Vasilis 07 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Επειδή έχω πάρει κάποια κατσαβίδια για το PC,τα οποία δυστυχώς δεν είναι καλής ποιότητας και χαλάνε-τρίβονται οι μύτες τους ,είδα τώρα στα προτεινόμενα του amazon αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035FO4X6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE Αξίζει λέτε ή δεν είναι και τόσο καλή η ποιότητα και θα έχω το ίδιο θέμα με τις μύτες ?
rounsmith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 To ίδιο θα έχεις. Εγώ είμαι τεχνικός υπολογιστών , είχα πάρει ένα σετ με κατσαβίδια απο τα jumbo(O ναι με 2.5 €) τα έχω δυο χρόνια και οι μύτες ακόμα να τριφτούνε , δεν ξέρω μπορεί να έπεσα και στην περίπτωση. Πάντως να στρέφεσαι σε μύτες που είναι chrome vanadum ή κάπως έτσι , δεν σπάνε , τρίβονται με τίποτα. (Αυτά που έχεις λινκάρει είναι chrome vanadum όπως λένε, αλλά τρίβονται , γιατί υπάρχει το ιμιτασιόν chrome vanadum).
@topos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 2ευρω σετακι απο carefour(μπλε,με κοκκινο πισω μερος που περιστρεφετε για να μπορεις να το πιεζεις),εδω και 2 χρονια κανενα θεμα. Παντως εντυπωση μου κανει που σου τρωγοντε οι μυτες με τοσο μικρη ροπη στρεψης που χρειαζοντε οι pcβιδες.
shodan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πονεμένη ιστορία τα κατσαβιδια με ενισχυμένη άκρη. Τον τελευταίο καιρο χρησιμοποιώ ένα σετακι Stanley και έχω μείνει άπολυτα ικανοποιημένος. Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Πονεμένη ιστορία τα κατσαβιδια με ενισχυμένη άκρη. Τον τελευταίο καιρο χρησιμοποιώ ένα σετακι Stanley και έχω μείνει άπολυτα ικανοποιημένος. Κανά link παίζει ? Πάντως αυτά που έβαλα από amazon έχουν chrome vanadum.
shodan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σαν αυτο ήταν το σετακι που είχα πάρει. Χωρίς το μικρο κατσαβιδι και τα 2 μεγαλύτερα. Sent from my iPhone using Insomnia
άδικος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 @ matrixxx: Έτσι... Επίσης να ξέρεις πως κατσαβίδια με αφαιρούμενες μύτες είναι άχρηστα σε δυσπρόσιτα σημεία & στενές μακριές τρύπες. Προσωπικά προτιμώ κατσαβίδια τύπου ωρολογοποιού (σαν του @topos) ή εναλλακτικά ηλεκτρολόγου με μικρή μαγνητική κεφαλή Ph1 για "βαρύτερες" δουλειές & καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα