Hal9000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Η ΑSUS μας έχει συνηθίσει σε ενδιαφέροντα «πειράματα» όπως τη σειρά ASUS Transformer αλλά και πιο πρόσφατα το ASUS Padfone τα οποία μετατρέπονται σε διαφορετικές λύσεις hardware.Στην έκθεση Computex 2012, η ASUS προχωράει στην παρουσίαση ενός συστήματος του οποίου ο διχασμένος χαρακτήρας περιορίζεται στο λογισμικό αφού είναι σε θέση να τρέχει 2 λειτουργικά συστήματα και συγκεκριμένα τα Windows 8 και το Android Ice Cream Sandwich. Το Transformer AiO PC ανήκει στην κατηγορία All In One PC, τα οποία περιλαμβάνουν ολόκληρο το σύστημα πίσω από την οθόνη (στη συγκεκριμένη περίπτωση 18.4' ιντσών) η οποία όμως σε αυτή την περίπτωση είναι αποσπώμενη έτσι ώστε να γίνεται ένα τεράστιο tablet το οποίο τρέχει την τελευταία έκδοση του Android. Μόλις συνδεθεί πίσω στη βάση της η οθόνη τότε μπορεί να τρέξει την πλήρη έκδοση των Windows 8 αφού το σύστημα στηρίζεται σε επεξεργαστή Intel Ivy Bridge χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες όπως η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Site: theverge.com
dhmak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ωραία η ASUS, μπράβο της, ελπίζω και σε μία καλή τιμή.
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μου φαινεται οτι η Asus,βαδιζει στο να γινει η πιο μεγαλη κατασκευαστρια εταιρια στα laptops/PC!
kospetros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 awesome . φαντασου , ειναι ξενιαστος στον υπλογηστη, και σε ποιανει κοψιμο . περνεις την οθονη μαζι σου και gg
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Λογικά μόνο ARM ε; Αν κυκλοφορησει η Intel ARM cpu και τον ονομασει κ αυτο ivy bridge!!! Ακυρο το σχολιο μου! Εχεις δικαιο!!! Με τι cpu θα τρεχει οταν ειναι σε tablet κατασταση?
Redshift Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το σκεφτηκαν πολυ αυτο το κολπο με το ultra αβολο tablet?
Redshift Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 για να τρεξουν ολοι οι αρρωστοι γκατζετακιδες να αγορασουν αλλη μια αχρηστη @@ρια εξω να το παρεις δεν θα μπορεις,μεσα στο σπιτι θα θες μπρατσα που ακομα και να τα εχεις θα εχει γελοια αυτονομια η μπαταριες βαρους κιλων ξερωγω ημασταν που ημασταν ηρθε και η κριση και ξεφυγαμε τελειως
mourlos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ποοοοοσο 18,4 ταμπλετ.....πςςςςςςςςςςςς αυτο θα πει πρωτοπορια. Ας το καταπιω αυτο. το αλλο με τα 2 λειτουργικα δεν το καταλαβαινω Το εχω στην βαση εχω Παρ.8 με το Μετρο και το αποσπω για να εχω αντροιντ;;;;;; Απογοητευση σκετη :( :( :(
fuku Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 αυτό δεν είναι tablet ρε παιδιά....με τέσσερα ποδαράκια μια χαρά τραπέζι γίνεται
moukoublen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Όσο θεωρώ το ASUS Padfone μια από τις εξυπνότερες ιδέες ever τόσο θεωρώ αυτό την απόλυτη αποτυχία. Τραβάς την οθόνη από το all-in-one system και είναι ένα arm-tablet με adnroid??? Άκομψο, άβολο, τραγικό.
ge-orgio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έχω μεγαλώσει με Windows, τα Windows7 δεν παίζονται από άποψη σταθερότητας, δεν θα άλλαζα με τίποτα το windows desktop συστημα μου! Αν όμως βρω κανένα φράγκο για tablet αυτό θα είναι iPad. Απλά δεν παίζεται σε αίσθηση τελικού χρήστη! Όσο για τα android συστηματα τι να πω...πρέπει να έχεις υπαρξιακό πρόβλημα για να πιστέψεις ότι μπορεί να σε βοηθήσουν πραγματικά σε οποιαδήποτε εργασία με υπολογιστή.
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έχω μεγαλώσει με Windows, τα Windows7 δεν παίζονται από άποψη σταθερότητας, δεν θα άλλαζα με τίποτα το windows desktop συστημα μου! Αν όμως βρω κανένα φράγκο για tablet αυτό θα είναι iPad. Απλά δεν παίζεται σε αίσθηση τελικού χρήστη! Όσο για τα android συστηματα τι να πω...πρέπει να έχεις υπαρξιακό πρόβλημα για να πιστέψεις ότι μπορεί να σε βοηθήσουν πραγματικά σε οποιαδήποτε εργασία με υπολογιστή. Μολις περασα ενα τριημερο με τα εξης tablet: Ipad1 Ipad3 Samsung tab 10.1(tegra2) Και το hp tx2 με windows8! Το πορισμα που εβγαλα: Τα windows 8 ειναι το απολυτο λογισμικο,τοσο για επαγγελματικη χρηση,οσο και απλη καθημερινη χρηση! Και τα υπολοιπα απλα ειναι πολυ ωραια gadgetακια,για να περνας ευχαριστα την ωρα σου και να σου δινουν απλα την ψευδαισθηση οτι μπορουν να σε καλυψουν και σε πιο επαγκελματικη χρηση! Μετα την παρουσιαση και του acer w510,πρεπει να συνειδητοποιησουμε,σιγα σιγα,οτι τα windows8 tablets,πλεων ειναι η ελιτ σ'αυτη την κατηγορια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα