Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει το τροφοδοτικο corsair 430 και με κλειστο υπολογιστη κανει ενα τσιριγμα-σφυριγμα να το πω και σταματαει μονο αν βγαλω το καλωδιο του ρευματος μετα απο μερικα δευτερολεπτα.Δεν ξερω αν το κανει και οταν ανοιγει ο υπολογιστης διοτι ακουγονται περισσοτερο τα υπολοιπα.Λετε να εχει προβλημα και να μου κανει και καμια ζημια ξαφνικα?

Δημοσ.

Εχω παρει το τροφοδοτικο corsair 430 και με κλειστο υπολογιστη κανει ενα τσιριγμα-σφυριγμα να το πω και σταματαει μονο αν βγαλω το καλωδιο του ρευματος μετα απο μερικα δευτερολεπτα.Δεν ξερω αν το κανει και οταν ανοιγει ο υπολογιστης διοτι ακουγονται περισσοτερο τα υπολοιπα.Λετε να εχει προβλημα και να μου κανει και καμια ζημια ξαφνικα?

ειναι καποιος πυκνοτης η πηνιο που το κανει αυτο.δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι λογος για rma.

Δημοσ.

απο οσο εχω ακουσει εδω στο φορουμ απο αλλους, τα corsair κανουν οντως εναν τετοιο θορυβο. αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου περιμενε και τη γνωμη καποιου που ξερει σιγουρα

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό το έχω πάρει και εγώ μετά το Πάσχα.Για να ακούσω αυτών τον θόρυβο που λες πρέπει να εχει πολύ ησυχία και να είμαι δίπλα του. Αφού δεν μου έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία το έχω αφήσει έτσι.

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Βίδωσε το λίγο πιο σφιχτά στο κουτί και δες αν συνεχίζει να το κάνει.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως κανει και το λαπτοπ μου (lenovo g560) Οταν δουλευει κανονικα ή δεν ειναι στην μπριζα δεν κανει ηχο, η μονη περιπτωση ειναι οταν ειναι στην μπριζα χωρις να δουλευει, να ανησυχω???

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι ειχα και εγω corsair και λόγω του ενοχλητικού θορύβου είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ και πήγα και το άλλαξα ...το θέμα ειναι και καινούριο ακούγεται αλλά τουλάχιστον ακούγεται πολύ λίγο και πρέπει να πας κοντα

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι ειχα και εγω corsair και λόγω του ενοχλητικού θορύβου είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ και πήγα και το άλλαξα ...το θέμα ειναι και καινούριο ακούγεται αλλά τουλάχιστον ακούγεται πολύ λίγο και πρέπει να πας κοντα

Ναι ειναι πολυ ενοχλητικο σε σημειο που πρεπει να το κλεισω απο πισω για να κοιμηθω ακουγεται πολυ δυνατα

Δημοσ.

Ηχεια εχεις συνδεδεμενα γιατι παιζει να κανουν και αυτα θορυβο.Εγω ετσι την επαθα ενα βραδυ και απο τοτε ΠΑΝΤΑ τα βγαζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...