Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!

 

Στον υπολογιστή μου έκανα format χωρίς κανένα πρόβλημα με γνήσια windows.

Ο σκληρός μου δίσκος είναι καινούργιος, δεν έχει κάποιο πρόβλημα και γενικά η motherbort λειτουργεί σωστά. Μια μέρα πήγα να κάνω format και χρησιμοποίησα ένα cd για windows vista για laptop toshiba, το οποίο έγραφε windows και αποκατάσταση. Από τότε επειδή δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση των Windows, δεν μπορώ να κάνω format με τα windows 7 που είναι αυθεντικά ή με τα windows xp. Το πρόβλημα είναι πως δε φορτώνει ο υπολογιστής το cd για να γίνει η εγκατάσταση των windows (έχω δύο player, ένα dvd-player-rw και ένα cd-rom). Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Καλά τα έκανες ...

Γιατί να βάλεις λειτουργικό από φορητό και με (s)vista ;

Φόρμαρε τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή (αν μπορείς).

Δημοσ.

για να καταλαβω... εκανες φορματ, και εβαλες τα windows χωρις να γινει καλα η εγκατασταση ή δεν μπορεσες να τα βαλεις καθολου?

Δημοσ.

Είχα βάλει τα windows vista για laptop toshiba στον πύργο μου και εκεί διακόπηκε το format γιατί μου ζήτησε ένα cd για τη συνέχεια της εγκατάστασης που δε το είχα. Μετά επιχείρησα να κάνω format με windows 7 και με windows xp home και ο υπολογιστής μου δεν φόρτωνε καθόλου το cd στα windows xp και στα windows 7 έκανε πολύ ώρα να φορτώσει και σε κάποιο σημείο έβγαινε ειδοποίηση <<error>>. Τι μπορεί να μη κάνω σωστά;

Δημοσ.

αν κανεις εκκινηση απο το cd κανονικα, κανεις delete στο δισκο και μετα δε φορτωνει καθολου δεν ξερω... το cd δεν εχει προβλημα, ετσι?

Δημοσ.

εγω στην θεση σου θα μπουταρα με ενα partition manager και θα ξυλωνα τα παντα για να κανεις τον δισκο "παρθενο" και μετα να κανεις την εγκατασταση σου σαν κυριος ;)

Δημοσ.

εγω στην θεση σου θα μπουταρα με ενα partition manager και θα ξυλωνα τα παντα για να κανεις τον δισκο "παρθενο" και μετα να κανεις την εγκατασταση σου σαν κυριος ;)

Το πρόβλημα εδώ όμως είναι ότι δεν κάνει πλέων boot από οτιδήποτε άλλο εκτός από τον σκληρό(αν ήταν θα έκαμνε και απλά φορματ) αν μπορεί να τον βάλει σαν δεύτερο και να κάνει εκεί αυτό που λες θα ήταν το καλύτερο.

Δημοσ.

να δοκιμασεις τους οδηγους για την σιντιερα να ξανατσεκαρεις το βιοσ κει που λεει για τους δριωερσ σου που ειναι συνδεδεμενοι!ετσι ειχα παθει κα εγω αυτα εκανα και τωρα μια χαρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...