gogoulini79:P Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ειλικρινα δεν παιζει να κανω τιποτα αλλο εχω νευριασει τοσο πολυ με αυτο που γινεται και που δεν παιρνει κανεναν driver.... εδω κατεβασα τον σωστο και μου λεει δεν εχεις ουτε windows vista ουτε windows 7 32bit και οταν παω και βαζω το ιδιο σε 64 bit μου λεει το ιδιο ... τελειως βλακεια... δεν ασχολουμαι καθολου... τι μπορει να παθει αμα δεν το βαλω??? βιντεο παιζει στο youtube...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τίποτα δεν θα πάθει. Γιατί δεν βάζεις τα xp?
gogoulini79:P Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τίποτα δεν θα πάθει. Γιατί δεν βάζεις τα xp? γιατι τα εχω σιχαθει ;ρ τα εχω 5 χρονια δεν τα μπορω αλλο να τα βλεπω =// θα μπορω να κανω τα παντα κανονικα?? αφου δεν εχω εγκατεστημενα τα drivers για την καρτα γραφικων μ =/
ninos30 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Ρε συ gogoulini κάνε ακόμα μία δοκιμή. Δοκίμασε την rev1 και όχι την rev.2 που έκανες τελευταία: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3056#dl Βλέπω έχουν άλλο driver Δες πόσο διαφορετικό ανεμιστήρα έχουν. Μπορείς να δεις και με το μάτι ποια ver από τις 2 είναι Αν και υποψιάζομαι πως μάλλον πρέπει να κάνεις εκείνο το bios update στην κάρτα που έχει στο site...
gogoulini79:P Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Ρε συ gogoulini κάνε ακόμα μία δοκιμή. Δοκίμασε την rev1 και όχι την rev.2 που έκανες τελευταία: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3056#dl Βλέπω έχουν άλλο driver Δες πόσο διαφορετικό ανεμιστήρα έχουν. Μπορείς να δεις και με το μάτι ποια ver από τις 2 είναι Αν και υποψιάζομαι πως μάλλον πρέπει να κάνεις εκείνο το bios update στην κάρτα που έχει στο site... το εχω κατεβασει κ αυτο ουτε αυτο δουλευει ;ρ
ninos30 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 το εχω κατεβασει κ αυτο ουτε αυτο δουλευει ;ρ Τι να σου πω ρε κοπελιά, μάλλον πρέπει να κάνεις αναβάθμιση στο bios (εκείνο το fixes error code που γράφει κάτι μου λέει). Αλλιώς άστην με τον generic των windows μόνο ου δεν θα έχεις aero (αν έχεις βάλει την ultimate έκδοση των w7) Μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο screenshot? Δεξλι πλήκτρο sto desktop -> screen resolution -> και στο παράθυρο που θα ανοίξει Advanced Settings Μετά: printscreen paste μέσα στο paint save as jpeg και πατάς εδώ κάτω εκεί που λέει Χρήση Πλήρους επεξεργαστή Κειμένου Browse και επισύναψη αυτού που έσωσες
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 λοιπον εχω βαλει τα windows 7 τωρα και δεν μπορω να βρω κανενα driver για την καρτα γραφικων μου. ο υπολογιστης δουλευει χωρισ την καρτα γραφικων εγκατεστημενη. τι να κανω? =/ κολλαει πολυ ειδικα σε βιντεο παρα πολυ =/ η μονη λυση ειναι να γυρισω πισω στα xp? =/
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τα win 7 είναι 32 ή 64bit? Είναι 32... τρ βάζω τ.vista να δω Μήπωσ δουλέψει εκει η κάρτα γραφικών :\ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ΜΗΝ βάλεις vista. Δοκίμασε πρώτα αυτόν τον driver: http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-301.42-whql-driver.html
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ΜΗΝ βάλεις vista. Δοκίμασε πρώτα αυτόν τον driver: http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-301.42-whql-driver.html Μην μ στενές αλλουσ drivers. Καθισα μια μέρα κ τους κατεβασα όλους. Δεν δούλεψε ούτε ένας Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Στελνετε * Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Από που είσαι? Τι σχέση έχει? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
ninos30 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Προφανώς... Με έχει φάει η περιέργεια τι έχει γίνει με αυτήν την παπαριά. Μπορεί να θέλει και BIOS update η μητρική της αλλά παλιά λέει έπαιζε (σε XP βέβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα