warden Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ με τον oldnew . Απο την στιγμή που θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου με αυτό(καθώς χρειάζομαι windows για την δουλειά μου και να τρέχω εφαρμογές τους) θα καταργήσω το ultraportable laptop που έχω και το tablet μου ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτο http://ark.intel.com/products/54620 ή κάτι παρόμοιο πρέπει να ειναι το cpu.. http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-2557M+%40+1.70GHz Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αν ειδα καλα σε ένα βίντεο το w700 έχει i5 στα 1.7 giga Επίσης κρατα μονο 8 ώρες η μπαταρια, ειναι ποιο χοντρό και έχει τρύπες μεγάλες για εξαερισμό. Αρα ανεβάζει θερμοκρασίες λόγω πραγματικής ισχυς.. Σε αντιθεση το w510 έχει μπαταρια 18 ωρών κλπ. Μιλαμε δηλαδή για πολυ ποιο light hardware. Η διαφορα τους δηλαδή δεν ειναι η 1 ίντσα οθόνης. Τα 2 hardware ειναι μερα με τη νύχτα. Θα επιλέξει καθένας βάση του τι επιθυμεί. Φορητοτητα / αυτονομια ή επιδόσεις.. Προσωπικά καλοβλεπω παααρα πολυ το w700 Προσπαθούμε να αποφύγουμε τα win και ολο ξαναγυρναμε... Εχω την εντύπωσή ότι η microsoft θύμωσε.. , σου λεει αρκετά παιξατε με ipad, android, ωρα να σοβαρέψουν τα πραγματα.. Πραγματικά δε βλέπω λογο ύπαρξής των υπόλοιπων όταν με μια τέτοια συσκευή τα έχεις όλα.. Ποσο μάλλον μόλις τροποποίηθουν οι εφαρμογές για χρηση με το δάχτυλο (αποκλειστικα θεμα χρόνου), και βελτιστοποιηθούν τα hardware. Μια τέτοια συσκευή με ένα μεγαλο ssd πραγματικά καταργεί το pc όπως το ξεραμε.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Και τα δυο θα εχουν,ανεμηστηρακια,λογο και των απαιτητικων προγραμματων που θα μπορουν να τρεξουν(ivy bridge+hd4000)! Απλα 18ωρες του W510 ειναι με το keyboard=2x μπαταριες!(μια στο ταπλετ κ μια στο keyboard)! Ειναι ακομη νωρις να καλοδεις καποιο! Μεχρι να βγουν,εχουν να παρουσιασουν ακομη οι HP,ASUS,DELL,TOSHIBA,SAMSUNG κ.α! Συν το γεγονος,οτι ακομη περιμενουμε τα πιο φτηνα μοντελα,αλλα εξησου δυνατα ταπλετ με τους AMD APU trinity,επησις στα 17watt! Υ.Γ.Εχει καιρο που προσπαθω να προσγειωσω μερικους,αλλα εκλεινα τα αφτια τους,τα ματια τους και ωριονταν για αυτονομιες,βαρος και αλλα πρασινα αλογα,οταν τους μιλουσα για την επερχομενη κυριαρχια των x86/x64 tablets!Απο το Νιωμβρη,ομως θα προσγειωθου αποτομα και ανομαλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Και τα δυο θα εχουν' date='ανεμηστηρακια,λογο και των απαιτητικων προγραμματων που θα μπορουν να τρεξουν(ivy bridge+hd4000)! Απλα 18ωρες του W510 ειναι με το keyboard=2x μπαταριες!(μια στο ταπλετ κ μια στο keyboard)! Ειναι ακομη νωρις να καλοδεις καποιο! Μεχρι να βγουν,εχουν να παρουσιασουν ακομη οι HP,ASUS,DELL,TOSHIBA,SAMSUNG κ.α![/quote'] Ναι ενοειται αυτο που γραφεις, θα βγουνε πολλά και μπορεί να αλλάξουμε ολοι 10 γνώμες.. Αν και η acer έχει καταφέρει να ειναι value for money σε ότι βγάζει.. Σωστή και η παρατήρηση ότι οι 18ωρες του w510 ειναι με το keyboard και την εχτρα μπαταριά, το ειχα ξεχάσει.. Αρα τα 2 μηχανήματά μπορεί να μην ειναι μερα με τη νύχτα σε επιδόσεις όπως εγραφα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ναι ενοειται αυτο που γραφεις, θα βγουνε πολλά και μπορεί να αλλάξουμε ολοι 10 γνώμες.. Αν και η acer έχει καταφέρει να ειναι value for money σε ότι βγάζει.. Σωστή και η παρατήρηση ότι οι 18ωρες του w510 ειναι με το keyboard και την εχτρα μπαταριά, το ειχα ξεχάσει.. Αρα τα 2 μηχανήματά μπορεί να μην ειναι μερα με τη νύχτα σε επιδόσεις όπως εγραφα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Αν βγαλουν και για το W700 keyboard,κι εγω αυτο θα προτιμουσα! Εμενα με ενδιαφερει οχι τοσο η αυτονομια,αλλα η χρηση του tablet και σαν ultrabook! Απο τιμες θα δουμε πολλες και διαφορες και θα κρινουμε! Η αληθεια ειναι οτι και τα 2 μοντελα που παρουσιασε η acer,ειναι πανεμορφα,απλα πρεπει να βελτιωσει και λιγο το servis της,στην Ελλαδα&Κυπρο,ωστε να γινουν ακομη πιο ελκυστικη η αγορα τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αν βγαλουν και για το W700 keyboard' date='κι εγω αυτο θα προτιμουσα! Εμενα με ενδιαφερει οχι τοσο η αυτονομια,αλλα η χρηση του tablet και σαν ultrabook! Απο τιμες θα δουμε πολλες και διαφορες και θα κρινουμε! Η αληθεια ειναι οτι και τα 2 μοντελα που παρουσιασε η acer,ειναι πανεμορφα,απλα πρεπει να βελτιωσει και λιγο το servis της,στην Ελλαδα&Κυπρο,ωστε να γινουν ακομη πιο ελκυστικη η αγορα τους! [/quote'] Παντως μπορεις να βαλεις και στο w700 οποιοδήποτε blooetooth keyboard. Βεβαία δε θα έχεις το πλεονεκτήμα να ενωνονται μεταξύ τους σαν λαπτοπ.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Παντως μπορεις να βαλεις και στο w700 οποιοδήποτε blooetooth keyboard. Βεβαία δε θα έχεις το πλεονεκτήμα να ενωνονται μεταξύ τους σαν λαπτοπ.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Κοιτα εγω δεν εχω προβλημα να ειναι μονο tablet,απλα η κοπελα μου δε βολευεται με το touch και εψαχνε για ενα ultrabook που να ειναι ελαφρυ και να το κραταει πανω της! Ετσι την επισα να περιμενει και να παρουμε τον αντικαταστατη του hp tx2(12"),απλα να ειναι με αποσπομενο πληκτρολογιο για να βολευομαι και εγω με το touch καλυτερα! Γι'αυτο προτιμω να ειναι 11-12" παρα 10",δλδ οσο πιο κοντα στο μεγεθος της οθονης του tx2,που εχω συνηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κοιτα εγω δεν εχω προβλημα να ειναι μονο tablet' date='απλα η κοπελα μου δε βολευεται με το touch και εψαχνε για ενα ultrabook που να ειναι ελαφρυ και να το κραταει πανω της! Ετσι την επισα να περιμενει και να παρουμε τον αντικαταστατη του hp tx2(12"),απλα να ειναι με αποσπομενο πληκτρολογιο για να βολευομαι και εγω με το touch καλυτερα! Γι'αυτο προτιμω να ειναι 11-12" παρα 10",δλδ οσο πιο κοντα στο μεγεθος της οθονης του tx2,που εχω συνηθησει! [/quote'] Αυτά ειναι.. ,να που χρειάζεται να έχεις κοπέλα.. Αντι να το αγοράσεις εσι, "επηρεαζεις" την κοπέλα σου να αγορασει αυτο που θα έπαιρνες εσι..! χεχε Τουλάχιστον για τέτοια πραγματα, γιατί για όλα τα υπολοιπα συμβαίνει το αντίθετο.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτά ειναι.. ,να που χρειάζεται να έχεις κοπέλα.. Αντι να το αγοράσεις εσι, "επηρεαζεις" την κοπέλα σου να αγορασει αυτο που θα έπαιρνες εσι..! χεχε Τουλάχιστον για τέτοια πραγματα, γιατί για όλα τα υπολοιπα συμβαίνει το αντίθετο.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ακριβως! Αλλα δυστυχως,αν κατσεις,να τα συνοψησεις ολα μαζι,καταλαβενεις οτι για ενα ταπλετ που θα "σου" παρει,στην ουσια το αγορασες 15+ φορες και δε σου ανηκει ουσιαστικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8QhmSi9WOtY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τι να λεμε τωρα,για τα windows8 tablet!?! Ο μονος ανταγωνισμος που μπορει να υπαρξει,ειναι μεταξυ των διαφορων μοντελων και εταιριων που θα τα κυκλοφορισουν! Το ICONIA W510,μαλλων θα μας ερθει με επεξεργαστη Medfield,γιατι η συσκευη δεν εχει τις εξοδους του αερα,που χρειαζεται ενα μηχανημα με ivy και στην acer δε λενε ξεκαθαρα ποιος ειναι ο επεξεργαστης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το w700 έχει αυτο το cpu http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-3317U%20Mobile%20processor.html απο ότι ειδα στο βίντεο. Πολυ δυνατή (για tablet) cpu. 1.7giga 2πυρηνος που σε turbo δινει 2.4 Επιδόσεις pc και όχι mobile / phone cpu.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το w700 έχει αυτο το cpu http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-3317U%20Mobile%20processor.html απο ότι ειδα στο βίντεο. Πολυ δυνατή (για tablet) cpu. 1.7giga 2πυρηνος που σε turbo δινει 2.4 Επιδόσεις pc και όχι mobile / phone cpu.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Τα Ivy Bridge ταπλετ θα τρεχουν τους ιδιους επεξεργαστες με τα ultrabooks.Οποταν περιμενουμε να δουμε ακομη πιο δυνατους cpus στα tablets! Ξεχασες να αναφερεις και ποια gpu,εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ξεχασες να αναφερεις και ποια gpu' date='εχει![/quote'] Αν ηξερα, θα εγραφα Δεν ειναι ενσωματομενη στο soc; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Στο link που παρεθεσες,ειναι κατω στο τελος! Ολοι οι moblile ivy bridge εχουν την ιδια gpu! HD4000! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα