις εδω...

βαλε το μοντελο της μητρικης σου και κατεβασε το!

επειτα κανε update. αν δεν ξερεις πως, εδω ειμαστε!!

Ομωσ τόσο καιρό έχω πρόβλημα με το οτι η κάρτα γραφικών δεν γντ να εγκατασταθει... το BIOS update θα φτιάξει αυτό το προβλημα??

Δημοσ.

Ούτε στα XP εγκαθίσταται? Αν όμως στα XP μπαίνει σωστά ο driver τότε είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό που λέει ο CAB.

Χαχα παραειμαι μικρή για να γίνει αυτό οπτ καταλαβαίνεις ελπίζω την αντίδραση της μάνας μου άμα τις έλεγα κάτι τέτοιο.

Γιατί καλέ, εσύ φίλους δεν έχεις? Μόνο φίλες? ;)

Που το κακό, σπίτι σου θα έρθει ο άνθρωπος να βοηθήσει. Αν φωνάξει η μάνα σου δλδ έναν τεχνικό και τον πληρώσει για να στο φτιάξει, έτσι είναι καλύτερα?

Δημοσ.

Ούτε στα XP εγκαθίσταται? Αν όμως στα XP μπαίνει σωστά ο driver τότε είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό που λέει ο CAB.

ετσι ακριβως! εσυ η ιδια ειπες, οτι στα ΧΡ σου δουλευε η καρτα κανονικα..!!!

Δημοσ.

Γιατί καλέ' date=' εσύ φίλους δεν έχεις? Μόνο φίλες? ;)

Που το κακό, σπίτι σου θα έρθει ο άνθρωπος να βοηθήσει. Αν φωνάξει η μάνα σου δλδ έναν τεχνικό και τον πληρώσει για να στο φτιάξει, έτσι είναι καλύτερα?[/quote']

Έχω φίλους μ. Όμως εσυ δν εισαι :P στα xp ο driver μπαίνει κανόνικοτατα...

ετσι ακριβως! εσυ η ιδια ειπες' date=' οτι στα ΧΡ σου δουλευε η καρτα κανονικα..!!![/quote']

Α Ωραία τοτε :) θα ασχοληθώ με αυτό το μεσημέρι και θα σας γράψω μόλις τελειωσω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...