gs20309 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εχω μια υπόψια οτι κάποιος θέλει να δει τις κλήσεις που έχουν γίνει....γι αυτο ανησυχω....και με το που έγινε αυτο κατευθείαν πήγε εκει το μυαλό μου....υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο..και αν ναι μπορεί να δει κάτι???? 1. αν είναι καρτοκινητό κ έχεις να βάλεις χρόνο ομιλίας πάνω απο 12μηνο μπαίνει προσωρινή φραγή (αλλά θα σε άφηνε βέβαια να το ανοίξεις το κινητό..) (σε αυτήν την περίπτωση βάζεις χρόνο ομιλίας) 2. αν κάποιος ενώ ήταν κλειστό προσπάθησε να το ανοίξει και έβαλε λάθος το pin και τα puk κ το μπλόκαρε θα έπρεπε να σου δείχνει "κατεστραμένη κάρτα sim" ή να μην στη διαβάζει.όπως τώρα. (σε αυτή την περίπτωση καθαρίζεις με αντικατάσταση κάρτας sim με 5ευρώ στο κοντινότερο κατάστημα του παρόχου σου). 3. μερικές κάρτες sim με τον καιρό απομαγνητίζονται και δεν λειτουργούν έτσι στα καλά καθούμενα. (σε αυτή την περίπτωση καθαρίζεις με αντικατάσταση κάρτας sim με 5ευρώ στο κοντινότερο κατάστημα του παρόχου σου).
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Η φραγή είναι φραγή υπηρεσιών δικτύου. Επομένως η λειτουργία μιας sim δεν έχει σχέση με την/τις οποιαδήποτε φραγές! Φτάσαμε 2 σελίδες thread για μια χαλασμένη sim! Yupi!
gs20309 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Η φραγή είναι φραγή υπηρεσιών δικτύου. Επομένως η λειτουργία μιας sim δεν έχει σχέση με την/τις οποιαδήποτε φραγές! Φτάσαμε 2 σελίδες thread για μια χαλασμένη sim! Yupi! ανέφερα όλες τις περιπτώσεις με την συχνότητα που τις αντιμετωπίζω καθημερινά γιατί είμαι σίγουρη ότι και κάποιος άλλος που θα έχει κάποιο πρόβλημα θα βοηθηθεί διαβάζοντας το συγκεκριμένο ποστ. (το ανέφερα ότι σ αυτήν την περίπτωση θα άφηνε τουλάχιστον να ανοίξει με το πιν αλλά θα έδειχνε μετά φραγές στις κλήσεις). Και φαντάσου να προσπαθείς να τα εξηγήσεις όλα αυτά κ σε παπούδια/γιαγιάδες!!!τότε πόσες σελίδες θα έπαιρνε!!
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Kαλε για πεσμου ποιος ειναι αυτος ο ΧΑΜΗΛ ΜΠΑΤΑΡ που με παιρνει τηλεφωνο συνεχεια......
Ζουζουνι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Η καταγραφή κλήσεων γίνεται στο τηλέφωνο και όχι στη σιμ, άρα εάν πράγματι κάποιος έβαλε άλλη σιμ και άνοιξε κανονικά το τηλέφωνο, είναι πολύ πιθανό να είδε τα πάντα. Αλλά εξαρτάται από το κινητό: δηλαδή στο παλιό μου SE W810i για να βγαλεις τη σιμ πρέπει να βγάλεις πρωτα τη μπαταρία. Αν γίνει αυτό, το μητρώο κλήσεων χάνεται οριστικά. Αλλά στο Samsung Galaxy S μου (με Android), παρόλο που πάλι βγάζεις τη μπαταρία, δεν χάνεται τίποτε. Αυτό φυσικά δεν μπορώ να το ξέρω, έχει να κάνει με τη συσκευή. Και να μου πεις ποιά έχεις, μόνο αν την είχα θα ξέρω. Αν όταν εσύ άνοιξες το κινητό με τα βάλε-βγάλε μπαταρία-σιμ οι κλήσεις σου ήταν ακόμη εκεί, τότε το κινητό σου διατηρεί το μητρώο κλήσεων ακόμη και χωρίς τη μπαταρία. Άρα ΑΝ κάποιος πράγματι το άνοιξε με άλλη σιμ, ήταν σε θέση να τα δει όλα. Αν πάλι δεν διατηρείται χωρίς τη μπαταρία, μόλις ο άλλος άλλαξε σιμ/μπαταρία και άνοιξε το τηλέφωνο το μητρώο πιθανότατα είχε σβηστεί (εκτός αν το κατάφερε σε μισό δευτερόλεπτο) και δεν μπορούσε πλέον να δει τίποτε ούτε κι εκείνος. Κοντολογίς, τώρα που άλλαξες σιμ βλέπεις το μητρώο κλήσεων ή όχι; Σου είπα και πιό πάνω ότι η εταιρία μπορεί να κάνει φραγή στη σιμ εάν το ζητήσει ο ιδιοκτήτης της σιμ/γραμμής. Το κινητό θα ανάβει και θα ζητάει πιν αλλά δεν θα γίνονται κλήσεις. Αν ο ιδιοκτήτης της γραμμής αν θέλει να δει τις κλήσεις μπορεί απλά να διαβάσει τον αναλυτικό λογαριασμό (ή να τον ζητήσει από την εταιρία αν είναι καρτοκινητό). Κανένας άλλος δεν μπορεί να επέμβει στη γραμμή, και με κανένα άλλο τρόπο. Ναι το μητρώο κλήσεων το βλέπω κανονικά με το που βάλω κάποια άλλη sim....αλλά διάβασα κάτι που έγραψες παραπάνω και θα ήθελα να μάθω..μπορείς απο καρτοκινητό να έχεις αναλυτικό λογαρισμό????και αν ναι, πριν πόσους μήνες????Και κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω...( συγνώμη το ξέρω πως σε κούρασα και εσένα...και όλοι την παρεούλα που διαβάζει αλλά πραγματικά εχω ανάγκη αυτήν την στιγμή για να ξέρω τι μου γίνεται),αν ζητήσω απο την εταιρία να καταργηθεί η κάρτα μου και να πάρω μια καινούργια κάρτα με καινούργιο αριθμό,υπάρχει περίπτωση αν πάω στην εταιρία εγω ή κάποιος άλλος και ζητήση ανάλυση λογαριασμού του παλιού μου αριθμού να τον δώσουν???? Μιλάμε πάντα για καρτοτηλέφωνο.Σας ευχαριστώ όλους παιδιά ...πραγματικά με βοηθάτε πάρα πάρα πολύ!!!!! Η φραγή είναι φραγή υπηρεσιών δικτύου. Επομένως η λειτουργία μιας sim δεν έχει σχέση με την/τις οποιαδήποτε φραγές! Φτάσαμε 2 σελίδες thread για μια χαλασμένη sim! Yupi! Δηλαδή μόνο εγω μπορώ να πάω και να ενεργοποιήσω την φραγή κλήσεων..????
nikoskon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δηλαδή μόνο εγω μπορώ να πάω και να ενεργοποιήσω την φραγή κλήσεων..???? Ναι. Υπάρχει και περίπτωση όμως ο πάροχος να σου ενεργοποίησει ορισμένες για οικονομικούς πχ λόγους κλπ...
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ναι το μητρώο κλήσεων το βλέπω κανονικά με το που βάλω κάποια άλλη sim....αλλά διάβασα κάτι που έγραψες παραπάνω και θα ήθελα να μάθω..μπορείς απο καρτοκινητό να έχεις αναλυτικό λογαρισμό????και αν ναι, πριν πόσους μήνες????Και κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω...( συγνώμη το ξέρω πως σε κούρασα και εσένα...και όλοι την παρεούλα που διαβάζει αλλά πραγματικά εχω ανάγκη αυτήν την στιγμή για να ξέρω τι μου γίνεται),αν ζητήσω απο την εταιρία να καταργηθεί η κάρτα μου και να πάρω μια καινούργια κάρτα με καινούργιο αριθμό,υπάρχει περίπτωση αν πάω στην εταιρία εγω ή κάποιος άλλος και ζητήση ανάλυση λογαριασμού του παλιού μου αριθμού να τον δώσουν???? Μιλάμε πάντα για καρτοτηλέφωνο.Σας ευχαριστώ όλους παιδιά ...πραγματικά με βοηθάτε πάρα πάρα πολύ!!!!! Από όσο ξέρω, τα καρτοκινητά δεν απεργοποιούνται όπως τα συμβόλαια, οπότε και να αλλάξεις σιμ και νούμερο, το προηγούμενο θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να καταργηθεί από μόνο του επειδή δεν έβαλες χρήματα (μετά από 1-1,5 χρόνο). Αφού λοιπόν η γραμμή παραμένει ενεργή για αυτό το διάστημα, θεωρώ ότι ο ιδιοκτήτης της μπορεί να ζητήσει ανάλυση κλήσεων. Δεν ξέρω όμως για πόσο καιρό πριν και τί χρειάζεται για να το κάνει. Δηλαδή αν πάει πχ μια μέρα πριν λήξει η οριστικά γραμμή και ζητήσει ανάλυση για τις τελευταίες κλήσεις (που θα έχουν γίνει ένα χρόνο πριν) δεν ξέρω αν θα μπορεί να πάρει. Ρώτα την εταιρία σου.
Ζουζουνι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δηλαδή και να πάψω να έχω αυτό το νούμερο....αυτό θα ισχύει για τόσο καιρό????Πραγματικά αυτό δεν το ήξερα....είχα την εντύπωση πως τον ακυρώνουν απευθείας τον αριθμό,αφού ο κάτοχος δεν τον θέλει πια.
gs20309 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δηλαδή και να πάψω να έχω αυτό το νούμερο....αυτό θα ισχύει για τόσο καιρό????Πραγματικά αυτό δεν το ήξερα....είχα την εντύπωση πως τον ακυρώνουν απευθείας τον αριθμό,αφού ο κάτοχος δεν τον θέλει πια. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ αμεσα το καρτοκινητό κ να διαγραφεί οριστικά από τα στοιχεία σου πηγαίνοντας με την ταυτότητα σου σε οποιοδήποτε κατάστημα του παρόχου σου. ΜΠΟΡΕΙΣ να ζητήσεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ με την ταυτότητα σου ανάλυση των κλήσεων για εως κ 3 μήνες πίσω το λιγότερο. ΜΠΟΡΕΙΣ να ταυτοποιήσεις επιτόπου καινούργιο νούμερο με την ταυτότητα σου με 5 ευρώ κόστος. Από όσο ξέρω, τα καρτοκινητά δεν απεργοποιούνται όπως τα συμβόλαια, οπότε και να αλλάξεις σιμ και νούμερο, το προηγούμενο θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να καταργηθεί από μόνο του επειδή δεν έβαλες χρήματα (μετά από 1-1,5 χρόνο). Αφού λοιπόν η γραμμή παραμένει ενεργή για αυτό το διάστημα, θεωρώ ότι ο ιδιοκτήτης της μπορεί να ζητήσει ανάλυση κλήσεων. Δεν ξέρω όμως για πόσο καιρό πριν και τί χρειάζεται για να το κάνει. Δηλαδή αν πάει πχ μια μέρα πριν λήξει η οριστικά γραμμή και ζητήσει ανάλυση για τις τελευταίες κλήσεις (που θα έχουν γίνει ένα χρόνο πριν) δεν ξέρω αν θα μπορεί να πάρει. Ρώτα την εταιρία σου.
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ελα ρε παιδιά μην κάνετε ραδιο αρβύλα .. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ αμεσα το καρτοκινητό κ να διαγραφεί οριστικά από τα στοιχεία σου πηγαίνοντας με την ταυτότητα σου σε οποιοδήποτε κατάστημα του παρόχου σου. Δεν γράφω ΠΟΤΕ ό,τι παπαρίτσα ακούσω από τον έναν και από τον άλλον. Έχω ζητήσει απενεργοποίηση καρτοκινητών (από παραπάνω από μια εταιρίες) και πήρα την ίδια απάντηση. Αν βαριόντουσαν ή αν άλλαξε η φάση τους τωρα, δεν το ξέρω.
gs20309 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν γράφω ΠΟΤΕ ό,τι παπαρίτσα ακούσω από τον έναν και από τον άλλον. Έχω ζητήσει απενεργοποίηση καρτοκινητών (από παραπάνω από μια εταιρίες) και πήρα την ίδια απάντηση. Αν βαριόντουσαν ή αν άλλαξε η φάση τους τωρα, δεν το ξέρω. δεν σου είπα ότι έγραψες παπαρίτσα.. (αλλάζω το ράδιο αρβύλα αν σε πείραξε..) κ εννοείται ότι μάλλον βαριόντουσαν ή δεν ήξεραν ότι γίνεται η διαδικασία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα