Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω κιαλλο προβλημα ;ρ

παω να εγκαταστησω το java και μου βγαζει error ... τι να κανω?

μου λεει : C:/Users/G????a?/AppData/Locallow/Sun/Java/jre1.7.0_06/Java_sp.dll is corrupt.

και δεν μου το εγκαταστει.

Μάλλον συμβαίνει γιατί έχεις βάλει ελληνικούς χαρακτήρες στο όνομα χρήστη και αυτό "προβληματίζει" το πρόγραμμα εγκατάστασης της java.

Δημοσ.

Μάλλον συμβαίνει γιατί έχεις βάλει ελληνικούς χαρακτήρες στο όνομα χρήστη και αυτό "προβληματίζει" το πρόγραμμα εγκατάστασης της java.

το αλλαξα ομωσ και δεν φτιαχτηκε .. =/

Δημοσ.

ti error βγαζει?

εχω κιαλλο προβλημα ;ρ

παω να εγκαταστησω το java και μου βγαζει error ... τι να κανω?

μου λεει : C:/Users/G????a?/AppData/Locallow/Sun/Java/jre1.7.0_06/Java_sp.dll is corrupt.

και δεν μου το εγκαταστει.

Δημοσ.

Το λύσαμε kosegdit/CAB.

Αλλάζοντας το όνομα του user μέσα από το control panel, αυτό γίνεται μόνο επιφανειακά. Φτιάξαμε άλλον admin account με αγγλικούς χαρακτήρες, αντιγράψαμε τα data εκεί και τέρμα τα μηνύματα

• Like 1
Δημοσ.

Το λύσαμε kosegdit/CAB.

Αλλάζοντας το όνομα του user μέσα από το control panel, αυτό γίνεται μόνο επιφανειακά. Φτιάξαμε άλλον admin account με αγγλικούς χαρακτήρες, αντιγράψαμε τα data εκεί και τέρμα τα μηνύματα

Αυτό ακριβώς.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τωρα τελευταια το πισι οσο το αφηνω στην αναμονη ξερετε που μπαινει στην αναμονη και μοιαζει με κλειστο και αμα το κουνισεισ λιγο σε βγαζει στους users μου κλεινει και ακουγεται βασικα να δουλευει αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα... και μετα οταν του κανω επανεκινηση απο το κουμπι αντι για τουτ κανει τουυυυυυυυυυυυυυτ και μετα δεν ανοιγει παλι ειναι σε φαση ακουγεται το κουτι που δουλευει και η οθονη δεν δειχνει τιποτα.... ξερετε απο τι προερχεται αυτο? επισης τωρα μου εβγαλε και οτι τ windows ειναι κρακαρισμενα.... και δεν ξερω πωσ να το φτιαξω αυτο.. καμια συμβουλη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...