mants118 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 δε το θεωρώ κακή ιδέα... η τιμή θα δείξει αν θα έχει επιτυχία...
serfistas1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Όμορφο το άτιμο αλλά πολύ πανάκριβο για την τσέπη μας...
Vasilisxd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δε νομίζω ότι η διαφορά και δεύτερης οθόνης (11,6"-13,3") δικαιολογεί την ύπαρξη της... Προτιμώ τη σχεδίαση τύπου "transformer". Big FAIL Το Transformer έχει την CPU/Mobo κτλπ στην Οθόνη , γι αυτο λειτουργεί και μονη της. Για βάλε motherboard με i7 στην οθόνη...δεν νομίζω να χωράει
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Το Transformer έχει την CPU/Mobo κτλπ στην Οθόνη , γι αυτο λειτουργεί και μονη της. Για βάλε motherboard με i7 στην οθόνη...δεν νομίζω να χωράει Τι θες να πεις δε χωραει?
johnniewolker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Επιτελους θα βγει τtabletοιδες που θα ηθελα να δω. 1. i7 lv. 2.Fullhd οθονουλα για να κανεις dublicate στην fullhd TV( με ασυρματη συνδεση,εννοειται). 3.Asus!Δλδ,απο μια απο τις 3 εταιριες που προτιμω! Τα τεραστια αρνητικα,κατ'εμενα: Δε ειναι ανεξαρτητη η οθονη,απο το πληκτρολογιο! Αχριαστη η δευτερη οθονη που οδηγα στο μεγαλητερο κοστος-εξωδο! Και περισσότεροι μπαταρία μάλλον θα καίει με 2 δυο οθόνες
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αν δε απενεργοποιηται η οθόνη που δε χρησιμοποιείς, τότε θα θες κ δυο μπαταρίες μαζί με τις 2 οθόνες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα