Προς το περιεχόμενο

Alan Wake 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H remedy καταχώρησε το alanwake2.com

οπότε αναμένουμε σήμερα ανακοινώσεις

;)

Remedy Entertainment,

Ltd

Paivantaite 8

ESPOO, FIN 02210

FI

Domain Name: ALANWAKE2.COM

Administrative Contact, Technical Contact:

Remedy Entertainment, Ltd markus @REMEDY.FI

Paivantaite 8

ESPOO, FIN 02210

FI

+358943550411 fax: +358943550444

Record expires on 28-Dec-2013.

Record created on 28-Dec-2005.

Database last updated on 3-Jun-2012 12:38:40 EDT.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H remedy καταχώρησε το alanwake2.com

οπότε αναμένουμε σήμερα ανακοινώσεις

;)

Remedy Entertainment,

Ltd

Paivantaite 8

ESPOO, FIN 02210

FI

Domain Name: ALANWAKE2.COM

Administrative Contact, Technical Contact:

Remedy Entertainment, Ltd markus @REMEDY.FI

Paivantaite 8

ESPOO, FIN 02210

FI

+358943550411 fax: +358943550444

Record expires on 28-Dec-2013.

Record created on 28-Dec-2005.

Database last updated on 3-Jun-2012 12:38:40 EDT.

Πολυ καλα νεα αυτα Priv, μου εφτιαξες τη μερα. Παρολο που περιμενω να μπει σε weekly offer (50%??) το Amrican Nightmare για να το παρω, το πρωτο το ειχα ξεσκισει. Και φυσικα στην εκδοση βιβλιο για να γουσταρουμε.

Δημοσ.

Πολυ καλα νεα αυτα Priv, μου εφτιαξες τη μερα. Παρολο που περιμενω να μπει σε weekly offer (50%??) το Amrican Nightmare για να το παρω, το πρωτο το ειχα ξεσκισει. Και φυσικα στην εκδοση βιβλιο για να γουσταρουμε.

Και εγώ την collector's έχω στο Alan Wake. Τα σπάει.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Remedy hints at incoming news, possibly about Alan Wake 2

On Alan Wake’s official FB page, Remedy has revealed that it will be sharing more greater news about what they’ve been up to. The intereting part here is that this hint was shared on Alan Wake’s FB page, suggesting that Remedy has been working on something new about it.
Moreover, Alan Wake’s and Max Payne’s writer, Sam Lake, has also unveiled that Remedy will be revealing this year what they’ve been up to all this time.

29uu7vl.jpg
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ενα απ του λογους που εμεις οι x boxαδες ειμαστε περηφανοι.Ε-Π-Ο-Σ 

Το οποίο για να λέμε όλες τις αλήθειες υπάρχει και στο PC.

Δημοσ.

Ότι και να γράψω για την Remedy είναι λίγο.....εντάξει εννοείται ΕΠΟΣ το Alan Wake.....ε ρε και να "κλέψει" η MS τις εντυπώσεις με τα 15 exclusives στην E3......τελικά απ'ότι βλέπω η Remedy ετοιμάζει ταυτόχρονα 2 ips Alan Wake 2 και Quantum Break....μεγάλη έκπληξη!!!!

Το οποίο για να λέμε όλες τις αλήθειες υπάρχει και στο PC.

Το 2 σίγουρα θα είναι στο xbox1....για το πότε και αν θα γίνει port στο pc δεν γνωρίζουμε τίποτα!!!

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι μιλαμε για τιτλο που προκειται να κυκλοφορησει συντομα αν καταλαβα καλα αυτα που ελεγε ο τυπος....

Δημοσ.

όσοι ξέρετε παραπάνω την remedy ,μπορεί να ασχοληθεί με 2 τίτλους ταυτόχρονα? το άλαν wake τους πήρε απίστευτα πολύ χρόνο και έιχε θέμα με την engine και πολλά .φυσικά βγήκε αριστούργημα απο τα διαμάντια του xbox, (στο Pc άργησε πάρα πολύ να βγει)

εγώ πίστευα πάντος όταν είδα το quantic dream οτι το alan wake 2 θα αργήσει πολύ να έρθει.εκτός αν έχουν προσλάβει τόσο πολύ κόσμο στο studio και βγάλουν 2 τίτλους ταυτόχρονα πράγμα δύσκολο γιατί μιλάμε για νέα κονσόλα και θα πρωτειμούσαν να έχουν 1 στάνταρ τίτλο τώρα παρά 2 και να αργήσουν λίγο.

Δημοσ.

Κι όμως....η Remedy πέρυσι μετακόμισε σε μεγαλύτερο/καινούριο κτίριο με περισσότερο προσωπικό πλέον.

Μια προσωπική εκτίμηση....τέλη του 2013 Alan Wake 2 και μετά απο 1 χρόνο Quantum Break......όπως και αν έχει θα δείξει.

Δημοσ.

Κι όμως....η Remedy πέρυσι μετακόμισε σε μεγαλύτερο/καινούριο κτίριο με περισσότερο προσωπικό πλέον.

Μια προσωπική εκτίμηση....τέλη του 2013 Alan Wake 2 και μετά απο 1 χρόνο Quantum Break......όπως και αν έχει θα δείξει.

οχι ρε...λεει ξεκαθαρα το επομενο παιχνιδι ειναι το quantic dream...το allan wake ειναι ongoing

Δημοσ.

Εγω κατάλαβα ότι ο τύπος μας έκλεινε το μάτι ,οπότε αν οχι τέλος του 13 τότε αρχές 14 παίζει Alan wake 2...

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι περισσοτερο εξηγει για ποιον λογο δεν προκειται να δουμε το alan wake 2 στο προσεχες μελλον...λεει οτι δεν εχουν τα λεφτα για να το τρεξουν τωρα...δλδ λεει οτι το aw2 θα γινει οταν ερθει η σωστη στιγμη...θα ελεγα μην το περιμενετε ουτε στο 2014

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...