bost7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γεια χαρα, Ηταν να παραγγειλω το CoolerMaster HAF 912, το οποιο ειναι πολυ αξιοπιστο και πολυ φθηνο, αλλα τελικα στα Multirama δν το χουν και δεν ξερω που να το βρω.Μενω αθηνα, και εχω ψαξει στο skroutz αλλα τιποτα. Μηπως εχετε καποια αλλη προταση για κουτι στα ιδια λεφτα με την ιδια ποιοτητα? (airflow, χωριτικοτητα κτλπ). Ευχαριστω εκ των προτερων.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/428670/Corsair-Carbide-Series-300R.html
bost7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Και εγω το ιδιο βλεπω εδω και πολυ ωρα.. μαλλον θα το τσιμπισω.
nodas_21greek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ρίξε μια ματιά και στο BitFenix Shinobi που είναι επίσης πολύ καλό κουτάκι
bost7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλουτσικο φαινεται, θα το κοιταξω περισοτερο.
pano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 bost7 αφού σου άρεσε το HAF 912,για δες και εδώ http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/403/4010133
bost7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μπορω να αγοράσω απτο Σμιθ? Φυσικα και θα προτιμούσα το κουτί που μ έδειξες πανο όπως ήθελα να πάρω και τον επεξεργαστή μου από κείνο το κατάστημα.ειναι αξιόπιστο?
pano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 α)Μπορω να αγοράσω απτο Σμιθ? β)Φυσικα και θα προτιμούσα το κουτί που μ έδειξες πανο όπως ήθελα να πάρω και τον επεξεργαστή μου από κείνο το κατάστημα.ειναι αξιόπιστο? Γιατί να μην μπορείς αγοράσεις; Δεν το γνωρίζω αν είναι αξιόπιστο(υποθέτω ότι μιλάς για την περίπτωση που χρειαστείς την εγγύηση),αλλά εγώ προσωπικά για κουτί και επεξεργαστή θα έπαιρνα το ρίσκο,λόγω του ότι αυτά τα δύο εξαρτήματα είναι το λιγότερο πιθανό να σου παρουσιάσουν προβλήματα,εσύ όμως πράξε όπως θέλεις.
bost7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Οχι εννοω αν θα μου φερουν τα πραγματα τελικα γιατι εχω ακουσει πολα.
pano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ούτε αυτό το γνωρίζω,αλλά αφού λογικά θα έχεις ένα χρονοδιάγραμμα στο μυαλό σου,τους παίρνεις ένα τηλέφωνο τους ρωτάς μεχρι πότε θα παραλάβεις τα πράγματα και αν δεν σε καλύπτει η απάντησή τους δεν παραγγέλνεις,αν όμως σε καλύπτει παραγγέλνεις με αντικαταβολή και αν τυχόν δεν έρθουν τα πράγματα τότε που συμφώνησες ακυρώνεις την παραγγελία και ψωνίζεις από αλλού,απλά πράγματα. Υ.Γ Υπόψιν ότι δεν σπρώχνω κανέναν να ψωνίσει από το εν λόγω κατάστημα,στα @ρχίδι@ μου τό'χω γραμμένο όπως και όλα τα άλλα,ψωνίστε από όπου αγαπάτε και σας συμφέρει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα