Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, εγω εχω εναν υπολογιστη κατι χρονια τωρα desktop με τα εξησ χαρακτηρηστικα:

CPU: INTEL CORE 2DUO 6400

MOTHERBOARD: EVGA 780SLI FTW (775/780SLI/DDR2)

GRAF. CARD: VGA PCI-X GIGABYTE 9800GT 512MB HDMI

MNHMH: RAM DDR2 CORSAIR 4GB KIT 6400C5DHX

HARD D.: WD SATA II 640GB 16MB

οτι αλλο στοιχειο θελησετε απο τον υπολογιστη μου πειτε μου να σας πω....

λοιπον εγω τελευταια δουλευα το pc και ειπα να βαλω τα windows7 που μου εδωσε ενασ φιλοσ το cd με αυτα που το ειχε... γιατι μεχρι τωρα ειχα τα xp.... τελοσ παντων εκει αντιμετωπισα προβλημα και υπεθεσα οτι μπορει να μην σηκωνει ο υπολογιστης windows7 η και οτι μπορει να εφταιγε το cd που μου δωθηκε. οποτε αποφασησα να βαλω τα vista στον υπολογιστη που ειχα και το εργοστασιακο cd απο το πλαισιο.... τελοσ παντων οταν τα εγκατεστησα και πηγα μετα να βαλω και τα drivers μου εβγαλε μηνυμα με προβλημα στην καρτα γραφικων δεν θυμαμαι ακριβωσ ομωσ τι. ετσι πηρα τηλ. στο πλαισιο για συμβουλεσ και μου ειπαν να δοκιμασω να βαλω τα xp με φορματ παλι κανονικα να εγκαταστησω εκει τα drivers και τα updates και ολα αυτα και μετα να κανω αναβαθμιση σε vista ωστε να δουμε τι θα γινει. το εκανα και παλι μου εβγαζε προβλημα οτι δεν την αναγνωριζει οτι δεν μπορει να δουλεψει και τετοια. τελοσ παντων καταληξαμε στο συμπερασμα οτι μαλλον θελουμε καινουρια.....

εχετε κατι καλο να μου προτεινετε τωρα με αυτα που εχει πανω ο ιδιος ο υπολογιστης η θα χρειαστει να αλλαξω και αλλα πραγματα ωστε να γινει καλη δουλεια???

σας παρακαλω απαντηστε συντομα <3 ευχαριστω :)

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σου. Το πιο πιθανό έτσι όπως τα περιγράφεις είναι να προσπαθούσες να περάσεις 32bit drivers σε 64 bit λειτουργικό (ή το ανάποδο). Βάλε με καθαρή εγκατάσταση τα windows 7 64 bit και πέρνα αυτούς τους drivers: http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-301.42-whql-driver.html

Δημοσ.

πωσ καταλαβαινω τι bit ειναι ο υπολογιστης μου ομωσ? γιατι τα xp μου ηταν 32bit και τωρα εσεισ μου λετε 64 ;ρ και τα εχω παιξει λιγακι ;ρ ευχαριστω παντως για την απαντηση :)

Δημοσ.

Ρώτα τον φίλο σου που σου έδωσε τα windows 7 αν είναι 32bit ή 64. Αν δεν ξέρει κάνε τα εγκατάσταση έτσι κι αλλιώς και μετά πήγαινε "ο υπολογιστής μου - δεξί κλικ - ιδιότητες". Εκεί θα λέει.

Αν είναι 64bit εγκαθιστάς τους drivers που σου είπα πριν. Aν είναι 32 εγκαθιστάς αυτούς: http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-301.42-whql-driver.html

Aν τελικά βάλεις τα xp, βάζεις αυτούς: http://www.nvidia.com/object/winxp-301.42-whql-driver.html

Τα vista δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα βάλεις.

Δημοσ.

και μηπωσ θα μπορουσεσ να μου πεις πωσ να το κανω για vista?? γιατι αυτην την στιγμη δεν εχω το cd του φιλου μου του το εχω επιστρεψει!!!

δεν εχω ομωσ το cd τωρα :/

Δημοσ.

εχω cd για xp και vista αλλα ο υπολογιστης αυτην την στιγμη δουλευει τα xp.. με τα xp η καρτα γραφικων δεν βγαζει κανενα προβλημα.. και το παραξενο ειναι οτι πανω λεει οτι ειναι και για vista.... και στα vista οταν τα ειχα βαλει και με τους δυο τροπους μου εβγαζε σφαλμα.. στον εναν μ βγαζε οτι δεν δουλευει και στον αλλον τροπο δεν με αφηνε καν να την εγκαταστησω :/

Δημοσ.

Αυτό που συμβαίνει μάλλον είναι ότι έχεις drivers για windows xp 32bit και windows vista 32 bit ενώ τα τα vista που έχεις είναι 64bit. Εφόσον όλα δουλεύουν με τα xp δεν υπάρχει λόγος να βάλεις vista, είναι μακράν χειρότερο λειτουργικό. Ότανξαναπάρεις το cd με τα 7, βάζεις τα 7 και βλέπεις αν είναι 32 ή 64. Λινκς σου έχω και για τα δύο.

Δημοσ.

Γενικά drivers μην περνάς από το cd, κατεβαζε τους τελευταίους κατάλληλους από το internet. Εφόσον όπως λες όλα λειτουργούν κανονικά με τα xp, είσαι εντάξει. Όταν βάλεις τα 7, βάζεις τον κατάλληλο driver.

Δημοσ.

ελπιζω πραγματικα να ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται ;ρ γιατι μεχρι στιγμησ ειχα τα xp εβαλα τα windows7 (κατεβασμενα) δεν δουλεψαν μετα τα vista παλι δυο φορεσ τα xp ακομα δυο φορες..... 15.000 φορες εχω κανει format τον περασμενο μηνα ;ρ σκετο δραμα ;ρ

Δημοσ.

Ναι, εύκολο είναι. Τώρα τα xp είναι εγκατεστημένα? Αν ναι, μείνει όπως είσαι και βάζεις τα 7 όταν σου δοθεί η ευκαιρία. Μην μπλέκεις με τα vista, από τις μεγαλύτερες αποτυχίες όλων των εποχών.

Δημοσ.

ναι κατι βδομαδες πριν τα εβαλα και τωρα εμεινα εκει και δεν ασχοληθηκα πολυ γτ πιστευα οτι θελουμε καινουρια καρτα γραφικων οποτε απλα περιμενα να μαζεψουμε λεφτα για να παρουμε αλλη....

Δημοσ.

ναι κατι βδομαδες πριν τα εβαλα και τωρα εμεινα εκει και δεν ασχοληθηκα πολυ γτ πιστευα οτι θελουμε καινουρια καρτα γραφικων οποτε απλα περιμενα να μαζεψουμε λεφτα για να παρουμε αλλη....

αν ειχε προβλημα η καρτα δεν θα δουλευε ουτε στα xp. δωκιμασε να τα περασεις τα 7 σε αλλων σκληρο και να δεις αν σου κανει εγκατασταση την καρτα εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...