Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα πλαίσια της έκθεσης Computex η ASUS ανακοίνωσε πριν από λίγο τα Windows tablets 600 και 810 με σχεδιαστικές πινελιές της σειράς Transformer. Η μεγαλύτερη διαφορά των δύο αυτών tablets είναι ότι το 600 τρέχει την έκδοση Windows RT ( αρχιτεκτονική ARM) ενώ το 800 τρέχει την Intel έκδοση των Windows 8. Και τα δύο tablets διαθέτουν αποσπώμενο πληκτρολόγιο θυμίζοντας έτσι τη σειρά Transformer της εταιρείας.Όπως και οι Android συσκευές της σειράς Transformer, το 600 ενσωματώνει Tegra 3 chip, με τη διαφορά ότι η μνήμη RAM του είναι 2GB. Η οθόνη του είναι 10.1”ιντσών, τεχνολογίας Super IPS+ και με ανάλυση 1366x768 pixel. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει φωτογραφική μηχανή 8MP με LED flash, ενώ ενσωματώνεται και εμπρόσθια στα 2MP για video κλήσεις. Υποστηρίζεται ακόμη συνδεσιμότητα WiFi, Bluetooth 4.0, δέκτης GPS, γυροσκόπιο, ηλεκρονική πυξίδα και chip ασύρματων πληρωμών NFC.

Όσον αφορά το 810 tablet, ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Medfield χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν και 2GB RAM. Διαθέτει την ίδια τεχνολογία οθόνης με το 600, ανάλυσης 1366x768 pixel με το μέγεθός της όμως να είναι λίγο μεγαλύτερο στις 11.6” ίντσες. Στην παρουσίασή του έγινε επίδειξη χειρισμού της συσκευής με μια γραφίδα Wacom, η οποία επιτρέπει παράλληλη χρήση της μαζί με την αφή.

Link.png Site: engadget.com

Δημοσ.

ωραιες κατασκευες. Μπραβο στην Asus. Το 600 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εφόσον παίρνει Android. Τα κουτσουρεμενα Windows RT δεν αποτελουν σοφή επιλογή. Αν μπορεί να ειναι dual boot, θα ειναι οτι καλυτερο... Βεβαι ειναι μακριά το release date τους και οι τιμές αυτών δεν νομίζω να ειναι ιδιαιτερα φιλικες. Το 810 θεωρω πως σαν concept δειχνει τον δρομο σχετικά με το που πρεπει να βαδίσουν τα Windows PC.

Δημοσ.

Τέλειο. Αν δεν τα τιμολογήσουν χρυσάφι, θα παίρνεις σε μία συσκευή τάμπλετ και νετμπουκ πλήρως λειτουργικά και με OS που θα υποστηρίζει τα πάντα. Δηλαδή αυτό που δεν κατάφερε ως τώρα να δώσει η Google με κανένα υβρίδιό της.

Δημοσ.

Πλακάκια με πληκτρολόγιο :P

Έχει να πέσει πολύ μπέρδεμα με τις αρχιτεκτονικές (arm vs intel) από τους καταναλωτές.

Δημοσ.

Αν λειτουργεί με wacom είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό στοιχείο.

Τώρα τα ARM Και τα windows ξυνίζουν λίγο.

Η τιμή είναι το σημαντικότερο.Και εδώ στην Ελλάδα wacom+tablet+keyboard dock == ακριβό προϊόν.

Δημοσ.

Αν λειτουργεί με wacom είναι ένα πολύ μεγάλο θετικό στοιχείο.

Τώρα τα ARM Και τα windows ξυνίζουν λίγο.

Η τιμή είναι το σημαντικότερο.Και εδώ στην Ελλάδα wacom+tablet+keyboard dock == ακριβό προϊόν.

εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι ποτε χρειάζεται κάποιος wacom και tablet ταυτόχρονα....

Δηλαδή έξω όταν είσαι και θέλεις φορητότητα - λειτουργικότητα (μικρό βάρος μικρό όγκο κτλ) παίρνεις μονο το wacom μαζί.

σπίτι το συνδέεις με ένα γερο desktop για να κανεις περαιτέρω βελτιώσεις επεξεργασία αρχειοθέτηση κτλ...

Δημοσ.

very nice :) το πρώτο πράγμα που θα εγκαταστήσω είναι kaspersky antivirus lol :P

?????????????????

ωραιες κατασκευες. Μπραβο στην Asus. Το 600 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εφόσον παίρνει Android. Τα κουτσουρεμενα Windows RT δεν αποτελουν σοφή επιλογή. Αν μπορεί να ειναι dual boot, θα ειναι οτι καλυτερο... Βεβαι ειναι μακριά το release date τους και οι τιμές αυτών δεν νομίζω να ειναι ιδιαιτερα φιλικες. Το 810 θεωρω πως σαν concept δειχνει τον δρομο σχετικά με το που πρεπει να βαδίσουν τα Windows PC.

Ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις και να εγκαταστησεις το android σε x86 πλατφορμα,παρα σε ενα ταπλετ με συνδιασμο windows&arm chip που θα θελει κανονικο χακιγκ για να το καταφερεις,τοσο θεοκλειστο που θα ειναι!

ΥΓ.Εδω τα εχω βρει-τοποθετησει(android) σε touch λαπτοπ 3.5 χρονων,με ενα απλο search του 10λεπτου!

Δημοσ.

εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι ποτε χρειάζεται κάποιος wacom και tablet ταυτόχρονα....

Mια φράση.

Handwritten notes! Τερμα τα χαρτιά!

Δημοσ.

μας τα χαλασε με τον Medfield η ASUS στο 810 οπως και με την αναλυση οθονης, λογικα αυτο θα ειναι το φθηνο μοντελο τους γιατι ο ανταγωνισμος (Acer απο την αλλη σημερινη ειδηση) μιλασει για Ιvy bridge επεξεργαστες και 1080p οθονες 10''

Δημοσ.

Και εκει που ημουν σε διλημμα αν θα τσιμπησω το 700 της Asus με android os,ηρθε αυτη η ανακοινωση για τα windows 8 tablet pc και μου φαινεται θα κατσω στα αυγα μου και θα περιμενουμε την κυκλοφορια τους που αναμενετε το φθινοπωρο

Δημοσ.

για να δουμε πως θα απαντησει η apple.....γιατι αν δεν παρουσιασει κατι καλο τωρα θα την παρει ο διαολος

Δημοσ.

για να δουμε πως θα απαντησει η apple.....γιατι αν δεν παρουσιασει κατι καλο τωρα θα την παρει ο διαολος

Τι να απαντησει η Apple το μονοπωλιο που εχει στην συγκεκριμενη αγορα τελειωσε οριστικα και αμετακλητα,ακολουθουν και αλλοι κατασκευαστες(Sony,Nokia,Toshiba,HP,Samsung,Dell κ.α) να παρουσιασουν εξισου Windows 8 tablet pc με ποικιλα χαρακτηριστικα και μοντελα για ολα τα γουστα

Δημοσ.

Βλέπω διγλωσσία εκδόσεων που μπερδεύει τους χρήστες και όχι κάτι ενοποιημένο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...