Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια νέα προσέγγιση στα υβριδικά Windows 8 tablet που μετατρέπονται σε notebooks παρουσίασε σήμερα η ASUS με το TAICHI. Όταν η συσκευή βρίσκεται στην netbook εκδοχή της η οθόνη που χρησιμοποιείται είναι 11.6” ιντσών. Σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να τη χρησιμοποιήσει ως tablet κλείνει το καπάκι, όπου συναντάται και η δεύτερη οθόνη με διαγώνιο 13.3” ίντσες.Το TAICHI διαθέτει επεξεργαστή Intel i7 με 4GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο τύπου SSD. Οι οθόνες είναι τεχνολογίας FHD/Super IPS+ ανάλυσης 1920x1080 pixel και μπορούν να λειτουργήσουν η μία ανεξάρτητα από την άλλη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το βάρος και το πάχος της συσκευής είναι τα ίδια με τη σειρά Zenbook.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Engadget πρόκειται για οθόνες υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα φωτεινές αν και η συσκευή που παρουσιάστηκε ήταν σε φάση πρωτοτύπου. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θύρες VGA, 2x USB 3.0 και microDVI. Επίσης το πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο με backlight για πληκτρολόγηση στο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία σχετικά με την τιμολόγηση ή την ημερομηνία διαθεσιμότητας του TAICHI.

post-39041-0-12536300-1338811420.jpg

post-39041-0-37816700-1338811423.jpg

taichidsc02866.jpg

Link.png Site: engadget.com

post-39041-0-35603900-1338811416_thumb.jpg

post-39041-0-12536300-1338811420_thumb.jpg

post-39041-0-37816700-1338811423_thumb.jpg

post-39041-0-23874500-1338811426_thumb.jpg

Δημοσ.

Επιτελους θα βγει τtabletοιδες που θα ηθελα να δω.

1. i7 lv.

2.Fullhd οθονουλα για να κανεις dublicate στην fullhd TV( με ασυρματη συνδεση,εννοειται).

3.Asus!Δλδ,απο μια απο τις 3 εταιριες που προτιμω!

Τα τεραστια αρνητικα,κατ'εμενα:

Δε ειναι ανεξαρτητη η οθονη,απο το πληκτρολογιο!

Αχριαστη η δευτερη οθονη που οδηγα στο μεγαλητερο κοστος-εξωδο!

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι η διαφορά και δεύτερης οθόνης (11,6"-13,3") δικαιολογεί την ύπαρξη της...

Προτιμώ τη σχεδίαση τύπου "transformer".

Big FAIL

Δημοσ.

Καλά δεν επιτρέπεται να γράφουμε αγγλικά πλέον;Ελπίζω αυτό να είναι ένα απλό μπαγκ και όχι τίποτα σοβαρό.

Όπως και να χει,γακομ ή καπασιτιβ οθόνη;

Δημοσ.

Πιο epic και από το Meet the Spartans!

με ενα μηλαρακι ομως στα διακριτικα του θα μετατρεποταν αυτοματα σε genious

+ και εγω στο transformer

Δημοσ.

ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να κανεις τετοιο πραμα???!!!!!...................2 ΟΘΟΝΕΣ?????????

Δημοσ.

ποσο βλακας πρεπει να εισαι για να κανεις τετοιο πραμα???!!!!!...................2 ΟΘΟΝΕΣ?????????

H δεύτερη κανονικά είναι κλειστή. Όλα θα κριθούν από την τιμή, γιατί σε θέμα ευχρηστίας είναι η καλύτερη λύση, απλά κλείνεις το καπάκι και έχεις tablet.

Οι άλλες λύσεις είτε απαιτούν detach ολόκληρου του tablet από το πληκτρολόγιο, είτε ολόκληρη περιστροφή της οθόνης αφήνοντας το πληκτρολόγιο εκτεθειμένο, είτε sliding με μισό πληκτρολόγιο ή με τον παλιό τρόπο των tablets (περιστροφή και κλείσιμο).

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι γίνεται μια προσπάθεια να ταμπλετοποιηθεί η x86 - χς4_86 αρχιτεκτονική.

Και σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω πιέζει πολύ η intel (αυτονόητο) και η microsoft μιας και εκεί έχει είδη την κυριαρχία τις (Στον εμπορικό τομέα).

Τώρα το συγκεκριμένο απ ότι κατάλαβα είναι ένα ultrabook που η οθόνη του είναι 2 όψεων με τη μια να είναι και touch και δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα (και έχουν και την ίδια ανάλυση). Συνεπώς απλά μπορείς να κλήσεις το καπάκι και με input πλέον το touch της οθόνης να χειρίζεσαι τα (x86 όμως) windows 8.

Πιστεύω η microsoft θα φέρει πολύ μεγάλη σύγχυση στους απλούς χρηστες σε σχέση με το τι είναι arm και τι x86.

Μιας και παρουσιάζει απόλυτος ίδιο interface και στα δυο builds.

Σωρηδόν οι χρηστες που θα αγοράσουν (τυχαία) arm tablet με windows 8 θα προσπαθούν να τρέξουν τα .exe-δακία τους και δε θα τρέχουν και δε θα καταλαβαίνουν το γιατί.

Για μένα είναι πολύ σωστή η κίνηση τις apple με το iOS που σου δίνει πλήρως να καταλάβεις πως όταν έχουμε κινητά και tablet έχουμε ΑΛΛΟ λειτουργικό.

Δε νομίζω ότι κουράζει κανέναν χρηστη αυτή η ελαχιστη παραπάνω πληροφόρηση.

Πολύ κούραση θα φέρει αντίθετα η σύγχυση που ανέφερα παραπάνω.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι γίνεται μια προσπάθεια να ταμπλετοποιηθεί η x86 - χς4_86 αρχιτεκτονική.

Και σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω πιέζει πολύ η intel (αυτονόητο) και η microsoft μιας και εκεί έχει είδη την κυριαρχία τις (Στον εμπορικό τομέα).

Τώρα το συγκεκριμένο απ ότι κατάλαβα είναι ένα ultrabook που η οθόνη του είναι 2 όψεων με τη μια να είναι και touch και δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα (και έχουν και την ίδια ανάλυση). Συνεπώς απλά μπορείς να κλήσεις το καπάκι και με input πλέον το touch της οθόνης να χειρίζεσαι τα (x86 όμως) windows 8.

Πιστεύω η microsoft θα φέρει πολύ μεγάλη σύγχυση στους απλούς χρηστες σε σχέση με το τι είναι arm και τι x86.

Μιας και παρουσιάζει απόλυτος ίδιο interface και στα δυο builds.

Σωρηδόν οι χρηστες που θα αγοράσουν (τυχαία) arm tablet με windows 8 θα προσπαθούν να τρέξουν τα .exe-δακία τους και δε θα τρέχουν και δε θα καταλαβαίνουν το γιατί.

Για μένα είναι πολύ σωστή η κίνηση τις apple με το iOS που σου δίνει πλήρως να καταλάβεις πως όταν έχουμε κινητά και tablet έχουμε ΑΛΛΟ λειτουργικό.

Δε νομίζω ότι κουράζει κανέναν χρηστη αυτή η ελαχιστη παραπάνω πληροφόρηση.

Πολύ κούραση θα φέρει αντίθετα η σύγχυση που ανέφερα παραπάνω.

Μα το λειτουργικό ΑRM έχει και διαφορετικό όνομα λέγεται Windows RT, όχι Windows 8. Οι πωλητές προφανώς θα ενημερώσουν τον κόσμο που δεν εχει σχέση...

Δημοσ.

Μα το λειτουργικό ΑRM έχει και διαφορετικό όνομα λέγεται Windows RT, όχι Windows 8. Οι πωλητές προφανώς θα ενημερώσουν τον κόσμο που δεν εχει σχέση...

A δε το ήξερα. Αν όντως το προμοτάρει και το πλασάρει ως εντελώς άλλο λειτουργικό που απλά έχει την ίδια αίσθηση πάω πάσο.

Και πάλι δε ξέρω αν είναι καλύτερο από τον πλήρη διαχωρισμό που σου παρέχει εύκολα και απλά η apple αλλα σίγουρα δεν θα ισχύσει το μπέρδεμα που φανταζόμουν.

Και ίσως κερδίζει ένα point λόγω του ότι θα έχει το ίδιο feeling χειρισμού. Έτσι ο απλός χρηστης που θα έχει windows 8 pc και tablet RT δεν θα έχει, πιάνοντας το tablet, κάτι εντελώς νέο στα χερια του να μάθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...