Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΙ ο μεγάλος CAB είχε δίκιο. Μετά από το BIOS update και 3 restarts που χρειάστηκαν (ένα για να πάρει IRQ το PCIE, ένα για να δει τον Standard Display Adapter, κι ένα για να πάρει driver αυτός) τα καταφέραμε!

Και ο driver στήθηκε κανονικά χωρίς χειροκίνητη διαδικασία με τα INF. Α, και ένα τέταρτο reboot για να στηθεί ο Nvidia driver :)

DINO, δεν έχει σοκολατάκια!!!!

• Like 4
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετά μου κατηγορείται το ΦατσοΒιβλίο...

Chatting εκεί μέσω κινητου, και πριν από κάθε βήμα φωτό ώστε να βλέπω και να της λέω για την διαδικασία του update!!!

Fail-Safe λέμε!!!

• Like 1
Δημοσ.

επιτελους....!!!!! μπραβο και στο ninos30 που ασχοληθηκε προσωπικα με το θεμα..!!!

παντα τα BIOS κρυβουν μυστικα.....!!

αφου διορθωθηκε το προβλημα, τα σοκολατακια τωρα, πρεπει να τα κερασει το gogoulini..........!!!!!!!!!!

Δημοσ.
επιτελους....!!!!! μπραβο και στο ninos30 που ασχοληθηκε προσωπικα με το θεμα..!!!

παντα τα BIOS κρυβουν μυστικα.....!!

αφου διορθωθηκε το προβλημα' date=' τα σοκολατακια τωρα, πρεπει να τα κερασει το gogoulini..........!!!!!!!!!![/quote']

Χαχα ναι περίμενε :P

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

προσπαθεις να επιβεβαιωσεις το λαικο ασμα του B. καρρα? :devil: :devil: :devil: :devil:

αλλα............ γυναικες παιδι μου...! παιρνουν ο,τι θελουν και μετα γεια σας.......!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• Like 3
Δημοσ.

Και για να γινω κλασσικα ο κακος της παρεας .... Αναρωτιεμαι αν δεν ηταν κοπελα και ηταν κανενας ματραχαλας θα ασχολουταν κανενας απο τους γνωστους αγνωστους εδω μεσα τοσο πολυ? :-Ρ just asking !!

Δημοσ.
Υπάρχει μια γνωστή παροιμία... Κάτι σέρνει κάτι αλλά δεν θυμάμαι πως πάει... :devil:

Να στην στειλω με πμ να την θυμηθεις? :Ρ

Δημοσ.

αφου λυθηκε το προβλημα...., μηπως να κλειδωθει το θεμα? γιατι θα αρχισει η φλυαρια...................!!!!

stm00192.... τελικα εισαι πολυ κακος....!!! :devil: :devil: :devil:

και σε ειχα για καλο παιδι....!!!!!

Δημοσ.

stm00192.... τελικα εισαι πολυ κακος....!!! :devil: :devil: :devil:

και σε ειχα για καλο παιδι....!!!!!

Παιζει να ήσουν και ο μοναδικός εδω μεσα...

Ευτυχως σου αλλαξα την γνώμη και δεν θα χαλασει το reputation μου!! :P :P

• Like 1
Δημοσ.

εχω κιαλλο προβλημα ;ρ

παω να εγκαταστησω το java και μου βγαζει error ... τι να κανω?

μου λεει : C:/Users/G????a?/AppData/Locallow/Sun/Java/jre1.7.0_06/Java_sp.dll is corrupt.

και δεν μου το εγκαταστει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...