Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω πάρει κάποια κατσαβίδια για το PC,τα οποία δυστυχώς δεν είναι καλής ποιότητας και χαλάνε-τρίβονται οι μύτες τους ,είδα τώρα στα προτεινόμενα του amazon αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0035FO4X6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Αξίζει λέτε ή δεν είναι και τόσο καλή η ποιότητα και θα έχω το ίδιο θέμα με τις μύτες ?

Δημοσ.

To ίδιο θα έχεις. Εγώ είμαι τεχνικός υπολογιστών , είχα πάρει ένα σετ με κατσαβίδια απο τα jumbo(O ναι με 2.5 €) τα έχω δυο χρόνια και οι μύτες ακόμα να τριφτούνε , δεν ξέρω μπορεί να έπεσα και στην περίπτωση. Πάντως να στρέφεσαι σε μύτες που είναι chrome vanadum ή κάπως έτσι , δεν σπάνε , τρίβονται με τίποτα.

(Αυτά που έχεις λινκάρει είναι chrome vanadum όπως λένε, αλλά τρίβονται , γιατί υπάρχει το ιμιτασιόν chrome vanadum).

Δημοσ.

2ευρω σετακι απο carefour(μπλε,με κοκκινο πισω μερος που περιστρεφετε για να μπορεις να το πιεζεις),εδω και 2 χρονια κανενα θεμα.

Παντως εντυπωση μου κανει που σου τρωγοντε οι μυτες με τοσο μικρη ροπη στρεψης που χρειαζοντε οι pcβιδες.

Δημοσ.

Πονεμένη ιστορία τα κατσαβιδια με ενισχυμένη άκρη. Τον τελευταίο καιρο χρησιμοποιώ ένα σετακι Stanley και έχω μείνει άπολυτα ικανοποιημένος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πονεμένη ιστορία τα κατσαβιδια με ενισχυμένη άκρη. Τον τελευταίο καιρο χρησιμοποιώ ένα σετακι Stanley και έχω μείνει άπολυτα ικανοποιημένος.

Κανά link παίζει ?

Πάντως αυτά που έβαλα από amazon έχουν chrome vanadum.

Δημοσ.

Σαν αυτο ήταν το σετακι που είχα πάρει. Χωρίς το μικρο κατσαβιδι και τα 2 μεγαλύτερα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

@ matrixxx: Έτσι...rolleyes.gif

Επίσης να ξέρεις πως κατσαβίδια με αφαιρούμενες μύτες είναι άχρηστα σε δυσπρόσιτα σημεία & στενές μακριές τρύπες. Προσωπικά προτιμώ κατσαβίδια τύπου ωρολογοποιού (σαν του @topos) ή εναλλακτικά ηλεκτρολόγου με μικρή μαγνητική κεφαλή Ph1 για "βαρύτερες" δουλειές & καλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...