Tsiringos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Λοιπον παιδια, εχω τα windows 7 64 bit και τον τελευταιο καιρο μου εχει εμφανιστει ενα προβλημα! Σε 1/3 τερματισμους λειτουργιας (οχι παντα δηλαδη) κολλαει το κυκλακι στο Shouting Down... και το pc δεν κλεινει ποτε με αποτελεσμα το μονο που μπορω να κανω να ειναι (μη ασφαλες) κλεισιμο πατωντας το κουμπι πολλη ωρα! Τι να κανω? Ευχαριστω
iliasnet Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 τσεκάρισε μήπως κολλάει σε κάποια εξωτερική συσκευή πχ usb βγάλε ολες τις εξωτερικές συσκευές , χρησιμοποίησε οσες χρειάζεσαι άμεσα και πρίν κάνεις τερματισμός να τις αφαιρέσεις με ασφαλή κατάργηση κάτι άλλο, πόση ώρα το αφήνεις στον τερματισμό πρίν πατήσεις το κουμπί άμεσο τερματισμό; μερικές φορές , σπάνια όμως, στο δικό μου σύστημα που έχω αρκετές εξωτερικές συσκευές κάνει ως και 5 λεπτά για τερματισμό σοβαρότεροι λόγοι είναι αυτοί, δεν παύουν να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που να μην μπορεί να κάνει τερματισμό. περίμενε και άλλες γνώμες
Tsiringos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 κάτι άλλο, πόση ώρα το αφήνεις στον τερματισμό πρίν πατήσεις το κουμπί άμεσο τερματισμό; μερικές φορές , σπάνια όμως, στο δικό μου σύστημα που έχω αρκετές εξωτερικές συσκευές κάνει ως και 5 λεπτά για τερματισμό Μια μερα εφυγα πρωι και γυρισα βραδυ νομιζοντας οτι εχει κλεισει..(γτ εκλεισα την οθονη και εφυγα γρηγορα) και το βρηκα ανοιχτο (με κολλημενο το κυκλακι οπως ειπα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα