Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Εδω και καποιο καιρο εχει ληξει το antivirus και δεν το ανανεωσα με αποτελεσμα ο υπολογιστης να γεμιζει ιους. Χθες κολλησε και τον εκανα restart απο το κουμπι κατω και σημερα ανοιγει και βγαζει εκεινο το μηνυμα για ασφαλη λειτουργια ή ασφαλη λειτουργια με δικτυο ή...ή κανονικη εκκινηση των Windows . Οτι και να πατησω ανοιγει μεχρι το σημειο που γραφει Windows , εχει το χαρακτηριστικο λογοτυπο και τη μπαρα απο κατω που φορτωνει και μετα κανει επανακκινηση αυτοματα και αυτο επαναλαμβανεται συνεχως. Φταινε οι ιοι ή κατι αλλο?

Δημοσ.

Οχι, δεν το εχω και ουτε αλλαζει τιποτα εαν πατησω "τελευταιες γνωστες σωστες ρυθμισεις". Να προσπαθησω να βρω το cd απο αυτον που μου εφερε τον υπολογιστη? Και μετα τι να κανω?

Δημοσ.

Μετά μπουτάρεις απο εκεί και προσπαθείς να επιδιορθώσεις την εκκίνηση.

XP ή 7?

Y.Γ Δεν είναι ανάγκη να είναι το δικό του CD, απλά να είναι του ίδιου λειτουργικού. Όλο και κάποιο θα βρεις απο "κάπου", όχι τίποτε άλλο αλλά λογικά θα πρέπει να πληρώσεις αυτόν που στο πούλησε για να σου δώσει και άλλο CD (γιατί λογικά θα σου είχε δώσει παλιά και αυτό θα πάει έξτρα).

Δημοσ.

Αφού έχεις XP ψάξε βρες ένα τέτοιο CD, ίδια έκδοση με αυτήν που έχεις δηλαδή.

Μετά μπουτάρισμα απο cd είναι να ξεκινήσει ο υπολογιστής απο το cd και απο εκεί να τρέξεις μια δυο εντολές για να δεις αμα πάρει έτσι.

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι ακομα? Με το μπουταρισμα απο το cd δεν ειναι σαν να κανω format, ετσι? Δεν θα χαθουνε αρχεια κτλ.

Δημοσ.

Άμα δεν γίνει με το fixboot και τα σχετικά (τις εντολές που θα τρέξεις) και δεν έχει το CD επιλογή να κάνεις επιδιόρθωση τότε πας για φορμάτ, δεν είναι τίποτα, και άμα έχεις και χώρο μπορείς να έχεις και τα 2 windows ταυτόχρονα, παίρνεις οτι θες απο τα άλλα και είσαι Jet, βέβαια τα αρχεία σου μπορείς να τα πάρεις και τώρα με κανένα φλασάκι άμα μπορείς να κατεβάσεις και να γράψεις σε ένα CD το Hiren's BootCD και να ξεκινήσεις απο εκεί. Πως το προτιμάς; Παίρνεις τώρα τα αρχεία και πας για φορμάτ ή περιμένεις μπας και φτιάξει;

Δημοσ.

Αν βρω το cd που λες θα το προσπαθησω για να μην χρειαστει format αλλιως θα κανω format. Ολο αυτο εγινε απο ιους, ετσι? Προτεινεις κανα καλο antivirus?

Δημοσ.

Άμα έχεις αρχεία που δεν θες σε καμια περίπτωση να χαθούν θα σου πρότεινα να τα έχεις πάντως σε κανένα φλασάκι καλού κακού...

Αυτό δεν νομίζω να έγινε μόνο απο ιούς, κάτι θα έκανε την ώρα που έκανες το ρεσέτ και δεν του άρεσε η όλη κατάσταση :P Τίποτα Update? Ποιος ξέρει...

Antivirus? Άμα ρωτήσεις 10 άτομα θα σου πούνε 10 διαφορετικά :P

Εγώ λέω αμα έχεις γνήσια βάλε security essentials, εναλλακτικά avast ή AVG.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...